Sofiaslillafamilj

Already Tuesday!

Kategori: Allmänt

Gårdagen var lååång för min del. Hade samtal med föräldrar på efm så jag var inte hemma förrän ca 16.15, en tuff dag när man har öppnat & egentligen skulle få åka hem kl 13.30 :) Känns ändå skönt att några är gjorda, nu har jag bara 4 kvar! Jag var iaf jättetrött när jag kom hem, både jag o älskling spenderade kvällen i soffan!

Today jobbar jag stängning, nu ska jag hänga tvätt, sen ska jag bara vila i soffan innan jag kör till jobb! Mysmorgon <3 Saknar min stora älskling bara!

Julbak hos oss :)

Kategori: Allmänt

Vi håller på att julbaka här idag :) Jättemysigt! Pepparkakorna är färdiga! Nu jäser degen till Lussekatterna :)

Lillkillen är helt livlig idag med <3
En helt underbar känsla :)

Härlig helg :)

Kategori: Allmänt

Helgen började bra med personalfest i fredags kväll, jätterolig kväll :) Åkte hem vid 23.00 tiden & kände mig nöjd med kvällen! Mina föräldrar + syster & kille kom hit igår kväll osså!

Idag har vi spenderat flera, flera Tim på Csyd med min familj! Haha, kan säga att jag är helt öm i ryggen nu ;P Älsklingen sitter & tittar på hockey & jag har varvat med att hänga tvätt, ligga i soffan & badat ;)

Vår lillkille rör sig ordentligt i magen ikväll, en fantastisk känsla :) <3

Längtan <3

Kategori: Allmänt

Sitter & läser i en bok från min BM, när man läser hur allting går till & man ser alla nyfödda bebisar längtar man bara ännu mer, & håller tummarna för att jag ska få genomgå en lindrig förlossning! Åh, vad jag längtar efter att hålla vår lille kille i famnen & snusa på honom! Bebisar luktar ju helt ljuvligt <3 <3

Jag längtar tills Tommy, jag & Max blir vår egen lilla familj :) älskar er <3

Måndag :)

Kategori: Allmänt

Mina tidiga efm bara springer iväg, idag hann jag precis med att handla nya blommor innan jag skulle på ett snabbt besök hos bm, det gick jättebra!

Nu kommer älsklingen hem :)

Fullt upp!

Kategori: Allmänt

Hmm, klarade inte riktigt av städningen idag. Fick ont i rygg & mage så jag har vilat på soffan & försökt slappna av..
Df kommer vi ha fullt upp denna veckan, då vi har några rum kvar att städa.. På fredag kommer mina föräldrar + syster m. kille :) Då ska jag även på julfest m. Jobb :D ska bli kul! På lördagen blir det shopping & sen åker min familj hem igen & på söndag ska jag & finaste älskling baka lussebullar/katter & pepparkakor :D det ska bli jättemysigt, jag längtar! <3

Älskar mina fina pågar ngt så otroligt!

Söndag..

Kategori: Allmänt

Idag har vi en städardag här hemma med paus för tandläkarbesök :/ & vila för mage & rygg! Igår kväll när vi kom hem från Tommys föräldrar så skulle jag bara borsta tänderna & gå o lägga mig.. När jag borstar tänderna så tappar jag en bit av min tand, gaah* så typiskt. Men det fixade sig lätt idag, med ett besök ända nere i Sjöbo..

Näe, nu ska min kära man få sig några pussar innan jag fortsätter :)

Magsjuka!

Kategori: Allmänt

Låg i soffan, hade fått i mig frukost.. Kände mig yr & illamående. Ringer till Tommy & berättar. Ringer till jobb & säger att jag får bli hemma idag :( strax därefter får jag springa till toaletten & hela frukosten kom upp :/ fy fan, såhär har jag inte mått på länge & att jag är yr är faan det värsta :( usch!

Fredagsmys :)

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag & älskling ha vårt berömda fredagsmys & jag längtar! Det är en sån skön känsla när man åker hem från jobb på fredagar :) frihet!
Vi ska mysa i soffan & titta på hockey!

I helgen ska vi storstäda, försöka förstå oss på Försäkringskassans hemsida & självklart ta hand om varandra :) <3

Näe, nu är lillkillen & jag hungriga! Dags att gå upp & äta frukost :)

Härlig måndag!

Kategori: Allmänt

Tog en tripp till Csyd för att shoppa en sak & för att fönstershoppa :) Det finns så mkt fint & det bara kliar i fingrarna.. När jag kom åt jag lite mellanmål, tittade igenom reklamen.. Sen vilade jag i soffan! När älsklingen kom hem åkte vi till Eslöv & bytte till vinterdäck, sen vidare till Sandby för att äta :)

Jag tog ett efterlängtat bad när vi kom hem därifrån sen somnade jag gott i älsklingens famn <3 ett perfekt avslut på en måndag! I like it :D

Nu ligger jag i sängen & vilar, har ont i huvet & halsen. Att denna förkylning aldrig vill släppa.. Ska snart gå upp, ska bara vila en liten stund till :)

Mjölby :)

Kategori: Allmänt

Nu är Tommy & jag hemma i Mjölby & hälsar på! Jag njuter av min familj! Det vankas kalas både idag & imorgon :)

Gårdagen!

Kategori: Allmänt

Herregud, jag har nog aldrig stressat så mkt i hela mitt liv som jag gjorde igår..

Jag slutade inte jobba förrän kl 17.30, var hemma 17.45, slängde i mig mat & 17.55 var vi påväg mot Malmö & en otroligt bra match, jätteroligt att se :)

När vi står & kollar börjar jag få ont i ryggen (som alltid på kvällarna) som dessutom blev värre & resulterade i små onda "ryck" i typ sidorna sidan om buken, jätteskumt!

Men jag hade jobbat en hel dag + att vi hade bråttom iväg så jag hann inte vila!

Idag när jag vaknade & även nu känner jag mig helt mörbultad i kroppen :/

INTRESSEFLAGG PÅ DETTA? NOT!!

Måndag 7/11 -2011

Kategori: Allmänt

Hallå hallå! Idag jobbade jag till kl 13.30, åkte hem, åt lite mellanmål & gick igenom all reklam sen så åkte jag till tandläkaren - precis som alla mina andra Måndagar! Idag fick jag 2 bedövningssprutor, som inte hjälpte ett dugg, så dem fick fylla igen det lilla lilla hål de öppnat upp & sen fick jag gå hem! De hade aldrig hunnit ge mig en till spruta & laga hålet på den lilla stunden vi hade kvar :/ så det så..

När jag kom hem från tandläkaren la jag mig i ett varmt bad, sen har vi ätit mat & nu ligger jag här i soffan - halvt utslagen! Men men så äre :)

Ha en fortsatt bra kväll!

Till en början..

Kategori: Allmänt

Trååkdag framför tvn till typ kl 13.30! Då bestämde vi oss för att åka ut till Csyd för lite "vinterjacka jakt" åt Tommy :) tyvärr hittade vi inget men vi köpte en jättesöt body till vår lillkille <3

Sen gick vi in på Willys & handlade mat till veckan & då köpte jag våra första nappar till lillkillen <3

När vi kom hem tyckte älsklingen att jag kunde ta ett bad medan han lagade mat, det tackar man ju inte nej till :) åh vilken underbar sambo jag har! Han är världens finaste <3

Godmorgon :)

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag runt kl 9, känner mig inte helt pigg så nu sitter jag i soffan framför tvn med Ben & Jerry glass :)

Hoppas på att jag ska bli lite piggare så att vi kan komma igång med denna dagen & se vad den har att erbjuda :)

Godnatt!

Kategori: Allmänt

Nu är älsklingen & jag hemma. Vi har haft en supertrevlig kväll hos hans föräldrar med hans morbror & kusin. Jag fick lov att mysa med bebisen även fast jag var förkyld :D:D & som vi har myst, det har varit helt underbart! Någon snällare får man nog leta efter, herregud vilken nöjd bebis :)

Nu längtar jag ännu mer efter våran lille kille, som jag ska mysa med honom! <3 Helt perfekt kommer det bli :) <3

Jag älskar Tommy & vår Max över allt annat!

Tobleronekladdkaka :)

Kategori: Allmänt

Älsklingen & jag blev sugna på kladdkaka, vi tänkte testa ett nytt recept så nu står det en Tobleronekladdkaka i ugnen, hoppas den blir god :)

Det blev lite shopping på Csyd, ett par svarta leggings på HM & en snygg tunika på Gina Tricot! Jag är nöjd :)

Nu ska jag snart avnjuta kladdkakan med älsklingen, sen blir det till njuta av ett bad för att sen göra sig iordning!

Vaken tidigt!

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag sjukt tidigt, redan vid 05.00 men egentligen inte så konstigt eftersom jag somnade tidigt i älsklingens underbara famn <3

Idag skulle jag vilja ta mig ut till Csyd, hade behövt ett par svarta leggings, & kanske ngt snyggt upptill osså ;)

Sen blir det nog till att sova middag, så att jag orkar med kvällen :) det ska bli jättekul! Synd bara att jag är förkyld, det kommer vara en 3 mån bebis där & hur mysigt är inte det?! Men jag får snällt försöka hålla mig ifrån honom :/

Ha en superhärlig lördag! :)

Home!

Kategori: Allmänt

Såå svårt det är & sova när man är förkyld!! Jag är hemma idag osså, mår inte alls bra! Det blir till & vila hela dagen & hålla alla tummar & tår för att jag ska bli bättre till imorgon. Då ska vi ha kortspelskväll med Tommys föräldrar, bror, morbror, kusin m familj.. Så snälla låt mig må bättre imorgon :)

Nu ska jag mysa med älskling innan kl ringer! <3<3

Känslor

Kategori: Allmänt

Ligger ftf i sängen, mår inte alls bra! En sån här dag längtar man bara till att älsklingen ska komma hem, så han kan ta hand om mig & så att jag får all den närhet jag behöver :) för mig är det jätteviktigt, hade inte klarat mig utan Tommys trygga famn, hans mjuka läppar eller hans underbara kramar <3 Jag är helt galen i min sambo :)

Massa kärlek till mina fina killar <3<3

Kass

Kategori: Allmänt

Idag mår jag förjävligt rent ut sagt! Ont i halsen, hosta, täppt näsa - huvudet fyllt med snor vilket gör att jag har världens huvudvärk :( Gaaah* Idag har jag tagit min första värktablett som gravid, kändes inte alls bra.. Men jag står inte ut! Det är hemskt!

Igår var vi på hockey,vi åkte hem när dem inte ens spelat färdigt 2.a perioden.. Som dem spelade usch! Med mig hem hade jag en väldigt arg & besviken sambo :( jag tyckte dock att det var skönt att åka hem, dels för hur jag mådde/mår & dels för hur pinsamt det var att titta på!

Nu ska jag äta lite frukost, sen försöka somna om! Hauddi!

2 nov 2011

Kategori: Allmänt

Redan onsdag, denna veckan har gått fort! Varje morgon & kväll sen i helgen har jag haft fruktansvärt ont i halsen & rethosta. Jättejobbigt, det är då man vill att det bara ska bryta ut! Jag tycker inte om onsdagar, jag får stressa så mkt på efm & det gillar jag inte! Jag slutar inte förrän 16.45, sen hem & käka & försöka varva ner innan man ska på hockey. Så har jag kommit på att min fina kille i magen<3 inte tycker om när jag stressar, men vem tycker om det egentligen??! Näe, nu ska jag fixa mig för att sen köra till jobb! Hauddi!

Tisdag 1/11-2011

Kategori: Allmänt

Igår efter jobb åkte jag till Teknikmagasinet för att köpa en dokumentförstörare, sen vidare till tandläkaren! När jag kom hem så placerade jag mig i soffan, när älsklingen kom hem åkte vi ut på lite ärenden :) Sen hem för det viktiga kvällsmyset i soffan <3 Det kan jag inte vara utan!

Have a nice November dag! :)