Sofiaslillafamilj

Underbar lördag!

Kategori:

Denna dagen har varit UNDERBAR❤

Efter en orolig natt gick vi upp runt kl 8, vi bestämde oss för att åka till Hyllie. Tommy köpte sig ett par nya byxor, sen hem igen. Ditresan gick super, Max sov hela vägen. Hemresan var inte alls lika rolig. Fick stanna i Teckomatorp för då skrek han som en galning..

När vi kom hem har vi bara haft det mysigt :) vi har hyrt film & ätit god mat.
Max & jag ligger redan i sängen, efter den oroliga natten & den tidiga morgonen är jag helt slut som människa, så nu ska jag SOVA :)

Tröstshopping!

Kategori:

Idag vaknade jag jättedeppig, för att jag saknar familjen i Mjölby - hade en enorm hemlängtan & sen det här att man gör ngt för varandra eller ensam. Alltså, egentid tsm eller enskilt. Det har vi inte haft på JÄTTELÄNGE! Min lilla familj är det bästa jag vet & har.
Men som tex jag har inte tagit ett bad för mig själv på över ett halvår!!
Att bara få vila ut i älsklingens famn på kvällen, det hade betytt SÅ mkt!
Men min son går före ALLT ❤
Jag hoppas att jag & min stora älskling kan hinna komma ikapp lite med allt mys denna helgen, för vi har inget inplanerat & det är så skönt.
En "ta hand om varandra" helg får denna helgen heta :)

Ikväll kommer en kompis som jag inte träffat på länge hit till Max & mig då pappa Tommy ska på hockey!

Iaf för att jag skulle må bättre innan åkte Max & jag ut på Centan för tröstshopping, jag kom nästan bara hem med kläder till Max jo juste! 4 par strumpor till mig :D Till Max köpte jag ett par jeans & 3 basbodys på Name It, En vit metallica body & ett par svarta joggingbyxor med grå stjärnor på Lindex, En Musse Pigg Body & en randig Body på Kappahl, en svart halskrage på Polarn & Pyret. Sen hade jag spenderat alldeles för mkt pengar;) så vi åkte hem! Dock behöver han ftf lite mer i sin garderob ;)

En liten nattbebis..

Kategori:

Kl 04 väckte min fina son mig genom att dra mig i håret.
Det tog ca 2 timmar innan han somnade om igen..

Idag ska vi ha en lekdate med en vän & hennes son! Kul!
Var längesen då vi har turats om att varit sjuka :(

Näe, nu e min lillkille vaken igen! Bäst jag försöker få honom att somna om, så vi hinner vila lite innan vi får besök :)

Mysdag!

Kategori:

Vi vakna av Tommys klocka men jag fick Max till att somna om, men vid 7 vaknade han igen, så runt 8 kom vi upp ur sängen. Mitt lilla Hjärta var både hungrig & trött vid 9.30 så vi gick & la oss i sängen, där vi båda slocknade - Skönt :)
Vi vaknade inte förrän 12.15 vilket betyder att vi nog en skön fmlur på nästan 3 h!! Herrejesus! ;) Efter det har vi hunnit baka muffins & Maxen har precis ätit igen så nu ska vi bege oss ut på en promenad, kanske stannar till vid lekparken & gungar lite :)

Hauddi!

En rensardag!

Kategori:

Nu ligger Max & jag i myser lite här i sängen, han har precis ätit så vi ska snart gå upp & borsta våra tänder :)
Sen ska vi rensa i min & Tommys garderob ALLT som vi INTE använder ska bort!! Det är en hel del vill jag!!

Nee, nu fortsatt mys med sonen en liten stund till sen sätter vi igång & röjjer :)

Riktiga höstdagar!

Kategori:

En riktig hösthelg har vi haft med massor av regn..

Igår var vi först i Borgeby, på kryddgården & i skoaffären.
Sen åkte vi vidare mot Center Syd, eller Sydväst som min kära mormor sa ;) haha! Där shoppade iaf både mamma & jag varsin tröja på Vero Moda & jag köpte även en sjal.
På kvällen kom Tommys föräldrar & bror & åt med oss.

Idag har vi återigen varit i Lödde, fast denna gången bara i Willyshuset :) Först på Jättekul där vi gick runt & tittade ganska länge, köpte bitleksaker & en haklapp till Max :)
Sen gick vi in på Stadium Outlet där jag hittade en vinterjacka som bara skrek mitt namn!! ;) En väldigt fin grå färg (svår att förklara) Den kostade bara 390kr!! Som hittat ;) så den fick bli min! Åh, jag längtar tills jag kan börja använda den :D :D

Sen åkte vi hem & käkade, lite efter 14 åkte dem hem & vi gick på en promenad så Max fick sova :)

Nu ligger mitt lilla hjärta här sidan om mig & sover.
Trött liten kille nu på fm! Förresten, han tog sig framåt lite idag i soffan :D *stolt mamma* dock "hasade" han lite, men snart kommer det nog igång ordentligt :D spännande!


Fredag!

Kategori:

Idag kom mina föräldrar, mormor & Simpson hit :) mysigt värre!

Mår alltid på topp när dem är här, men det är väl inte så konstigt vi träffas ju inte så ofta, jag känner mig iaf gladare! Mamma & pappa är ju som just mamma & pappa! - Världens bästa :) <3

Imorgon vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, på kvällen kommer iaf Tommys föräldrar hit & ska käka med oss :)

Guud, vad jag ska njuta av mina nära & kära denna helgen :) Underbart! Det är då man mår som bäst <3 <3

Shopping :)

Kategori:

Nu är barnbidraget osså slut;) haha!

För en gångs skull har jag shoppat till mig själv, var alldeles för längesen!
Men jag fick mersmak kan jag säga, finns så otroligt mkt fint nu :) :)

Det blev svarta leggings & en tjockare, längre benvit kofta från Gina Tricot, en guldig/senapsfärgad tunika från Vero Moda & faktiskt ett par låga boots från Skopunkten som jag har velat ha SÅ länge! Åh, jag är så glad :D

Max fick ingen röd body från H&M!
De hade inga, men han fick en annan fin body & 2 pyjamaser från Name It!

Längtar!!

Kategori:

Imorgon ringer min klocka redan kl. 05.20, för att vi ska hinna ge pappa Tommy presenter på hans 25 årsdag❤

Sen på fm imorgon bär det av till Csyd för min & Max del :) Vi ska shoppa!!
Lite iaf, ngt fint till mamman & lite pyjamaser & självklart den röda Bodyn till vår finaste :)) Sen när vi får mammapengen nästa vecka, ska jag ut & shoppa ordentligt :))

Nu säger jag Godnatt så att jag orkar upp imorgon när kl ringer :)

Mkt att göra!

Kategori:

Idag har Max & jag fixat lite här hemma, vi har varit ute & gått med våra grannar & myst med pappa :) Nu ikväll har Max sovit jättebra. Pappa Tommy & jag har tittat på Ung & Bortskämd, haha! Mitt favvisprogram just nu! Galet! Jag längtar redan till nästa tis :D haha! Herre Jisses ;)

Imorgon ska Max & jag ha städdag HELA dagen, eller tills vi är färdiga iallafall :) Hoppas vi kan fixa de ganska så fort :)
Så vi kan njuta av ett färdigstädat hus!

På torsdag fyller Tommy 25 år, det ska vi fira lite smått på kvällen med hans föräldrar, bror & morföräldrar :)
Innan på dagen ska jag & Max ut till Centan en sväng!
Barnbidraget kommer ju då, så vi har lite ärenden att fixa!


Nu ska jag sträcka ut min rygg!
Hauddi People!

Usch för denna helgen!

Kategori:

Känns som om jag har legat däckad hela helgen, i fre kollade jag på hockeyn till en början. Men redan kl 20 sa jag Godnatt, hade så jävla ont i halsen :(

I lördags så ville Max att vi skulle gå upp vid 8, det var inte vi alls sugna på! Men vi gick upp, åt frukost & sådär.
Sen blev Max trött så vi somnade i sängen igen han & jag :) Sov till kl 11!! Sen åkte vi ut till Sandby en sväng för att vara sociala.. Åkte hem runt 15.30. Då fixade vi lite käk & sånt innan vi kom hem. Såg 2 filmer & däckade inte förrän vid 22!

Igår var jag inte människa förrän på efm! Fy, jag mådde så dåligt! Det rev i halsen & kliade i näsan!! Usch! :( Max har smittat mig så nu är jag osså förkyld! Max verkar ändå mkt bättre idag & det är ju jätteskönt :)

Såg på H&M att de fått in röda bodysar till Max nu, såna basic kläder för bara 60kr. som jag har väntat på att dem ska fä in de! Synd att jag inte har några pengar att shoppa för :( :(

Nästa mån har jag sagt att jag bara ska shoppa till mig, jag behöver nya skor, nya kläder, nytt smink & ett frisörbesök . Men en röd body måste jag bara inhandla till mitt lilla hjärta! ;)

Fast hallå?! Barnbidraget kommer ju denna veckan :) :)

Hauddi!

Galen, trots att det är fredag!

Kategori:

Idag hade jag ställt kl. på 7.50, för att jag skulle vakna till lite innan jag började ringa VC om Max öra. Han & jag har sovit sjukt dåligt inatt. Han vaknade hela, hela tiden. Första gången jag kollade på kl. var den 03.17 (då hade han ju varit vaken flera ggr innan dess)
Nästa gång jag kollade kl. var den 04.18, sen dess har vi bara blundat från & till. Vid 06 gick vi upp & sa hejdå till Tommy, sen tog det ett tag tills han somnade om MEN han gjorde de ;) Iaf till 07.05!! Sen ville han inte mer. Vi låg kvar & myste. Upp för påklädning, för att sen börja ringa VC, när jag ÄNTLIGEN kom fram var jag nr 3 i kö så jag satt kvar i luren, efter typ 4 min bryts samtalet & jag fick ringa upp igen!
Då var det så många som ringde, så där rök den chansen om att få kolla hans öron idag! Iaf på VC!

Nu sover mitt hjärta igen & jag ska definitivt göra honom sällskap :) :)

Hörreni alla rödhökar, Max är redan klädd för matchen ikväll, här taggar vi tidigt :) :) Vår fina BABYHAWK ;) ❤

Onsdag & Torsdag!

Kategori:

Max & jag hade det jättemysigt igår! Kramades, pussades & busade massor ❤ Var ju tvungen att passa på när jag skulle vara ifrån honom på efm, vilket hade gått super :) Han hade busat med farfar & farmor så när Tommy kom hade han knappt inte haft tid att hälsa på honom. Så det kändes skönt i mammahjärtat :)

För min del blev det att dra ut tanden istället för att rotfylla den, men ja känner ändå att det var det rätt beslut!
När vi var färdiga så sa även tandläkaren det, så då kändes det ju självklart ännu bättre :) Vid 20.00 igårkväll började jag få ont, så då tog jag faktiskt en tablett & gick o la mig. Var jättetrött osså, så det gjorde inte så mkt att det blev en tidig kväll! Idag är jag öm & har svårt för att gapa..

När Tommy kommer hem ska vi köra till Borgeby Kryddgård, alla säger att det ska vara så fint & mysigt där. Så får vi se vad vi hittar för spännande :)

Imorgon kväll sitter hela familjen Hammarlund/Andersson bänkande framför tvn för då spelar MALMÖ :)

I helgen blir det lugnt, ska väl kurera Max så han blir fri från sin förkylning, dock är den värst på morgnarna & han sover inte så bra på nätterna!

Men nu har jag äntligen fått min lillkille till att sova, så jag får väl göra honom sällskap - Det är ju så himla mysigt ❤

Tisdag!

Kategori:

Natten till idag gick jättebra :) Han somnade runt kl. 20 igår kväll & ville inte ha mat förrän kl 3!!! Det är bra för att vara min son, så imorse var vi utvilade:)

Tråååkigt väder hela dagen så vi har pysslat med lite foton & haft det mysigt!

Jag längtar INTE tills imorgon!! :(
Jag ska till tandläkaren & blir säkerligen där i typ 2 h, så Max ska för första gången vara själv med sin farfar & farmor, men det blir bara en liten stund för sen kommer Tommy hem. Men jag är sjukt nojjig, har ALDRIG varit ifrån mitt ❤så länge ngn gång :( Usch! Får ont i magen bara jag tänker på det! :(
Men det ska nog gå bra!!

Måndag.

Kategori:

Natten till idag var inte bra! Jag kunde INTE pumpa ut, han ville inte dricka ren välling, han vägrade ta bröstet. Jag fick REN PANIK!! Till slut så tog han bröstet ändå, så idag har jag återigen ammat min älskling. Jag fattar inte att det ska vara så svårt :( både för mig & honom. Idag när han har ätit har han varit så försiktig, mammas ❤! Men vi har osså ätit gröt o spagetti & köttfärssås idag. Så vi fortsätter att öva, samtidigt som jag ammar honom. Så kommer inte alla förändringar på en gång, tror att det är bäst för hans skull. Men det är så svårt, att veta vad som är rätt & fel! Jag vill ju inte att han ska vara hungrig! Hur gör ni med era små??

Max sover nu & Tommy lagar mat. Känns som att det får bli en tidig kväll!

What a day!

Kategori:

Idag på morgonen & en stund in på fm trilskades Max massor när han skulle äta. Bita mamma med flit & sen ge världens leende, det är inte så skönt i längden.. Jag gav upp, känns inte så jättemysigt längre. Ännu värre nu när man ligger & spänner sig för att om ifall att han tänker bita. Så jag gav upp & Max har inte ätit från mig sen dess. Dock har jag pumpat ut i flera omgångar & han har ätit gröt. Imorgon under dagen ska jag prova att ge bröstmjölk som jag blandat ut med lite välling, för i slutändan vill vi att han bara ska ta vällingen, tyvärr så spottade han ju ut den precis likadant som med ersättningen.Men denna gången ska vi inte ge oss :Pdet ska fungera,hoppas vi!

Så första natten nu, håller tummarna för att det ska gå bra! Bäst jag pumpar ur lite nu innan jag själv ska sova :)

Vi hörs imorgon..

Fredag, vilket betyder FREDAGSMYS :)

Kategori:

Idag vaknade Max redan 04.30 & var klarvaken :( hopp! Han fick en bok att titta lite i & sen till slut fick jag honom till att somna om & så sov vi till ca 8 :)
Upp för att göra sig iordning för en härlig dag på jobb, väldigt roligt att träffa alla kollegor & barn. Men vilken skön känsla att bara kunna gå därifrån när man vill :) Haha! Jag trivs med att vara mammaledig & jag skulle inte byta bort detta mot ngt❤❤

Vi åkte hem därifrån vid 13 & vid 13.30 låg Max & jag i sängen, det tog ett tag innan han somnade, men han sover än :O hehe, helt utslagen! Jobbigt att vara på mammas jobb & hälsa på ;)

Ikväll blir det god mat, lite snacks, hyrfilm & min fina fina familj :) :)


Grattis vår älskling!

Kategori:

Idag "fyller" vårt fina hjärta 6 mån, ett helt 1/2 år!!! Var har tiden tagit vägen?!
Vi har njutit av varandra som en familj.
Så mkt glädje en liten kille kan ge❤❤
Det är helt underbart att vara förälder till vår finaste Max :)) Vi älskar dig❤❤❤

Idag ska vi gå upp till ÖF med ett par vänner, sen hem för att göra tårta!
Ikväll blir det fika mys med paketöppning. Farfar & farbror Jocke kommer osså & firar vår lillkille :)

Tårtan blev supergod & jag fick paket av farfar, farmor & Jocke :) i det ena paketet låg det en gosedjurskanin som var jättemjuk & i det från Jocke var det klossar som man ska stoppa i en hink :)
Sen fick vi ballonger som det stod Max på :) thihi! Max somnade vid 17 tiden & sov när Jocke & farfar kom. Vi fick väcka honom vid 17.30 & sen dess har han varit igång. Han har bjudit på tårta, öppnat paket & busat MASSOR med sina gäster :) :) Nu ligger han här i soffan helt utslagen!! Vårt fina ❤!

Jag sitter här sidan om och lyssnar på min lille älsklings andetag & tänker tillbaka på kvällen för 1/2 år sen!!
Kvällen då vi fick ngt alldeles alldeles underbart, en liten kille, en liten Max :)
VI BLEV EN FAMILJ PÅ RIKTIGT❤
För 1/2 år sen vid denna tiden hade jag FRUKTANSVÄRDA värkar, men i slutändan är det ju värt allting! :) :)

Ont i ryggen!!

Kategori:

Det känns att vår fina kille växer & växer, speciellt i mammas rygg på kvällarna. Helt galet vad det värker, nästan lika mkt som i slutet på graviditeten :( men jag vet ju vad jag gör för fel. Jag bär runt på vår guldklimp som väger nästan 9 kg alldeles för mkt! Men det är så svårt att låta bli, för några veckor sen somnade han alltid vaggandes i famnen på kvällarna. Det har jag fått sluta med, jag orkar inte bära honom så längre, han stretar emot & blir alldeles för tung att hålla i så jag är rädd att jag ska tappa honom..
Man hittar nya tillvägagångssätt jämt!

Nu ligger Max & jag i sängen, ska snart lägga mig på rygg & sträcka ut! Ska bli riktigt skönt :) :) Mysigt att bära runt på sonen, men det tär på ryggen!!

Muffins & Mys :)

Kategori:

Igår hade vi en mysig dag hemma :)
Vi tvättade, busade, var på Ica & hämtade ett paket, vi hade det mysigt, vi var på Jättekul & köpte en present till Max,sen på Willys. Sen blev det lite mer bus & mys innan min lille älskling somnade för kvällen :)

Idag ska vi ner en snabbis till Ica, ska köpa en större dinapp till nappflaskorna, sen lite annat. Sen blir det att möta upp fina vänner för en promenad & sen blir det att baka muffins i mängder, kul :) :)

Imorgon blir min älskade son 6 mån❤
Det ska firas med muffins, tårta & paket på kvällen med pappa, farfar & farbror. Innan på dagen blir det ett besök på ÖF, sen hem för tårtbakning :) :)

Nu ska jag krypa intill min son & sova ett tag till, mysigaste som finns :) ❤

Lugn, men väldigt mysig helg!

Kategori:

I lördags åkte vi ut till Csyd & köpte höstkläder till Max, allt det jag berättade om förut förutom mössan, deras minsta stl på den var 48!! Maxen har inte ens 44 i huvudomfång än. Så mössan var alldeles för stor! Synd tyckte jag då det var så himla fint ihopa. Men jag får leta vidare efter en mössa han kan ha till :)
Vi sov middag i 2 h hela familjen, det var riktigt riktigt skönt! Sen hyrde vi film & hade myskväll på kvällen. Vi kunde titta på 2 filmer utan att Max vaknade, det har inte hänt på jättelänge att han sovit så bra :) så det var skönt för honom & för oss osså kanske ;)

Idag åkte älsklingen & hans föräldrar till Köpenhamn för att handla öl. Då passade jag & lillkillen på att göra en äppelpaj som vi fikade på när dem kom tillbaka. Annars har vi bara gjort lite nytta. Pantat flaskor, badat Max m.m.

Hela familjen har varit lite halvsega idag.
Så nu ska jag bara slänga upp benen i soffan ett tag & VILA!