Sofiaslillafamilj

En dag & natt hemma!

Kategori: Allmänt

Kom hem vid 10.30, ringde till pappa, mamma & pratade med mormor. Tog ett bad, la mig framför tvn, fick ett gäng onda sammandragningar & ilningar. Tommy kom hem, vi käkade, skrev upp lite frågor & sådant vi undrar över till läkaren imorgon. Sen däcka jag i sängen, vaknade till liv vid 21, tog ett glas vatten & ett äpple. Nu ligger jag redo i sängen igen för att snart däcka för kvällen! Så så mkt till sällskap har jag varit för min finaste Tommy ikväll :P
Håll tummarna för oss imorgon!!

Helgen..

Kategori: Allmänt

När mamma & Pappa kom ner blev det god mat & hockey på tvn på kvällen. En lugn skön fredag!
I lördags var vi ute en liten sväng på Csyd, vi fick en tavla av pappa & mamma. Den är superfin & hänger alldeles perfekt där den hänger. Blev några promenader & kortspel. Sen Melodifestivalen på kvällen!
Igår morse gick vi upp, åt frukost, sen satte jag mig i soffan & tog blodtrycket. Det var högt, men jag tänkte att det var fel så jag tog det igen (då var det ÄNNU högre) antagligen för att jag blev lite nojjig! Ringde in till förlossningen som tyckte att jag skulle komma in på en kontroll. Sagt & gjort, vi åkte från Kävlinge 9.45, sa inte hejdå ordentligt till Pappa, mamma & Simpson för jag trodde att jag skulle få komma hem igen inom några Tim. Vid 13, fick jag veta att jag skulle bli inlagd. Tommy åkte hem & hämtade väska o sa till mina föräldrar att jag fick stanna här. De åkte hem & Tommy var tillbaka hos mig vid 15-tiden. Sen åkte han hem igen runt 20.30. Idag kommer han & gör mig sällskap hela dagen :) Så skönt! På ett sätt hoppas jag på igångsättning, & på ett sätt vill jag bara hem. Sjukhussängar är inte så himla sköna! Speciellt inte efter att man har legat i dem en hel dag för att få ner undertrycket.. Aja, jag har fått sova några Tim iaf :)

Vi får se vad läkarna säger idag!

Fredag :D

Kategori: Allmänt

Tror ni inte att jag hade ont igårkväll igen, & så stannar det bara av, så himla typiskt! Max, mamma tycker inte att det är okej :P hehe!

Just nu ligger jag i soffan & kollar på Big Brother, sen ska jag städa litegrann. Iaf det jag klarar av :)

Sen ska jag vila massor, sen iväg på föräldragrupp. I efm kommer Pappa, mamma & Simpson :D mysigt!

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Igår följde jag med Tommy när vi skulle besiktiga bilen, hade ju haft förvärkar i princip hela dagen. Men kände att jag ville komma ut lite, hade ju legat i soffan hela dagen. När vi var på väg hem, så börjar ilningar komma. Sen kom förvärkarna, ärligt så trodde jag att det var på gång då. Men icke, jag har sovit ganska bra inatt. Nu ligger jag här i soffan igen & jag känner av ilningar & förvärkar litegrann! Vi får väl se vad som händer. Spännande :)

Sammandragningar/förvärkar!

Kategori: Allmänt

Herreguud, jag har haft sammandragningar/förvärkar hela fm! Man ser hur hela magen drar ihop sig & blir stenhård.. Lite obehagligt, men än gör det inte ont! Inte nog med det, så fort jag reser mig måste jag gå & kissa! Han trycker på neråt & jag håller tummarna för att jag ska få ont! ;)

Sötsugen!

Kategori: Allmänt

I söndags kväll åt vi konserverade päron med grädde. I måndagskväll åt vi fruktcocktail med grädde. Igår åt vi varsin god semla med vaniljkräm.
Vad ska jag bjuda min fina på ikväll? Jag är såå sötsugen, så idag tror jag att det blir en riktig chokladig kladdkaka! ;) Imorgon kväll kanske det blir äppelpaj m. Vaniljsås.. Haha!

Jag vet, det är inte alls bra! Men jag ska ta tag i mitt liv så fort Max har tittat ut. Allt är lite jobbigt nu, så jag tycker att jag borde få njuta av ngt sött & gott!

Onsdag 22/2

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag här i sängen & äter frukost, ska snart bege mig till soffan & Big Brother :P sen får vi se vad det blir av denna dagen, har en liten nätt huvudvärk idag! Hoppas det inte blir värre...

I lördags när älskling & jag diskuterade lite om när vi tror att vår fina bestämmer sig för att titta ut, så sa Tommy den 29/2. Imorse sa han runt den 24 -25/3, ganska chockad brister jag ut i ren panik & säger - Va fan, det är ju en hel månad kvar!! Så vänder jag mig om så att jag kan se hans ansikte, där ligger han med världens flin! :O

Jag står inte ut en hel månad till!
Han får komma på BF datumet den 10/3 eller helst innan ;) Vi längtar efter dig gubben. Pappa Tommy tycker du kan stanna tills du är "färdig" han verkar inte förstå när jag säger att du är färdig nu, så snälla! Gör dig redo för att komma ut.. :)

Nu går man & är lite halvt orolig hela tiden, har han rört sig idag, hur längesen var det jag kände honom nu?
När han väl är ute är det väl likadant, fast ist om han andas osv.

Kom ut till Mamma & Pappa nu Max <3

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Idag känner jag mig faktiskt lite bättre. Det gick ganska bra hos BM igår, hade högt blodtryck så fick med mig en blodtrycksmaskin hem. Jag blev tillsagd att vila mkt - så det får jag väl göra :)

Igår när älskling kom hem åkte vi till Lund, skulle köpa en doppresent - men det vi skulle ha var slut, men jag får beställa på nätet ist :) Vi gick osså in på Åhléns, jag köpte 2 turkosa förvaringsboxar till Max rum. Nu letar jag som en jag vet inte vad efter turkosa öljettgardiner..

Idag hade jag tänkt att plocka undan & städa lite, det är himla tradigt väder ute så det gör mig ingenting. Jag ska osså prioritera att VILA!

På fre kommer mina föräldrar & min fina vovve Simpson :)

Helgen!

Kategori: Allmänt

Denna helgen har jag inte mått riktigt på topp, det gör jag ftf inte..
Känner mig trött, hängig, inte som vanligt! Hm, tur jag ska till BM i efm! Hon får undersöka mig :)

(Det kliar i mina inredningsfingrar)
Skulle så gärna vilja göra iordning i lillkillens rum, jag har hittat en perfekt inspirationskälla :) Känner på mig att detta kommer bli kanon! Bara man hade haft massor med pengar ;P

Ska nog försöka sova lite till, så vi se om jag mår bättre sen! Hauddi!

Söndag!

Kategori: Allmänt

Älsklingen ligger här & håller om mig, supermysigt verkligen <3 MEN jag kan inte somna, har obehagliga sammandragningar :/ jättejobbigt!

Igår tittade vi på melodifestivalen hos Tommys föräldrar.. Jag tyckte Molly gjorde ett jättebra framträdande :) Sen tyckte jag att Andreas & Mathias var bra osså (synd att inte M gick vidare) Sen fattar jag inte hur Youngblood kunde gå vidare, det måste ha blivit ngt fel ;P Det skulle Love Generation ha gjort istället, dem var grymma! Tänker dock inte lämna ett ord om Ranelid....

Idag ska vi nog bara ta det lugnt, ska ev ta en liten tur till Csyd för att inhandla lite saker på Apoteket!

Nu ska jag försöka somna om..
Önska mig lycka till :)

Härlig natt!

Kategori: Allmänt

Jag somnade på soffan & vaknade upp runt 22 - tiden, gick in & la mig i sängen. Ca 2 h senare vaknar jag av att jag ligger i älsklingens famn & han flyttar undan mig för att gå upp..
Han tyckte han hörde massa ljud, han var tom ute & kollade läget. När han kom & la sig igen la jag mig tillrätta i hans famn, försökte slappna av & somna om.. Dock utan framgång!
Vi gick upp & tittade en stund på tv, sen efter ett tag försökte vi igen & till slut somnade vi för natten. Skönt!
När älsklingens klocka ringde imorse var jag sjukt trött, vi låg & kramades en stund, sen gick jag upp & gjorde iordning frukost :) & nu ligger jag här o vilar. Önskar dock att älskling vore här & gjorde oss sällskap!

Kan du inte bestämma dig för att komma ut snart?
Vi längtar jättemkt efter att få träffa dig, vår finaste Max :)

Tänk att jag imorgon går in i V 37, veckorna bara springer iväg..
Vi har iaf bestämt oss för att inte planera in ngt på helgerna framöver, ifall han bestämmer sig för att komma!
På ngt sätt känns det tryggast så :)

Ha en skön fredag!

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Idag fick jag brevet som jag väntat på i några dagar, det var positivt :) Blev att ringa några samtal till Försäkringskassan, vilket jag gör var & varannan dag :P denna gången fick jag reda på att jag hade en personlig handläggare :O Varför har jag inte fått reda på det tidigare?? Hon var iaf väldigt hjälpsam & himla trevlig :) :)

Nu känns allting genast mkt bättre!

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Ligger ftf i sängen, tror att jag ska lägga mig i ett bad.. :) Skönt!

Sen ska jag nog rensa en del idag, både i badrumsskåp & garderober :)
Får se hur mkt jag klarar av, igårkväll hade jag sjukt ont i ryggen :(

Näe, Hauddi People!

Alla hjärtans dag!

Kategori: Allmänt

Igår hade älskling & jag varit tsm i 5 år & 10 månader, vi gjorde inget speciellt. Vi myser & firar idag ist :) :) <3 <3

Idag är det alla hjärtans dag :) & vi ska äta gott, mysa & bara ta hand om varandra <3

Jag har sagt att jag vill gå ut & äta ngn dag innan lillkillen kommer, men jag vet inte hur vi ska hinna. Jag får ta tillvara på denna kvällen ist :)

Ha en mysig alla hjärtans dag!

10 Feb!

Kategori: Allmänt

Idag om man går efter datum så är det bara 1 månad till BF :) Vi byter till V36 imorgon.. Helt otroligt vad veckorna går fort! Jag hoppas inte jag behöver gå över tiden.. Håller tummarna för att vi snart har vår finaste lillkille här <3 UNDERBART! Då blir vi en familj :)

Dem senaste nätterna har jag drömt att jag föder barn, betyder det att det är nära nu då? :) Dock vet jag inte hur nattens dröm slutade för jag vaknade av en riktigt obehaglig sammandragning! Den gick över när jag masserade magen som tur var :)

Fredag igen, älsklingen & jag ska ha en riktig myshelg som bara vi kan <3

Jag väntar ftf på brevet, hoppas det landar i brevlådan idag!

Sänghäng/Soffhäng..

Kategori: Allmänt

Idag kommer det inte hända ett skit här hemma.. Jag känner mig inte alls bra. Helt matt i kroppen, lite illamående & obehagliga sammandragningar när jag är uppe & rör mig - stenhård mage..

Ligger ftf i sängen.. Hoppas det ska hjälpa med vila!

Väntar & väntar på att ett brev från försäkringskassan ska landa i brevlådan..

H&M Beställning :D

Kategori: Allmänt

Igår åkte jag hem till min fina vän Madde & hennes fina son Celvin :)
Det blev lunch & en liten runda på Csyd, när vi var där hade jag sammandragningar i stort sett hela tiden, inga onda men lite obehagliga! Så när vi kom hem till Madde tog jag & körde hem direkt & la mig i soffan & vilade, när älsklingen kom hem tog jag mig ett bad!

Iaf, vi var inne på H&M. Där hade dem så himla fina koftor, chinos, färgade jeans, pikétöjor & sjukt tuffa kepsar ;)

Jag köpte Max en grå keps med ett klarblått B på :) Berättade även för mamma om allt snyggt - Så det blev en beställning på internet.
• 1 par klarblå chinos
• 2 koftor, 1 grå/klarblå & en randig!
• 1 vit Pikétröja

Allt i stl 68, så han kommer vara så snygg i vår - tidig sommar :)

Idag blir det nog bara en lugn dag hemma!

Dessa hormoner!

Kategori: Allmänt

Ena stunden är man hur lycklig som helst, sen kan man börja gråta för egentligen ingenting för att sen känna sig som en ensam jävel på jorden :(

Jag längtar tills du är ute min finaste Max, så att jag kan bli som vanligt igen!

Vad som händer idag återstår att se..

Helgen!

Kategori: Allmänt

Jag älskar helgerna :) Det är ju då jag får umgås med min älskling fulla dagar! Jag älskar att vara nära min finaste & jag tar all närhet jag kan få <3 Det finaste är lördags & söndagsmorgnarna när man bara kan mysa in sig i sin älsklings trygga famn & bara stanna där i några timmar, just för att det är så mysigt <3 Jag älskar dig Tommy!

Idag ska jag försöka tvätta lite, ringa några samtal, vila & ett besök hos BM i efm!

Nee, nu törstar vi snart ihjäl här!
Bäst att vi får i oss lite vatten :)

Fredag 3/2 - 2012

Kategori: Allmänt

Herregud vad veckorna går snabbt!!
Jag är redan i v35 imorgon, dår är det bara 5 veckor kvar, som mest 7!
Helt otroligt spännande! :))
Jag är trött på att vara gravid nu, trött på att ha ont överallt, trött på att ha svullna händer & fötter, trött på att vara gnällig & trött på mitt humör!
Men jag älskar att känna sparkarna & se hur hela magen flyttar sig <3

Jag vill bara att han ska komma ut nu så att vi får träffa honom :) Vår Max <3

Kolasnittar & Drömmar?!

Kategori: Allmänt

Ja, idag försöker jag mig på att baka lite kakor, vi får väl se hur det går :)
Kolasnittarna står i ugnen nu, hmm.. Ser väl inte riktigt ut som på i Leilas bok, men det är ju några min kvar i ugnen :)) jag håller tummarna!
När dem är färdiga ska jag börja med drömmarna, dem hoppas jag speciellt att jag ska klara av :D det är dem godaste småkakorna som finns, enligt mig!

Sen blir det till att vila!