Sofiaslillafamilj

Soffhäng..

Kategori: Allmänt

I fredags hade vi ett gäng kompisar hemma - trevligt!
I lördags var Emelie & jag på både Ikea & Lutz,
I söndags hände det lite skit på Lutz - det var nog fan sista gången jag handlar där!

I dag slutade jag kl 13.30, sen hem, käka, ner till tandläkaren, hem igen & nu har jag satt igång tvättmaskinen, så nu ska den få gå några varv ikväll ;)

Ikväll blir det soffhäng med älsklingen framför ULLARED med god Ben & Jerry glass :) MYSIGT!

FAAAN VAD JAG ÄR TRÖTT!

Shoppingkväll..

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en liten shoppingkväll på Csyd efter jobb! Jag kom hem med 5 tröjor, 1 par jeans, 1 par svarta leggings & en present till en vän :P Det jag köpte till mig själv var på REA & erbjudanden! Så det blev inte så dyrt ändå :P har jag tid i helgen så kan jag visa er :D

Idag jobbar jag till 16.30, sen ska jag möta upp min älskling i Lödde för vi ska storhandla!

Nu ska jag blåsa håret innan jag ska köra till jobb! Hauddi People!

To do list..

Kategori: Allmänt

Tisdag --> Stänger på jobb, sen hem & sätta upp tavlan i vardagsrummet & sätta ihop hyllan!

Onsdag --> Efter jobb blir det en snabb runda till Csyd för att fixa lite ärenden..

Torsdag --> Städkväll efter jobb..

Fredag --> Några kompisar kommer på kvällen :)

Lördag --> Umgås med Emelie :D <3

Söndag --> Ev ska vi på kalas, på kvällen blir det OTH, Solsidan & Big Brother :)



Nu ska jag gå & hänga tvätt innan jag kör till jobb! HAUDDI PEOPLE!

Välbehövlig eftermiddag..

Kategori: Allmänt

Åh, idag har jag träffat äntligen träffat min fina vän Emelie :) Hela efm har vi spenderat tsm! Underbart har det varit, vi har fikat & pratat i massor. Tycker om dig jättemkt gumman, vill bara att du ska må bra igen! Du vet var jag/vi finns om du behöver oss <3<3<3

Jag längtar redan till lördag, Emelie & jag ska ta en runda till Ikea & sen ska vi ha en myskväll här hemma framför Melodifestivalen :) Åh, det ska bli så kul! <3

NU: Mys med älsklingen framför tvn..
HAUDDI PEOPLE!

Hemma igen..

Kategori: Allmänt

Nu är vi hemma igen, har haft en mysig helg med familjen uppe i Mjölby! Nu kommer vi inte träffas igen förrän min födelsedag! Men det går säkert fort ;) hehe..

Vi har shoppat en hel del när vi varit där uppe, en matta till hallen, en tavla till vardagsrummet, & en "steg"hylla till matrummet :) Jag är sååå nöjd!

Förresten, vi var ju & hämtade nya bilen i fredags innan vi åkte upp till mina föräldrar.. Den gick jättebra & vi är supernöjda även med den :D

Snart är det solsidan på tv igen & älsklingen & jag kommer sitta bänkade som vanligt!

Imorgon ska jag träffa Emelie, det ska bli såå kul! Var alldeles förlängesen vi sågs!

Näe, nu ska jag mysa med älsklingen.. HAUDDI PEOPLE!

Tors, Fre & helgen :)

Kategori: Allmänt

Fullspäckad torsdag på schemat, men det ör bara kul! Jag jobbar till 16.30 idag, sen ska jag hem hjälpa Tommy att städa hans bil, städa huset, packa & ngngång här ska vi äta kvällsmat :P

Jag kan ju lika gärna berätta om fredagen osså, eftersom jag nog inte kommer ha mer tid att sitta här förrän på måndag igen :P

Imorgon jobbar jag till 16, sen ska vi iväg till Dalby & fixa det sista med bilköpet, sen vidare iväg mot Mjölby I NYA BILEN :D:D Det enda jag har sagt till mina föräldrar om bilen är att vi skulle iväg & titta på den, mer vet dem inte & vi hade inte tänkt berätta ngt heller ;) så det blir en överraskning!

Så som ni säkert alla fattar så kommer älsklingen & jag spendera vår helg i Mjölby :D

Hoppas ni får en jättebra Tors, Fre & helg :D HAUDDI PEOPLE!

Jag & min fina vän.

Kategori: Allmänt

Emelie Norstedt - Du betyder såå mkt för mig, även fast vi har träffats så lite på sistone. (& det är bara mitt fel) Det säger jag förlåt för, vi har haft såå sjukt mkt med huset! Men nu lovar jag att det bara ska bli till det bättre <3 Vi ska komma ut på våra sjuka äventyr igen :) JAG HAR SAKNAT & SAKNAR DIG MIN FINA VÄN! 

         

Ny bil..

Kategori: Allmänt

Yes, på fredag blir älsklingen ägare till en Chilliröd Saab 9.3 :D Den var verkligen superfint & allt känns jättebra, dock så kom inte vi överens riktigt! Fick ett motorstopp när jag provkörde den, men vi kommer bli bra kompisar i framtiden :) Åh, jag är riktigt glad!


Hoppas ni har haft en bra dag! Hauddi alla!

Sååå glad ;)

Kategori: Allmänt

Med en fantastisk start på denna dagen med en grym huvudvärk så strålar hela jag! Jag är såå glad :)

Imorgon efter jobb ska vi till Sandby & äta, men innan det tar vi ett stopp hos en bilhandlare & tittar på den Chiliröda saaben.. Åh, så snygg den är :D:D:D hoppas den är lika fin i IRL!

 
En sån här fast röd :)

Där jag trivs bäst..

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag i min älsklings famn - där jag trivs bäst :) Underbart mysigt! Han överraskade mig med en bukett röda rosor när jag kom hem från mötet, såå gulligt! Du är den bästa för mig, jagälskardig! <3

På tal om ngt helt annat så har Tommy pratat lite om att han vill sälja sin volvo & köpa en annan. Vi ska behålla min golf som en perfekt andra bil, men vi har pratat en del om att köpa en bil ihop, alltså som inte bara kommer att vara Tommys utan även min.. Haha, krånglar jag till det? ;) Vi är iaf helt inne på en Saab 9-3, helst en svart. Fyy faan vad snygga dem är! Dock har vi sett en jättefin Chiliröd..  Så nu vet ni det osså!

Nu ska jag fortsätta mysa med min romantiska man :)
Hauddi People!

Alla hjärtans dag :)

Kategori: Allmänt

Idag fick jag jobba över en liten stund på jobb, sedan vidare till Csyd & Mio för ett litet ärende. Vidare hem för att slänga i sig lite fil & flingor & nu sitter jag här :P Snart kommer älsklingen hem
& då ska vi käka tsm, jag ska tillbaka till jobb mellan 17.30 -19.30 för personalkonferens. Men när jag kommer hem igen ska älsklingen & jag ha myskväll.. Mumsa på lite gott & så :) Hoppas ni får en helt underbar alla hjärtans dag <3


Söndagen den 13/2 - 2011..

Kategori: Allmänt

Idag har älsklingen & jag varit tsm i 4 år & 10 mån :) Häftigt!

Vid kl: 16-17 kommer det en kille som ska titta på byrån som ligger ute på blocket.. Vi håller våra tummar hårt för att han ska ta den med sig :) men så iaf fick vi gå upp ganska tidigt idag för att börja packa upp alla lådor som stod i det rummet där byrån är för att han överhuvudtaget skulle kunna komma in i rummet & titta på den :P haha! Så det känns jätteskönt att det är gjort nu :)

Älsklingen är ute i förrådet & jobbar & jag sitter här & ska kolla en del bloggar, om en stund ska jag gå ut & börja städa våra bilar :P sen ikväll blir det en lugn & skön myskväll - som vanligt på sön :) Åh, vad skönt det ska bli!     

HAUDDI PEOPLE!

Härligt väder :)

Kategori: Allmänt

Åh, vilket härligt väder :) Nu ska älsklingen & jag städa för att sen ge oss ut i förrådet för att fixa iordning där ute, sen ska jag ta tag i mitt projekt :P efter det blir det matlagning för lite senare får vi besök av Tommys föräldrar & vi ska bjuda på god kräftsoppa :)

Hej så länge!

Friday i`m in love :)

Kategori: Allmänt

Så var det fredag igen, åh så härligt! Jag stänger dock på jobb ikväll, men efter det ska jag hem & MYSA I MÄNGDER MED MIN KÄRA SAMBO :D :D TYCKER INTE NI ATT FREDAGARNA ÄR UNDERBARA?

Igår när jag kom hem så käkade vi sen åkte vi in till mediamarkt i Lund & köpte Wii NHL Slapshot till älsklingen, så det spelade han igårkväll, ikväll är det min tur :D haha!

I helgen ska jag & älsklingen hinna med detta.
# Göra iordning i förrådet
# Städa bilarna
# Plocka undan lådor
# Hålla på med mitt projekt

Ev så får vi lite sällskap till Melodifestivalen imorgon kväll, men det återstår att se :)

HAUDDI PEOPLE!

Home Sweet Home..

Kategori: Allmänt

JAA! Nu har älsklingen & jag äntligen bestämt när vi ska åka hem till Mjölby :) Det blir inte denna helgen som kommer men nästa :D:D Åh, jag är såå glad! Som jag längtar efter mina söta goa syskonbarn & vovven, för att inte tala om min älskade mormor :D ALLA SÅKLART <3 Det kommer bli så mysigt & det bästa av allt är nog att min älskling ska följa med :)

För er som undrar. Jaa, Mjölby är mitt hem & kommer alltid att vara det. SÅ JA, JAG HAR 2 HEM :D
Det ena är här nere i mitt fina hus med världens underbaraste bejb <3, men osså uppe i Mjölby där jag har kvar hela min familj & släkt <3<3

1 vecka & 1 dag, sen ger vi oss ut på en roadtrip igen :)

HAUDDI PEOPLE!

Projekt..

Kategori: Allmänt

Hmm, undrar om en grej jag beställt till tvättstugan verkligen blev beställt.. :S Jag har sett en orderbekräftelse, men den skulle även skickas till min mail, men det har inte gjorts.. Jag får helt enkelt hålla tummarna för att den blir beställd. På tal om projektet så har jag inte riktigt kommit igång med det än, tänkte börja senare i efm när inte solen skiner in i tvättstugan! Jag känner på mig att det kommer bli superbra :)

Jag blev sugen på ngt gott, så jag slängde ihop en kladdkaka, men den misslyckades :( Så typiskt!

Nu ska jag lägga mig tillrätta i älsklingens famn & vila!

STORM, BIG TIME!

Kategori: Allmänt

Fyy fan, för denna stormen! Har inte sovit många timmar inatt! Idag är både älsklingen & jag hemma från jobb - Jag har jätteont i huvudet & älsklingen är kass i & har ont i magen!

Nu ska jag ta det lugnt med min bejb!

Tidig dag & nya naglar :)

Kategori: Allmänt

Idag på jobb blev jag så otroligt sugen på att göra vid mina naglar igen, så pratade jag med en kollega som gör sina på Csyd. Så när jag slutade körde jag raka vägen upp där :)
De hade en tid nästan direkt & nu sitter jag här med fina naglar igen. De är inte så långa, men det kommer ju med tiden :P jag är iaf supernöjd!




Jag gick även in en runda på Panduro, & nu har jag skaffat mig ett roligt projekt till tvättstugan :)



Kan ni komma på vad jag ska göra?
Ni får se resultatet när jag är klar!

Nu ska jag mysa med min älskling!
HAUDDI PEOPLE!

Söndag..

Kategori: Allmänt

Gick upp tidigt, åkte & handlade mat för hela veckan, hem & käkade frukost, satte på en maskin tvätt, & nu ska jag använda denna söndagen till att plocka undan & städa!

Klockan 16.30 kommer jag & min älskling sitta bänkade framför tv.n & One Tree Hill!
Sen ska vi äta mat & sen kommer vi sitta bänkade igen framför tv.n & Solsidan :)
Då kommer vi även att mumsa på Blåbärspaj & vaniljsås *mums*

Nu ska jag försöka få min älskling på bättre humör genom lite pussar & kramar :P haha!
HAUDDI PEOPLE!

Feeling fine..

Kategori: Allmänt

Idag känner jag mig bättre, & ännu bättre kommer det bli med lite frukost i magen :)
 
Vi ska köra till Ekeby & hämta nackkuddarna till soffan idag, sen hem & fixa här hemma!

Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra, det återstår att se ;)
HAUDDI PEOPLE!

Fredagsmys..

Kategori: Allmänt

Idag är jag sjukt trött & mår inte riktigt hundra, kan inte sätta ord på vad det är. Men nåt äre!
Så ikväll ska jag ha fredagsmys med min bästa & bara ta det lugnt! <3<3

Hoppas ni får en skön fredag! Hauddi People!

Snart freeedag ;)

Kategori: Allmänt

Ja, bara en dag kvar tills det är fredag :) Kul!

Idag ska jag jobba mellan 8-16.30, sen har vi föräldramöte mellan 18-19.30 så jag har en timma att göra typ vad jag vill :D haha! Blir nog en snabb runda upp på Csyd.. När mötet är klart ikväll ska jag hem & käka, sen mys med älsklingen i soffan :)

Imorgon slutar jag tidigt & jag är såå sjukt shoppingsugen, så jag ska stilla mitt begär med att gå runt på Csyd, helt i lugnan ro :) Ska dock inte köpa ngt, för jag har fått shoppingförbud av min älskling, men en tröja eller liknande kanske man kan smyga med sig hem ändå ;) hehe..  Sen ska jag även ner på Mio en sväng! Efter det blire att åka hem & fixa lite.. :)

Näe, nu ska jag kika vidare här & fortsätta förbereda mig för en lååång dag!
Hauddi People!

1 Feb - 2011

Kategori: Allmänt

Måste bara berätta för er vilken skön dag & kväll vi hade i söndags.. Vi låg kvar länge i sängen & drog oss - välbehövligt & skönt! Sen runt 12-tiden kom Tommys föräldrar & så började vi tvätta fönster.. Passade på i det finfina vädret. De åkte hem runt 15.30 tiden & då gick älsklingen & jag på en promenad - mysigt! Sen hem, myste i soffan resten av dagen/kvällen framför One Tree Hill & Solsidan :) En helt perfekt söndag var det!

Igår slutade jag kl två, körde hem & borstade tänderna sen vidare till tandläkaren där det gick jättebra! Sen åkte jag & handlade lite, hade tänkt att vi kunde äta pannkaka på kvällen..
Men så blev det inte, vi åkte ut till Lödde & tittade på Svenska Hem & Mio, sen vidare till Willys för att handla mat för hela veckan ist :) sen hem, åt mat, gjorde fruktsallad sen blev det mys framför filmen " I rymden finns inga känslor" Väldigt speciell, men samtidigt väldigt fin på sitt sätt :)
Absolut en film att rekommendera!

Jag har fått ett så konstigt begär, kommer ni ihåg youghurtarna som man åt när man var liten?
Tänk er den med banansmak som var så himla len i smaken & så jävla god! Tänk att få äta den igen..

Sen måste jag berätta, i lördags morse så berättade Tommy för mig att en malmöspelare skulle sluta spela i Malmö, jag blev såå jävla ledsen - jag slutade aldrig böla!! Så åt vi smörgåsar till frukost, jag brukar nästan alltid ta prickig korv på - Men då började jag gråta när jag läste innehållsförteckningen & kunde inte äta upp min smörgås, alltså vad fan händer med mig??? Jag blir tokig på mig själv!!! Hur gör jag för att bli mig själv igen? Tips nån?

Nu ska jag göra mig iordning! HAUDDI PEOPLE!