Sofiaslillafamilj

PisseTelia!!

Kategori: Allmänt

FAAAN VAD IRRITERAD JAG ÄR! PÅ TELIA!!!

I slutet på förra veckan började datorn att klydda, sen gick det inte använda vår hemtelefon, & till slut fungerade inte tv.n iheller!! Jävla mög! GAAAH*Fattar ni hur svårt det är att vara utan tv.n & datorn på samma gång! Det är rent hemskt! Nu funkar internet, men det jobbiga är att man inte
vet hur länge! & det är skit rent ut sagt!

1 hel dag utan godis & jag är sjukt nöjd, jag har tom varit & handlat utan att köpa ngt! Strongt gjort!

Guud, det känns som om det händer så mkt nu dessa helger som kommer. Denna helgen som kommer ska vi ha storstädning hela helgen, sen ska vi ev på en inflyttningsfest på lör.
Fredagen den 11.e tar Tommys lillebror studenten. Helgen efter det åker jag hem till mamma & pappa! Så vi har en del att göra..

Jag hittade en jättefin klänning på Cubus när vi var på Burlöv som jag ville ha, men den fanns inte i min stl, så vi åkte vidare till Center Syd, men där fanns den inte heller i min stl. Jag bad hon på CS ringa till Väla, men där var dem helt slut. Så idag åkte älsklingen & jag till Entrè i Malmö. Men där var dem osså helt slut. Så typiskt! Jag hittade ett fint linne/klänning som jag köpte ist..
Men jag vet inte riktigt, vi får se om jag beger mig ut & letar lite mer :)

Fredagen den 11.e kanske jag får vara ledig. Vi får ta ut en ledig dag för den 6 Juni o jag var tvungen att ta ut den innan jag slutar (den sista juni) Så då tyckte jag att den 11.e passade bra!
Så vi får väl se, jag håller tummarna!

Näe, nu satte älsklingen på en film! Hauddi alla!

Tuesday!

Kategori: Allmänt

Shit pommes, idag har jag lika mkt att göra efter jobb. Ska ringa 2 tlfsamtal, titta på UngaMödrar, storhandla sen bara slappa :) tur är väl det att jag & en vik bytat tid idag, brukar sluta 16.45 men vik ville börja senare så då fick hon ta min 9 tid. Inte mig emot jue, får sluta 15.30 idag igen!

Igår var vi & tittade på kök, vi fick prata med en som var jättetrevlig :) det gör såå mkt tycker jag. Hon skulle rita upp allt vi valt så får vi se hur det ser ut. Vi ska tillbaka på tors, så det är väldigt spännande :) vi fick med oss massor av kataloger hem. Tänkte att jag skulle gå igenom badrum & tvättstuga ngn dag osså, kanske hittar allt på samma ställe.. Hur praktiskt hade inte det varit? ;)

Jag var även & köpte tågbiljetter igår - är borta helgen den 18-20 juni :) Mamma & jag ska titta på det kungliga bröllopet på lördagen :) jag ser faktiskt fram emot det! Det ska bli skönt att komma hem igen, 1 månad går ganska fort. Men det är nog lite tidigt att redan börja längta, men jag kan inte låta bli ;) det är såå mysigt att komma hem till pappa, mamma & Simpson!

Just för tillfället känns det iheller inte alls så jobbigt att tänka på att man ska vara ifrån Tommy. Det brukar ju gå bra, fast nu har vi ju inte varit ifrån varandra på sjukt länge! Det kommer säkert kännas konstigt! Tänk bara på den natten vi sov i Sandby, de har en liten 90 säng & i den låg jag. Sen låg Tommy i en tältsäng bredvid, det gick ju inte :/ Tommy fick komma över till min säng sen.
Även fast det blev trångt ;) man sov genast mkt bättre! Men som sagt, man behöver vara ifrån varandra lite även om det bara gäller en helg. Haha, då kan han äntligen få sova ut :)

Oj, detta blev ett rätt långt inlägg.. Aja, jag beundrar den som orkar läsa allt!
Inget vettigt skrivet över huvudtaget!

Näe, nu ska jag gå & borsta tänderna sen köra mot jobb. Hauddi alla!

Massor att göra today..

Kategori: Allmänt

Shit vi ska göra en hel del efter jobb idag,  slutar dock 15.30 så det är skönt!
Vi ska in till Lund till HTH & Ballingslöv, sen ska vi vidare till stationen & köpa
biljetter till mig, efter det ska vi till Sandby för att äta kvällsmat!

Tommys mamma var med i Bingolotto igår, hon satt bara i publiken men ÄNDÅ!
Hon var med på bild flera ggr ;)

Jag har sovit ännu en hel natt, & det är såå underbart! Man känner sig verkligen
utvilad när man vaknar på morgonen. Det är NICE ;)

Näe, om man ska ta & göra sig iordning lite! Ha en bra dag, hauddi alla!

Min dag!

Kategori: Allmänt

Idag har jag hunnit med ganska mkt, jag gick upp relativt tidigt - redan 8.30 typ! Då satte jag fart att städa tvättstugan ORDENTLIGT! Sen tvättade jag en del! Vid 11.30 kom Emelie & hämtade mig, vi skulle köra & göra naglar.. De blev jättefina! Knallrosa med svarta streck ;) häftiga!

Nu e jag hemma - tvättmaskinen är igång igen :) en vanlig söndag helt enkelt!

I fredags så köpte jag ett fotoalbum som jag har pysslat lite med & ni ska få se en bild på hur fint det blev! Det har fina vita blad inuti, det kommer bli så bra! Kolla & njut :)


  

Nu ska jag mysa med min älskling i soffan, ha en fortsatt bra söndagkväll!

Lördag

Kategori: Allmänt

Fiasko på morgonen, vi hade till och med ställt klockan för att vi skulle åka tidigt o titta på kök & badrum.. Vi kör först in till Lund för att titta på HTH, men där var det låst & det stod att dem öppnade klockan 10. Klockan var då över 10, vi tänkte länge att det inte var något speciellt med den 22 maj, det är väl en vanlig lördag tänkte vi. Till slut orkade inte jag stå där längre, så jag gick in i affären sidan om & frågade om dem visste om det var någon speciell dag idag eftersom affären sidan om inte var öppen & det stod att dem skulle öppna kl 10. Hon kollade i kalendern & visst fan det var ju pingstafton idag, hon ringde deras tlf o där sa dem att de inte hade öppet på hela pingsthelgen! Men hallå! Sätt upp lappar på dörren då! Jag menar vem fan bryr sig om pingst :P
Haha, nee men allvarligt! Det var fler än vi som stod utanför & väntade! GAAAH*

Brevvän :)

Kategori: Allmänt

Sååå sött :) Idag fick jag ett jättefint Hello Kitty brev av min äldsta systerdotter Emma!
När vi var uppe sist så fick jag se att hon hade brevpapper så då sa jag på skoj att vi kunde brevväxla :P
Så jag gav henne adressen, men jag trodde ju inte att hon skulle skriva :) så nu ska vi snart ge oss iväg till
Csyd för att köpa brevpapper, älsklingen skulle till systemet så då kan ju jag passa på att handla det..
Åh, jag blev såå glad!

Nu kan jag berätta för er vad vi annars ska hitta på i helgen, imorgon ska vi ut i affärer o titta på kök, badrum & allt sånt som man behöver.. På kvällen så ska Tommy träffa en kompis, jag vet inte riktigt vad jag ska göra än..
Eventuellt ska jag pyssla med mitt fotoalbum :)

På söndag ska vi inte göra så mkt jag ska göra mina naglar & äntligen få träffa Emelie :)

Ha en bra fredag! Hauddi alla!

Freeeedag :)

Kategori: Allmänt

Yes, det är fredag igen :) såå sköönt! Ska jag uppdatera er lite om veckan, har inte hänt så värst mkt, men älsklingen & jag har sett Avatar. Haha, han satt & suckade massor & jag blev berörd på något sätt :) det var verkligen en overklig men väldigt fin kärlekssaga <3

Igår efter jobb tog jag tåget till Lund, mötte upp Madde :) så kul! Vi satte oss på ett fik & snackade i flera tim :P vi har inte träffats ordentligt sen 2008, helt sjukt men tyvärr sant! DET SKA ÄNDRAS!

Ikväll ska älsklingen & jag bara ta det lugnt & mysa :)

JAG SAKNAR DIG EMELIE, VAR SJUKT LÄNGESEN VI SÅGS NU JUE :'(

Skriver mer ikväll måste sticka nu, hauddi people!

LOVELY

Kategori: Allmänt

Denna dagen ser jag fram emot :) ja, alltså efter jobb!
Jag ska ta tåget till Lund & träffa Madde! Det var alldeles
för längesen vi träffades sist, så jag ser verkligen fram emot det!

Jag längtar även till helgen!

Nu ska jag köra till jobb :) Hauddi alla!

Nåt fel?!

Kategori: Allmänt

Hmm, det måste var något fel.. Det förra inlägget jag skrev syntes inte förrän idag =/
Så står det att det var skrivet idag, jaja! What to do! Heltskumt är det iaf..

Jag har haft en helt underbar helg :) Så skönt att komma hem! Jag har tagit många foton så nu äntligen kan jag börja pyssla snart igen! Ska bli kul!

Jag ska snart titta på ungamödrar, sen skulle vi ha åkt & storhandlat. Men Tommy åkte själv, han orkade inte vänta på mig.. O jag kan ju bara inte strunta i ungamödrar ;P haha!
Sen resten av kvällen ska jag städa i tvättstugan & tvätta en massa, kul va?

Näe, nu ska jag kila :) vi hörs!



Packa, packa, packa!!

Kategori: Allmänt

Jag har egentligen massor kvar att packa, men jag gör resten i eftermiddag!
Jag har iaf packat ner alla kläder, nu är det bara det andra som återstår :)
Men det är mkt kan jag säga er! Det ska iaf bli roligt att komma hem!

Jag är ftf sjukt pysselsugen så jag tänkte att jag skulle ta med mig kameran upp denna gången,
tror ni att jag hittar kamerasladden då eller, så att jag kan ladda den? Neeeej! Jagblirtokig.se
Om jag hittar den & fotar denna helgen som jag är hemma så kan jag stilla mitt begär nästa v ;P

JAAA! JAG HITTADE KAMERASLADDEN :D, GUUD SÅÅ BRA!
Nu komr det bli många foton tagna, TJOOHOO!

Igår så köpte älsklingen en inredningstidning till mig & så fick man en på köpet :) Så tänkte jag att jag skulle läsa den när jag skulle gå & lägga mig, men såå blev det inte! Jag gick & la mig 18.30 igår, med världens illamående.. Vettifan vad det var! Nåt skumt iaf! Men jag ska ta med mig tidningarna till mamma, så kan vi sitta & läsa dem medans älsklingen & pappa bygger en altan ;)

Fyyy, vilket tradigt väder :( Inte alls kul! Hoppas det blir bättre tills i eftermiddag/kväll!

Näe, om man skulle ta & äta lite frukost :) magen kurrar lite

2 workdays left!

Kategori: Allmänt

Sen drar vi :) som jag längtar! Tjoohoo!

Igår blev det inte riktigt som vi tänkt oss, vi struntade i städningen & så tittade jag på unga mödrar istället :) hehe efter det åkte vi till Sandby för att piska vår svarta ryamatta, fy vale vad smutsig den var, men nu är den ren & fin. Men idag ska vi städa, byta sänglakan & mysa osså! Men det fixar vi!

Jag tror faktiskt att jag går & byter sänglakan redan nu! Hauddi alla!

Monday..

Kategori: Allmänt

Jaha, så var det måndag igen! Helgerna går såå sjukt fort.. Fast igårkväll vid typ 18.00 höll jag på att få paniik!! Jag ville göra något, men samtidigt bara mysa med älsklingen, allting blev helt fel & vips så fick jag ett dampanfall!! Det slutade med att vi åkte till WILLYS & handlade ;P

Nu börjar jag snart jobba, sen när jag har jobbat klart så ska vi städa lägenheten så att man kommer hem till en fin lägenhet på söndag :) Imorgon efter jobb ska vi städa Tommys bil & packa inför onsdag! För på ons efter jobb kör vi mot Mjölby :P behöver jag ens säga att jag längtar?

Näe, om man ska ta & borsta tänderna & bege sig ut till bilen! Hauddi alla!

En stor längtan :)

Kategori: Allmänt

Åh, det är såå mkt bra som händer nu :) Först & främst så är det ju fredag - det är ju alltid skönt!
Det är helg - Tjoohoo! Jag fram emot lördag - Jockes 20 årsfest :) Ska bli kul! Nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar -YES! På onsdag kväll rullar vi mot Mjölby - JAA! Det längtar jag till :)

Vi ska vara hemma hos mina föräldrar såå länge :) & jag är såå glad! Vi åker på onsdagkväll & kör hem på söndag igen, fatta vad underbart!

Igår efter jobb så åkte jag till Center Syd, skulle köpa presenter till Olle! Gud vad svårt, men jag hittade & hoppas att han kommer att tycka om det :) Jag var hemma vid 15-tiden, då gjorde jag mig iordning för vi skulle till Jocke & fira honom lite, han fyllde 20 igår :) Vi kom hem runt 21 på kvällen & jag var dödstrött, så jag deckade typ direkt! Skööönt..

Ikväll ska vi mysa :) det känns välbehövligt! Veckan har varit tuff, men den har gått fort!
Jag hade gärna legat kvar i sängen imorse när älsklingens klocka ringde :( Men men, får tänka så att det bara är idag osså! Imorgon kan vi sova ut - förhoppningsvis! De e la fan att man vaknar så tidigt på helgerna :P jag ska mörklägga hela lägenheten så att man inte vaknar av ljuset, då kanske det funkar. Jag håller tummarna för jag hade behövt sova ut ordentligt!

Näe, nu ska jag borsta tänderna sen köra till jobb! Hoppas ni får en bra fre! Hauddi alla!

Varför?

Kategori: Allmänt

Dem sista dagarna har jag funderat mkt kring ett ämne, just självmord. Min enda fråga är egentligen bara VARFÖR? Det måste finnas någon annan utväg en att ta sitt liv..
Det finns ju hjälp att få i våra samhällen. Varför tar man inte den hjälpen istället? Eller varför pratar man inte med någon närstående.. Jag fattar inte :(

Tänk att planera allting innan, jag menar man hänger upp snaran man ska hänga sig i, man bestämmer sig för att hälla i sig massa tabletter, man har bestämt sig för att hoppa framför ett tåg.
Tänk om man ångrar sig i sista stund, då kanske det redan är försent? De flesta lämnar ju avskedsbrev.. Allting är nog egentligen noga planerat tror jag.  Det skrämmer mig! Jag undrar hur personerna som gjort detta tänker när dem har planerat det & när dem utför det :(

Det är såå många i min ålder i min förra hemstad som begått självmord, några har jag gått i samma klass som. Det känns osså skrämmande, att man har lekt & umgåtts med dem, men att dem nu inte finns längre.. Det är fruktansvärt sorgligt!

Jag gör mig redo för en lång dag på jobb! Jag kommer inte hem förrän vid 19-tiden ikväll :(
Jag jobbar mellan 8-15.30, sen 15.30 - 16.30 ska jag vara på en annan avd & hjälpa till..
Mellan 16.30 - 18.30 har vi avdmöte på jobb, låååååång dag! Hoppas den går fort bara :)

Faan våra fönster är jätteskitiga, kanske får ta söndagen till att tvätta fönster?! Vi får se, vi får se!

Näe, nu måste jag göra mig iordning :) ha en bra dag! Hauddi alla!

Tiden går såå fort!

Kategori: Allmänt

Tiden bara flyger iväg på tisdagskvällarna tycker jag :( jag menar kl är redan 19.45 & det känns inte som om vi gjort nånting sen jag kom hem.. När jag kom hem tittade jag på Ungamödrar i en timme, sen åt vi mat & hängde upp en maskin tvätt.. Sen har jag suttit vid tvn & här en stund! Alltså typ ingenting! Ibland önskar jag att tiden gick saktare.. Imorgon blir ännu en lång dag på jobb! Vi ska ha möte på kvällen! På torsdag efter jobb ska jag fixa lite ärenden sen ska jag njuta av min lediga efm :) 

Näe, nu ska jag dra mig vidare! Hauddi alla!

Fixat!

Kategori: Allmänt

Nu är äntligen allt fixat till Jockes 20 årsfest på lördag - snygga kläder - & present! Lovely!
Egentligen skulle jag vilja ha ny ögonskugga, men jag får se om jag orkar ge mig iväg till
Csyd på torsdag efter jobb! På torsdagkväll ska vi iväg & fira Jocke första gången :)

Guud, vad trött jag är! Det är nästan bättre att gå upp 6.00 än 7.30 när man börjar sent.
Jag tycker fan man är tröttare när man får sova längre! :P kanske bara är jag..

Tommy frågade mig igår när vi kom hem från Lund om vi skulle iväg någonstans imorgon igen, men det ska vi inte då kläckte han bara ur sig ett: Åhhhh, vad skönt! :) stackaren! Haha!
Jag kan ärligt berätta för er att efter den här helgen är även jag trött på alla shoppingställen!

Jag börjar längta lite smått till på lördag faktiskt, det ska bli kul att vi båda kan dricka :)
Tommy ville ta en taxi hem sen på kvällen, men jag sa ifrån. Jag tycker det är på tok för dyrt!
Vi gjorde det en annan gång från Sandby till Kävlinge & det gick på typ 500:- spänn!!
Jag tycker det är onödigt när vi har sovplats hos hans föräldrar! Så, så får det bli :)

Näe fan, jag har inget mer vettigt att säga :P ha en bra dag! Hauddi alla!



Nova Lund - Hem - Center syd!

Kategori: Allmänt

Alltså det är helt sjukt, vi hittar ingen present till Tommys bror! Vi har varit i varenda Cerverabutik & liknande affärer men ICKE! Imorgon gör vi ett nytt försök att hitta det vi letar efter. Fast i en affär vi redan har varit i :P guud, jag är såå trött på detta nu! 

Idag åkte vi till Nova, där hittade vi lite saker som vi behövde.. Eller jag kom hem med en klänning jag förälskade mig i igår, men som inte fanns i min stl. Men på Nova fanns den som tur va :)
Sen köpte jag Anna Bergendahls skiva osså - faktiskt lite besviken :( den var inte så bra!

Efter det åkte vi hem till Kävlinge för att jag skulle hem & se Övningsföräldrar, jag fick tittat på det sen bestämde vi oss för att åka ut till Center Syd igen för att leta vidare efter present till Jocke, men vi hittade inte det vi letade efter - börjar kännas som en vana nu. Men älsklingen fick iaf handlat en skjorta & nya skor till på lördag :) & jag köpte en jättefin sjal! Som jag ska ha till klänningen på lördag, det kommer bli kanon! Nu saknar jag bara någon fin vårig ögonskugga!
Men eftersom vi ska leta vidare efter present imorn kanske jag kan hoppa in en sväng på Nova igen för att titta på det, Tommy komr inte bli så glad.. Men vafan! Jag vill ju va fin :)

Jag har sett så fina kläder i butikerna denna helgen så nu jääävlar har jag gett mig faen på att jag ska klara detta.. Bara det blir till en vana att gå ut & gå varje dag o så, så tror jag att det ska bli bra! Jag vill att kläderna ska sitta finare! & nu ska jag hålla det jag sagt, jag lovar!!
Jag gjorde lite övningar här hemma ikväll, sen efter tänkte jag gå ut & gå..
Men då var klockan så mkt så jag vågade inte :/ hehe!

Men imorgon efter jobbet ska först göra lite övningar här hemma sen gå ut & gå en timma :)
Det är det jag ska göra varje dag nu, & sen efter hand börja jogga.. När kondisen blivit bättre!

Den här dagen har varit väldigt lång, nu är jag trött! Ska gå & mysa med älsklingen!
Hoppas er helg har varit lika bra som min :) Godnatt & sov gott! Hauddi alla!

Sunday!

Kategori: Allmänt

Snart: Nova Lund för shopping, ska vara tillbaka hemma vid 2-tiden för då är det sista programmet av övningsföräldrar & det kan jag bara inte missa :) hehe!

Sen ska vi köra & handla mat & så måste vi tvätta osså, vi har en hel del att göra idag!
Efter det ska jag bara njuta i soffan :P det ser jag fram emot!

Nu måste jag fixa mig lite innan vi ska köra! Hauddi alla!

Vår shoppingrunda blev lååång!

Kategori: Allmänt

Nu är vi äntligen hemma, har varit borta hela dagen!

Vi åkte vid 10 så att vi var på Center Syd när dem öppnade, skulle ju ha en shoppingdag idag!
Meen vi hittade ingenting där, & älsklingen blev irriterad (som vanligt när vi går i affärer, HAHA)
Vi bestämde oss för att åka ut till Burlöv & kolla läget där.. Men där hittade vi inte lyckan heller!

Vi åkte ända upp till Höganäs, skulle titta på en 20-års present till Tommys bror! Men faen det vi letar efter har dem ingenstans :( inga fina iaf! Så vi åkte vidare till Hyllinge köpcentrum..
Där hittade älsklingen 2 par jeans, vilken tur för honom! Jag hittade en fin klänning, men jag såg ut som en bakelse i den så haha NEE jag köpte den inte! Det enda jag hittade var detta: 


           
 
 1 gult linne med bananer på & så ett ljusrosa med en vatten melon på, båda ifrån Cubus
 Sen 3 par Piecetrosor från Vila! + Ett par vita converseskor till syrran.. 
 MEEN DETTA VAR ALLT JAG HITTADE! 
 Hittade ingenting jag kan ha på mig på lördag, så vi ska bege oss ut på ännu en shoppingrunda imorgon, då provar vi på att åka till Lund. Där ska vi även leta present!

Nu ska jag kika vidare lite! Hauddi alla :)

JAG KAN INTE SOVA!!

Kategori: Allmänt

Gårdagen blev väldigt, väldigt mysig! Vi åt god mat & hyrde en film :)
Men jag var trött tyvärr & somnade nog ganska tidigt! (som vanligt)

FAAN ATT JAG ALLTID SKA VAKNA SÅÅ TIDIGT! JAG KAN INTE SOMNA OM :(
Men det beror nog på att jag somnar så tidigt på kvällarna, ju tidigare man
går & lägger sig på kvällarna desto tidigare vaknar man ju på morgonen!

Är nog bara för att jag längtar så mkt tills vi ska åka & shoppa idag!
Som jag har sett fram emot denna dagen, det ska bli såå kul!
Hoppas vi kommer hem nöjda & glada!

Näe, jag måste försöka somna om så att jag kan vara uppe längre ikväll!
Hoppas ni får en bra lördag! Hauddi alla!

(Jag börjar bli pysselsugen igen)