Sofiaslillafamilj

Torsdagens planer!

Kategori:

Blev lite ändrade planer igårkväll, istället för städning åkte vi & handlade, som vi hade bestämt att vi skulle gjort idag egentligen, men så tar vi städningen idag istället.

Idag BLÅSER det som FAAN här, det blir en mysig innedag tills blåsten har avtagit :( om den nu gör det...

Nu kryper jag upp i soffan med boken medans Maxen sover❤

Onsdagens planer!

Kategori:

Idag kör vi på en bakdag här hemma❤
Här ska bakas bullar & drömmar :)
Detta ska blandas med mys & utelek med min fina lillkille❤ MY LOVE❤❤

Ikväll när Tommy kommer hem ska vi göra ngt så roligt som att städa :P :P

Tisdagens planer!

Kategori:

Tvättmaskinen är igång, Max sover & jag sitter i soffan & tittar på tv, LYX :)

Vid 10 ska vi träffa Madde & Celvin på Csyd för lite shopping :)

När Tommy kommer hem ska vi ha disco med nya skivor som Max farmor köpt till honom :) KUL!

Måndagens planer!

Kategori:

Nu ligger vi & myser i sängen, allt som fattas är vår bästa pappa Tommy :( Max sover & jag tänkte läsa lite :) vid 10 har vi en tid på BVC, sen ska vi bara mysa, busa, leka med Maxens alla leksaker :) & njuta av en lugn efm tsm <3 & vänta på att pappa ska komma hem från jobb!

Det är bara måndag, jag vet! Men jag L.Ä.N.G.T.A.R redan tills det är fre <3

Ikväll börjar förresten nya avsnitt av ULLARED :) Hauddi People!

Ännu en lugn, mysig helg..

Kategori:

Så har jag haft ännu en lugn & harmonisk helg med min fina familj! Älskar våra helger nu förtiden ❤ Ingen stress, bara ta vara på tiden & njuta av varandra. Kan inte bli B.Ä.T.T.R.E ❤

Igår var vi på Lekia i Lund, dem hade 20% i hela butiken, så vi passade på att köpa 2 födelsedagspresenter & en 11 månaders present till vår plutt :) Dock var den trasig så vi fick åka tillbaka idag & byta, så köpte vi ännu en födelsedagspresent, från mina föräldrar!

Just nu ligger jag i sängen & fryser halvt ihjäl känns det som, jag fryser G.A.L.E.T. mycket, min näsa är iskall :(
Så jag ska krypa ner under täcket & krypa närmare min bebis (som egentligen inte är ngn bebis längre) & värma mig & så ska jag faktiskt läsa lite :)

Hoppas ni osså haft en skön helg!

Egentid..

Kategori:

Passar på & läsa lite när lillkillen sover:)
Underbart med lite egentid!

Friday, I'm inlove :)

Kategori:

Det blev en snabb tripp till Södertulls Vårdcentral igårkväll med lillkillen, han hostar ju så otroligt mkt & natten till igår fick vi nästan inte sova nåt alls, Så vi fick en tid & utskrivet hostmedicin. Natten har varit helt okej, sover lite oroligt men hostan har varit under kontroll, vilket är skönt :) Nu håller vi tummarna för att den försvinner helt snart, han har dragit på sig nåt mkt långdraget skit stackaren :(

Idag är det fredag, veckans bästa dag!

Lekträff :)

Kategori:

Igår var vi såå uttråkade, så vid 13-tiden åkte jag ut till jobb & träffade alla barnen. Max tyckte det var jättekul & när jag satte honom i bilstolen 2 Tim senare hann jag inte ens ut från parkeringen förrän han somnade :) En otroligt lyckad efm med andra ord!

Natten har varit JOBBIG :( Han har sån hosta på kvällen & natten när han sover. Han hostar, vaknar, skriker, somnar om, hostar osså börjar vi om igen :( Halv 4 ville han inte mer, jag försökte somna honom i vagnen & tillslut gick det, i 5 min!! Då var klockan halv 5, så då sa jag till Tommy att han nu fick faktiskt han gå upp & det gjorde han :) Så kom han in med honom till mig igen när han åkte till jobb, lillen somnade nästan direkt hos mig & kors i taket han sover ftf :O Idag ska vi hem till Madde & Celvin & leka :)) KUL!

Hauddi People!

Bokmal!

Kategori:

En bokmal, det är vad jag har varit i helgen. 2 böcker på en helg, helt otroligt! Men det gick inte att lägga ifrån sig dem, det är såklart böckerna om Mr Grey & Ana Steele :D galet galet bra!
Dock väldigt, väldigt mkt sex - blir lite väl tjatigt. Men Mr Grey är så trasig & man kan inte sluta läsa - man vill bara få reda på vad han har varit med om när han varit liten. Böckerna berör verkligen!

Nu vila med sonen som har varit vaken sen 04!! Hauddi!

Utan godis!

Kategori:

Vår lillkille har fått falsk krupp, stackars plutten då❤vårt fina hjärta! Hoppas på att det snart försvinner..

Vår tv har slutat fungera, usch vad det är jobbigt, hoppas att vi kan få ordning på det & det SNART!

Jag ska försöka bli kvitt mitt sötsug & till hjälp hade jag tänkt mig Onico Lakrits :)

// en galet trött mamma som har gått på övertid i 2 tim ;) Godnatt!

Tröttmamma.se

Kategori:

Checkar ut!

Efter en dag full av extremt gnällande & gallskrik från min annars så glada Max..
Hoppas han kryar på sig fort & blir sitt vanliga "jag" igen :)

Hauddi People!

Jag längtar efter våren :)

Kategori:

Jag längtar tills våren kommer :) När man inte behöver ha så mkt kläder på dig, när solen värmer & när fåglarna kvittrar. Jag har redan i huvudet förberett mig på vad jag ska köpa för vårkläder till Max :) Han ska ha en vindtät fleecejacka i svart, svarta gympaskor i adidas, Nike lr nåt sånt sportmärke & en färgglad mössa :)
Haha, ganska sjukt va?

Man blir litta piggare & gladare osså av våren, känner inte ni så osså? :)

Snabba Cash 2.

Kategori:

Igårkväll när Max sov tittade vi på film - Det var så himla längesen & jag kunde inte släppa blicken från tvn - Superfilm!
Snabba Cash 2 :D & det som var bäst var nog att vår lillkille inte vaknade än enda gång under hela filmen :) Sover bäst i mammas famn❤ Har ni sett första filmen kan jag rekommendera den andra :D Hauddi!

Färgat håret :D

Kategori:

Idag har jag äntligen färgat håret :D Jag har pratat om det SÅÅ länge men inte tagit tag i det, men så idag tittade jag mig i spegeln & jag såg så jävla trälig ut i huvet så vi åkte & köpte hårfärg :) :)
Jag är supernöjd, nu är jag äntligen ljus i huvet igen, inte platinablond men en mjuk härlig ljus färg eller hur man ska förklara :D Pearl Blond hette den! Detta betalade jag 79:- för, lite skillnad mot 1000:- hos frisören :O Huvudsaken är ju att jag blev nöjd :D Det var smidigt & gick relativt fort osså, använde en färg som var som hårinpackning :)

Denna helgen ska vi bara ta det lugnt, mysigt! Försöka få lillkillen kry :) Febern har sjunkit, men han har ftf ont i halsen & är förkyld, håller tummarna för att det snart ska gå över! Hauddi! :)

Febrig kille :(

Kategori:

Inatt kom febern, lilla älsklingsplutten vad mamma mår dåligt när du är sjuk :(
Såhär hög feber har han aldrig haft, 39,2 för en halvtimme sen. Han fick tablett & nu sover han, men han är ftf glödhet :( när hjälper tabletten?

När vi kom hem från Mjölby blev både Tommy & jag förkylda, men Max klarade sig. Men han har ätit dåligt så vi har trott att han haft halsproblem, men han har varit pigg ändå, men så nu inatt kom febern.. Så antagligen är det halsen som spökar! Likadant varje gång han blir dålig :( min plutt!

Jag hoppas att detta går över fort :(

Ibland är det skönt att få gråta..

Kategori:

Rubriken säger mer än tusen ord :)

Ommöblering, Lekrum & Nya tavlor!

Kategori:

Passar på att uppdatera er nu när Max sover.. Igår var vi på Ikea, köpte en förvaringsmöbel & fönsterlampor till Max nya lekrum, även till hans sovrum.
Sen hem & möblera om för att tömma gästrummet, så vi kunde fixa iordning det till ett lekrum. Det blir jättebra! :) :)

Idag har vi varit på Centan en snabb sväng, letade efter tavlor/tavla för att täcka några hål på en vägg ;) Vi hittade 2 st häftiga & annorlunda på Smartbuy (endast 200 för båda) Perfekt! Dem är nu uppsatta & det blev såå fint! Jag är nöjdare än nöjdast :) Sen hittade vi 2 st tavellister & 1 tavelram i en garderob här hemma, så nu är Tommy ute i förrådet & spraymålar dem röda, dem ska upp i lekrummet när dem är färdiga :) kommer bli såå snyggt! Där ska han ha nån fin tavla & böcker!

Annars så är julen nu borttagen här, ska bara byta gardiner i köket, men det hade jag faktiskt tänkt göra nu, sen blir det en lugn kväll i soffan :) Ha en härlig fredag!

Update!

Kategori:

Vi har varit uppe hos mina föräldrar i en hel vecka & haft det otroligt bra❤❤

Hade egentligen tänkt att skriva lite vad vi gjort & så, men jag har åkt på en förkylning & fryser som en gnu.. Så det får bli en annan gång! Nu ska jag krypa ner i soffan under filten, äta choklad & mysa med min stora älskling❤

Maxen är ännu inte förkyld & jag håller alla tummar & tår att han ska få slippa!

HAUDDI!