Sofiaslillafamilj

Takida..

Kategori: Allmänt

Nu har det hänt väldigt mkt igen =) och jag har helt enkelt inte haft tid att skriva.. Sorry!
Jag är nu hemma från Mjölby, kom hem för lite mer en 1 vecka sen. Känns skönt, men jag ska inte ljuga.. Jag saknar det otroligt mkt. Men det har jag ju alltid gjort innerst inne, bara att jag aldrig har erkänt det. =)

Vi åkte ju vägen förbi Ullared, när vi åkte ner till Skåne. YES! Hittade inte såå jättemkt, blev några tröjor o lite småplock =P Det bästa av allt var nog badrumsmattan som vi ska ha i nya lägenheten sen =) jävligt fin är den.

Mamma och Pappa stannade här nere till på onsdagen så på tisdagen åkte vi till Hbg, senare på kvällen åt vi mat hos Tommys föräldrar.

På onsdagen åkte de hem redan vi 12. Men det var jag som sa åt dem, de är ju tråkigt att bara sitta och vänta av tiden. Så hade de ju mkt och göra innan de skulle hämta Simpson osså, men jag hoppas att de inte tog illa upp. Gjort är gjort.

Älskling och jag har hunnit med mkt denna vecka =) I lördags var vi ute och åt på Böfhus i Malmö, jättegod mat! Sen gick vi till Big Bowl.

I tisdags var vi i Köpenhamn, skulle gått på waxkabinetten, men det fanns inte längre =( så vi gick in till Ripleys ist. Fanns en del häftiga saker där. Hard Rock Cafe åt vi på, sjukt sjukt gott (ärligt godare än Böfhus) sen gick vi in på tivolit. Tog massa bra bilder på den här resan som passar utmärkt till min scrapbook =D

GISSA VAD VI SKA GÖRA IDAG???! =D Vi ska se Takida i Malmö ikväll :D fatta vad härligt! Jag längtar!

På onsdag åker jag, älskling, robin och helena till Götet =) hoppas det blir kul!

Näe, nu ska jag äta lite frukost sen är det dags o tvätta! Hauddi!

How does it feel?

Kategori: Allmänt

Ja, denna vecka har känts väldigt bra =) tur att jag umgåtts med Becca för annars vet jag inte hur jag skulle stått ut.
Det kan bli ganska så långtråkigt här uppe i Mjölby i vanliga fall..
Vi har varit ute och gått rätt så mkt och i tors - lör morse gick pappa och jag ut ca. halv 7 på morgonen och det har resulterat i ett par jävligt onda fötter! Jag har blåsor på dem, de gör svinont! Men men jag börjar bli van. Dåliga fötter som jag har. Hoppas de blir bättre snart så man kan komma igång med gåendet igen.

 Jag har träffat Emma och Lisa rätt så mkt osså. =) Härliga tjejer. Men man blir helt slut när man har varit barnvakt åt dem.

Nog om det. =P just nu sitter jag och lyssnar på min mp3. Pappa har tagit bort högtalarna till datorn  =/ vet egentligen inte vf ..
Men finns typ 2 låtar som går om och om igen på mp3.n  =)

Just dance - Lady  Gaga ft. Colby O Donis.
This is my life - Islands låt i Eurovision

Haha de är sjukt bra =)

De känns som om jag bara skriver för att skriva något =P men men.. Har inget annat för mig. Denna söndagen har varit såå seeg. Mia och Nicke o alla kom och käka middag kl 1. Sen var Mia kvar med barnen till runt halv 4. Jag fick damp, de var sååå jäkla långtråkigt =) men som tur var träffade jag Becca och då blev allt bättre haha. Du räddade mig!  TACK!
I fredags fyllde min syster år . Hon fick en väska av mig =) vi blev bjudna på mat runt kl 7 stannade nog till halv 12 eller nåt.. Igår var vi ute på Fabriksbutiken i Mantorp.. Köpte 4 skålar, 2 små svarta och 2 lite större turkosa =) söta!

Jag saknar min älskling =( men som tur är såå komr han på TORSDAG ;D härligt!
Denna vecka har känts såå konstig för vi har knappt pratat med varandra. Han har jobbat till 4 på dagarna sen åkt direkt till Sandby och hjälpt hans pappa att bygga en friggebod. Så han har kommit hem sent. I helgen nu har han träffat kompisar osså, men men det är ju så de ska va. Men jag har saknat honom väldigt mkt! =(  Han är det bästa som hänt mig. Du är mitt allt. Jag älskar dig!

Tråååk söndagar. Inget finns det på TV! GAAAH. JAG BLIR GAALEN!

8/7- LKPG med Becca =)

Kategori: Allmänt

Jadå, igår runt 10.00 åkte Becca och jag in till Linköping =)
Det var REA överallt och jag hittade bara massa billiga saker.

# Ett par jeans 199 kr & en t-shirt 49 kr  (BIKBOK)
#Trosor  62 kr (Cubus)
# Örhängen 10 kr (Gina Tricot)
#Örhängen 24.50 kr (Wedins)

Roligt roligt =) hade en jättetrevlig dag!

Idag ska Becca och jag gå upp till affären Store 4 =P se om man hittar något där!

Jag har  förresten anmält mig till en pysselklubb haha! Så V 32 ska jag vara förberedd med kameran när de kommer med vårt hus, för sen tänkte jag göra Scrapbooking =) KUL! Tänkte följa arbetet =)

Becca och jag har pratat en del om att Victor och hon ska komma ner till oss någongång V31 =)
Åka te Danmark och shoppa sprit och sådant =P egentligen vill vi allihopa till Tyskland, men det får vi ta vid ett senare tillfälle =) haha!
Vi har träffats mkt nu den här veckan, men skönt att ha någon att umgås med. =)

Näe nu ska jag dra. Hauddi allihopa!

Älskar dig föralltid Tommy!
Pussar din Fia

Jävla A-kassan!!!!

Kategori: Allmänt

GAAAAAAH* jag får damp på sånt här... Jag fick ett brev från a-kassan för ett tag sen där det stod att jag beviljats a-kassa. Och att även om jag inte jobbat ett år kunde ansöka om ersättning. Jag ringde idag och skulle berätta hur läget ligger till (att jag nu är arbetslös) Han bara, hur länge har du jobbat innan? Jag svarar ett halvår, han bara ja men då vet jag inte om vi kan ge dig någon ersättning. Då blev jag så förbannad att jag läste upp de som stod i brevet, o gubbjäveln svarar. Ja men söka kan man ju alltid göra. =@ gaah! Han kan dra åt helvete! Så var man tvungen att anmäla sig till arbetsförmedlingen, och så skulle man ha ett arbetsgivarintyg och slutbetyg från gymnasiet. Jag tänkte lixom att när jag kommer upp till Mjölby kan jag fixa med a-kassan, men det sket sig jue! Åt helvete med A-kassan!


Jaja, som sagt bra start i Mjölby.. Nu ska jag vara här i exakt 2 veckor. =( Kändes inte så jobbigt att lämna älskling idag, men det är för att jag vet att han kommer upp och hälsar på snart. Eller nästa tors. Men ändå! Sen på måndagen v 30 åker Pappa, Mamma, Tommy och jag ner till Ullared.

Men nu ska jag hälsa på Farfar!
Hej så länge!