Sofiaslillafamilj

En lång dag

Kategori: Allmänt

Detta kommer bli en lång dag. Jag kommer inte kunna "landa" förrän vid 22.30 ikväll. Det är då jag kommer att vara hemma hos mina kära föräldrar =) Så som sagt - En lång dag!

Igår hann jag inte hem innan älsklingen hann köra till träningen, så han ringde mig & frågade om jag behövde ngt på Ica, för han skulle åka & handla efteråt. Jag sa att jag ville ha bananer & 1 drickyoughurt. Sedan kom jag på att han kunde ju köpa en flaska vatten som jag kunde ha på tåget ikväll. Vad tror ni han kom hem med? Han hade totalt glömt bort mina bananer & youghurten! Haha killar alltså ;) Det är en lång dag på jobb idag osså, så jag får åka ner & handla själv innan jag kör till jobbet. Visst det är iofs min tur att äta på jobb idag, men jag är ju så kräsen :P så det kan vara!

Idag kommer jag inte vara i barngrupp förrän efter 11.30 för vi ska ha planering mellan 8.30 - 11.30..
Sen är det egentligen jag som ska stänga, men jag tänkte fråga min kollega om jag kunde få gå vid 17 idag istället.. Vi får se hur många barn det är idag. Kan ju hoppas på att det inte är såå många, det är ju trots allt fre!

Imorgon ska jag klippa mig - det behövs luggen är jättelång, jag kan inte längre ha den "som vanligt" utan just nu ligger den åt sidan istället. Men det funkar det med =) Annars vet jag inte riktigt vad mina föräldrar har tänkt ut att vi ska hitta på i helgen. För min del behöver vi inte göra så mkt, bara jag får träffa alla i familjen så =)

Nu ska jag gå in på SJ.s hemsida & titta hur det ser ut, bara det inte är massa inställda tåg & förseningar.
Det orkar man inte med såå sent på kvällen :P

Ha en jätteskön fredag=)
Hauddi alla!

Torsdag..

Kategori: Allmänt

Klockan är typ 18.15 nu & jag kom hem för 1,5 timma sen.. Det känns inte som om jag har varit hemma så länge.. Jag har hunnit prata med Tommy, pappa, ätit lite, strykt gardiner, hängt upp dem & nu sitter jag här =)
Nu ska jag slötitta lite på tv, packa lite inför imorgon, & så ska jag vänta på att Tommy komr hem! För då ska här mysas massor =) sista kvällen tsm för imorgon åker jag hem till pappa & mamma. Men tåget går inte förrän 19.28 så som jag sagt tidigare så hinner vi ju träffas lite längre än vi brukar när jag åker hem. Så det är jätteskönt! Jag kommer sakna honom massor, det känns som om vi har gått igenom så mkt tsm på sista tiden att jag inte vill vara ifrån honom. Men det är ju bra för förhållandet på ett sätt osså. Jag älskar min bejb SÅÅ mkt<3

Idag har barnen på jobbet var såå himla livliga, de har haft roligt =P men de har varit väldigt högljudda.. Så vi var tvungna att gå ut efter mellanmålet, men det var riktigt skönt =) sen var vi ute ända till 16.30, då slutade jag!

Näe, nu ska jag titta lite på tv =)
Hauddi alla!

Vilket oväder! =/

Kategori: Allmänt

JAG HADE SKRIVIT ETT INLÄGG TIDIGARE, MEN DET SPARADES INTE =@ *GAAAH*
SÅÅ TYPISKT!

Men fy vilket oväder det är ute, så är det säkert i hela landet med det är riktigt halt & obehagligt!
Jag kom iaf hem från jobb ordentligt, men det var riktigt slirigt! Slutade tidigt idag, vilket var skönt!
2 kvällar denna veckan har jag varit på jobb länge - & haft huvudvärk, så jag har inte varit så social mot min älskling, men det ska jag ta igen idag =) vi ska ha myskväll med OTH!

Imorgon slutar jag 16.30 sen ska jag hem & packa. När Tommy komr hem från innebandyn ska vi ha myskväll då med, får mysa mkt nu när vi komr vara ifrån varandra hela helgen!

Nu ska jag gå & pussa på älsklingen.
Hauddi alla!

Vilken helg..

Kategori: Allmänt

Ja, denna helgen var verkligen fylld med massor av känslor men också väldigt mkt kärlek.
Jag tycker om när man bara tar det lugnt, tar dagarna som dem kommer. Vi har myst i soffan nästan hela helgen till OTH - helt fantastiskt underbart! Denna helgen betyder mkt för mig - eller rättare sagt - jag kommer inte glömma den i första taget! Jag älskar min Tommy<3

Denna veckan blir nog ganska tuff känner jag på mig. Idag jobbar jag 9-17.30, imorn jobbar jag 7.30 - 15.30 men har personalmöte mellan 17 - 19.30, på onsdag 6-13, torsdag 8-16.30 & på fredag en stängning igen =/ 9-17.30 FY BÖVELEN SÄGER JAG BARA! Jag kommer vara trött på fredag!
På fredag går tåget upp till mamma & pappa inte förrän 19.28. Så jag har lite extratid med min älskling & det uppskattas mkt!

Efter helgen i Mjölby är jag hemma en helg sedan åker jag upp igen, för jag, min syster, Emma & Lisa ska se Disney on Ice =) haha jag tror att det kommer vara en otrolig upplevelse & jag ser fram emot den med spänning! Undrar vad tjejerna kommer tycka..

Ikväll när jag kommer hem hoppas jag på att älsklingen har lagat mat, sen kanske det blir en promenad eller OTH mys. Klockan 20.00 ska jag se på familjen Annorlunda!

Näe, om man ska ta & göra sig iordning lite, sen måste jag ner & skrapa bilen!
Ha en bra dag, hauddi alla!

Söndag = Jobbångest?

Kategori: Allmänt



Vi låg & myste & pratade om allt möjligt - hur jag vi mår - sånt viktigt. Det kom några tårar, men nu är allt bra! Man känner sig faktiskt ganska ensam när man flyttar ifrån hela sin släkt för en kille, ja ni hörde rätt. Men det är ingen vanlig kille utan det är min underbara sambo, pappan till mina blivande barn. Ja, så är det. Jag kan säga er det att hade vi någongång gjort slut så hade jag inte tvekat en sekund på att flytta tillbaka.Till min släkt, till mamma & pappa. Det är tufft att inte träffa dem så ofta som jag vill. Men det är osså väldigt bra att man inte har dem så nära. De som har det som jag förstår säkert hur jag menar. Man måste få gråta & sakna, man måste få ha vissa dagar när man inte vill göra något, när man är deprimerad. Saknaden är oerhört jobbig, men man övervinner den, det är alltid lika roligt att komma hem - hem till Mjölby - till familjen. Men jag är osså rädd för att om jag hade träffat dem oftare så kanske det inte hade varit lika roligt att komma hem. Det kan ju bli för mkt osså! Men jag är inne i en tuff period, där tårarna rinner för minsta lilla. Där saknaden är grymt jobbig. Men känslan att veta att jag snart ska få komma hem - hem till Mjölby betyder väldigt mkt. 5 dagar kvar, behöver jag säga att jag längtar? =) Det ska bli mysigt att komma hem, till Simpson <3

Usch vad jag pladdrar på, ni får ursäkta. Ibland är det väldigt skönt att få lätta sitt hjärta, usch det låter som jag är deprimerad, men så är det inte. Tommy & jag behövde pratstunden vi hade igår, nu vet vi var vi båda står.

Igår kväll tittade vi väldigt länge på OTH, vi gick inte & la oss förrän 01.30 typ, väldigt olikt för att vara mig. Vi sov till 10.30 imorse, skönt måste jag säga ;) sedan gick vi ut på en liten promenad, men fy vad det var kallt! När vi kom hem ringde älsklingens föräldrar & frågade om de fick komma på fika. De stannade en liten stund & när de åkt satte vi oss för att titta på OTH, vi slutade titta för typ 1 timma sen & nu är det bara 1 skiva kvar på den boxen, jag längtar redan tills nästa box kommer ut. Jag ska i varjefall köpa den! =)

Näe, nu ska jag & älsklingen ha kramkalas!
Ha det så bra, Hauddi alla!

Godmorgon =)

Kategori: Allmänt

Har ni sovit gott? Jag vaknade tidigt runt 6-tiden, men då är det alltid skönt att sätta sig med datorn en stund, för då blir man oftast lite trött igen.. Så snart kan jag nog somna om!

Vad ska ni hitta på idag? Jag har ingen aning om vad vi ska göra, känns som att man vill hitta på något men samtidigt bara vara hemma & mysa.. Vi får se. Man kan ju faktiskt hinna med båda =) 

Igår kväll upptäckte jag en liten knöl lr något i min armhåla, men den gör ont! Det första jag tänkte var - Åh neej, en tumör =/ men det kanske inte är så allvarligt, vad tror ni, bör jag kolla upp det lr tror ni att jag är orolig i onödan? ÄH, det är säkert inget allvarligt, bara jag som är rädd om mig själv!

 Nu ska jag somna om i min älsklings famn - såå mysigt!
Ni får ha en jättebra lördag =)
Hauddi alla!

Tjoohoo, det är fredag =D

Kategori: Allmänt

JAA, undrar vad vi ska hitta på i helgen.. Hmm, det återstår att se. Alltid lika spännande ;)

Haha, nu är det min tur att vara sur på Tommy, jag tycker faktiskt inte att man behöver vara en sån surpuppa som han var igår. Så imorse fick han lida =P han försökte krama om mig när han kom upp imorse, men jag bara gick, sen frågade han vad VI skulle göra ikväll - jag svarade att jag inte visste vad HAN skulle göra ikväll. Då blev han tyst. Sen sa vi inget mer, ingen hejdåpuss fick han heller.. Haha det är sååå roligt att reta honom =)

Men ikväll hoppas jag att vi blir sams, för jag klarar mig inte utan min älsklings famn en fredagskväll =) jag vill bara att han ska säga förlåt för igår först ;)

Näe, jag måste gå & göra mig iordning, har en del att fixa på jobb - lite överraskningar, så jag måste åka lite tidigare idag =)

MEN DET ÄR FREDAG!!

Ha en bra dag!
Hauddi alla..

Vilken surpuppa!!

Kategori: Allmänt

Haha, detta är helt otroligt! Jag har inte gjort Tommy någonting, vad jag vet!
Men han är sur som en ättika! Men han är ju heller inte man nog att öppna käften & berätta vad som är fel eller om jag gjort honom ngt! Så omoget!

Så kom han förut & ville säga nåt, medans jag var i full gång att leta efter en tröja som jag inte hittade, så jag sa irriterat till honom att jag inte hade tid att prata med honom. Jag menar varför ska jag alltid vara där för han när han vill, medans han kan vara så tjurig & otrevlig mot mig?
Ja, men iaf så hittade jag tröjan, så jag gick till honom & fråga vad han ville. Vad tror ni att han svarar?  - DET VAR INGET, spydigt som bara den osså!

Så nu ska jag skita i min kära sambo, (Inte pussa honom Godnatt) Jag ska lägga mig & läsa Veckorevyn! Åh, imorgon är det redan fredag =) =) tjoohoo!

Hauddi alla!

Torsdag =)

Kategori: Allmänt

Igår fick jag ett ryck, jag städade kök & vardagsrum, haha är såå stolt!
Efter det satte jag mig framför tv.n med några tidningar, det tog inte lång stund förrän jag började slumra till..
Så jag begav mig mot sängen, & runt 22-tiden kom älsklingen hem. Så jag är nöjd med min ensamma kväll.
Bara jag har något att göra eller sover så går det bra =) Man måste vara jättetrött & somna fort. Annars ligger man bara o snurrar & lyssnar på alla otäcka ljud som man hör när det är alldeles tyst i lgh.. Sån e jag iaf!

Idag ska jag jobba mellan 8-16.30, vid typ 18.00 kommer Emelie hit & vi ska ha en mysig spakväll =)
Tommy ska iväg på innebandy idag så det passade ju perfekt!

Näe, nu måste jag borsta tänderna & sen vidare mot jobb!
Hauddi alla =)

Onsdag..

Kategori: Allmänt

Idag öppnade jag på förskolan, min kollega som jag brukar öppna med var sjuk. Så jag öppnade själv. Jag kan säga att jag inte har fått sova många timmar inatt, vaknade flera ggr, hade ont i magen, tittade klockan osv.
Fy, det är hemskt när det är så. När jag väl kom till jobbet sen & hade tänt upp överallt så gick det bra =)
Fattar bara inte varför man ska vara så rädd & må så dåligt innan för. Men det är väl alltid så!

Idag hade vi bara 7 barn på dagis, de var både lediga & sjuka. Så det var en lugn förmiddag!
Efter jobb körde jag till Center Syd, jag fick presentkort där av Tommys föräldrar i julklapp. Så jag hittade faktiskt lite kläder, jag kom hem med ett par jeans, 2 luvtröjor, & 1 bh. Jag skulle behöva ha lite fler t-shirtar, men jag hittade inga som föll mig i smaken ;) hehe..

Just nu håller jag på att laga mat, & det märker ni hur bra det går va??! ;) haha!
Jag fattar nada, så jag skickade iväg ett sms till min mästerkock där jag frågade om inte han kunde ta över när han kom hem, men tyvärr så har jag inte fått något svar tillbaka.. Så jag får väl ta tag i det snart igen. SNART!

Igårkväll var älsklingen & jag i Lund, jag köpte biljetter till Mjölby & sen köpte vi blommor,
jag köpte 3 orkideér, gissa vad dem kostade? -500 spänn, det är ju tamejfan inte klokt! Men jag hoppas att de håller sig länge, & att man inte behöver vattna dem alltför ofta. Jättefina är dem iaf!

Igår somnade jag i soffan, säkert redan vid 19.30 för när jag gick & la mig i sängen var klockan inte mer än 20.30 - 21.00 jag hade sååå fruktansvärt ont i huvudet igår, & när jag gick upp imorse hade det ftf inte släppt..
Den har inte släppt än =( & älsklingen & jag som skulle in på hockey ikväll, han får åka själv helt enkelt!
Jag har köpt en tidning & så såg jag i brevlådan när jag kom hem att Veckorevyn hade kommit osså, så jag ska bara ta det lugnt, vila & hoppas på att värken försvinner.

Näe, man kanske ska sätta fart med maten igen, så att man inte får sig en utskällning när han kommer hem ;)
Ha en trevlig onsdagskväll! Hauddi alla =)

Måndag 18/1 - 10

Kategori: Allmänt

Dagarna blir aldrig som jag har tänkt & skrivit här i bloggen.
I lördags skrev jag att vi skulle storstäda, så blev det inte riktigt!
Vi gick upp sent, sen satte vi oss för att titta på reprisen av Lets Dance..
Efter det åkte vi & köpte bullar, sen begav vi oss till Sandby, där vi blev
stannandes ett tag. Vi hyrde en film, jag tror att den hette - "inbrott i varuhuset.
Den var ganska rolig! Sen åkte vi hem! Hela lördagen myste vi massor! Underbart!

igår gick jag upp vid 8- tiden, jag satte på tvn & där var det "Nytt läge" skrek på älsklingen
så fort det var något som jag ville visa honom, som hade passat i vårt nya hus =)
Hehe, han kom upp kl 9, satt & myste tillsammans en stund till framför tv.n.
Sen tjafsade vi lite =P men till slut började vi plocka undan lite grann, kök & badrum blev städade.
Så sa vi att vi tar lite i taget.. Sen åkte vi & handlade mat. Vi satte igång OTH & hade ett litet maraton på
4 timmar, sen var jag tvungen att gå & lägga mig i sängen, hade fruktansvärt ont i mina ögon.
Men det är väl för att man är sååå koncentrerad. Man vill ju inte missa något!

V hadei behövt åka till Lund, ska beställa biljetter. Men jag tror inte att vi hinner det idag, så vi
får ta det imorn, ÖB är osså ett stopp som vi måste till.

Annars idag? Ska tvätta lite när jag kommer hem. Men idag jobbar jag 9-17.30 så vi får se vad
man orkar  med.. Är ju säkert ganska sliten när man kommer hem, men jag ska försöka
träna lite innan man sätter sig tillrätta i soffan för kanske ännu ett litet maraton av OTH =)
Vi får se om Tommy samtycker =)

DET HAR KOMMIT ÄNNU MER SNÖ HÄR NERE NU!
FAN, SÄGER JAG BARA. ÄR SÅÅ TRÖTT PÅ DET!
VILL ATT DET SKA FÖRSVINNA!

Näe ni, nu ska jag plocka undan lite tvätt, sen åka till jobb!
Ha en bra dag! Hauddi alla!

Storstädning

Kategori: Allmänt

Idag är det storstädning som gäller här hos oss. WIEE* vad kul. ELLER INTE!!
Det ska bli sååå fint här hemma & det ska lukta fräscht & gott =)
Just nu sitter vi & käkar frukost, men sen ska vi ta tag i det!

Yes, så ser vår lördag ut & ikväll belönar vi oss med fruktsallad, GOTT!

Ha en bra lördag!
Hauddi alla!

Ensam kväll

Kategori: Allmänt

Mm, ikväll är jag ensam.. Men bara en liten stund. Älsklingen är iväg & spelar bandy =)
Jag hade sagt att jag skulle tvätta, men sen så satte jag mig här & nu har jag svårt att
komma härifrån. Jag funderar på att sätta på tv.n & bara ta det lugnt tills han komr hem
istället, det låter ganska skönt faktiskt! Så får det nog bli!

Sen hade jag ju tänkt att jag skulle åka till Csyd imorn efter jobb, men jag tror att jag
skippar det & trotsar Tommy & åker i helgen istället. Jag menar helgen har ju faktiskt 2 dagar!
Så åker jag direkt hem & tvättar lite imorn istället. Det låter bra, det kör vi på!

Tydligen så var MIF:s match på tv imorgon kväll, så då sitter älskling & jag bänkade!
Haha, men då kan ju jag passa på att sova en stund på hans bröst, UNDERBART!

Näe, nu ska jag sätta igång tv.n.
Hauddi alla!

Torsdag 14/1 - 09

Kategori: Allmänt

Igår öppnade jag på jobbet, var sjukt trött på kvällen. Gäspade hela tiden!
Men iaf, det är skönt att komma hem tidigt. Så tummen upp för öppningar!

När jag kom hem så satte jag igång tvättmaskinen, han & köra 2 st, innan älsklingen
kom hem & vi körde mot Sandby. Var bjudna på mat där. GOTT!

Tommy & jag firade 3 år & 9 månader igår, så när vi kom hem från Sandby ville
jag umgås med min man, så vi la oss i sängen... Men jag tror att vi båda somnade =/
Jag vaknade till när kl var 22.30, Tommy gick upp & släckte, sen damp han ner i sängen
igen & det var dags för oss att sova för natten =)

Imorse när klockan ringde var vi dödströtta, jag längtar till helgen när vi kan sova ut.
Det ska bli såå skönt & så är jag grymt sugen på att bowla.. 

Idag jobbar jag 8- 16.30 sen ska jag hem & fortsätta tvätta, Tommy ska (hör & häpna)
näe, nu ska jag inte vara taskig.. Men han ska spela innebandy med ett gäng killar.
Så honom träffar jag inte förrän senare ikväll. Hoppas han får roligt! =)

Imorgon öppnar jag igen, jobbar 6- 14.30 sen tänkte jag dra mig ut mot Csyd för att shoppa lite.
Jag fick ett presentkort av Tommys föräldrar i julklapp & det gällde i nästan alla affärer där ute.
Jag behöver verkligen massa nya t-shirtar &  tröjor, även byxor. Men man kan ju inte köpa allt på en gång, vi får se vad jag hittar för något kul!

Jag fick inte åka till Csyd i helgen som jag först hade tänkt, för då ska vi ha en stor städdag här hemma. Vi ska plocka undan julen osså. Det har vi inte gjort än & det är jag medveten om, men det är för att jag tycker det är sååå mysigt med ljusstakarna & det. Men jag lovar! I helgen åker det!


Nu ska jag snart gå ut & skrapa bilen! Jag vill att det ska bli varmare snart, så att snön försvinner & att man slipper att skrapa bilen. Det har jag inte behövt gjort på några dagar nu, men det har ju blivit kallare igen! BLÄÄÄÄ!


Näe, om jag ska fixa mig lite =)
Hauddi alla!

Vilken helg!

Kategori: Allmänt

Ja, fy fan vilken helg jag hade =( Men nu mår jag mkt bättre!

Igår jobbade jag & shit vi hade 13 barn, haha lite skillnad mot förra veckan.
Man tyckte att det var ungar överallt =/ men det gick bra. Tiden gick fort.
Men det är klart, har man ngt att göra hela tiden så blir man ju inte uttråkad!

Idag jobbar jag 8 - 16.45, det komr nog kännas ikväll.. Iofs är det ju bara 1 timma det skiljer,
men det kommer nog att märkas ändå brukar börja 9 annars.

När jag kommer hem ikväll så vet jag inte riktigt vad vi ska göra.
Ta det lugnt som vanligt! Det är det som är så skönt med vardag tycker jag.
Man vill bara vara hemma & vila upp sig till nästa dag =)

I helgen köpte jag Leona Lewis nya skiva - Echo. Den är grymt bra!
Vilken sångröst hon har, det är helt otroligt!

Inatt skulle min bror, hans fru =P & barn komma hem till Sverige igen!
Haha, inte en tanke att de skulle gifta sig. Men det är ju trevligt!
Mamma & pappa hade varit inne hos dem med champange & en chokladask,
så att det blir som en liten överraskning när dem kommer hem. Mysigt!

Näe, nu ska jag gå & fixa mig lite innan jobb, sen köra!

Hmm, undrar vad det var med min älskling imorse? Han bara gick utan att säga hejdå eller
ens ge mig en hejdåpuss som han alltid annars brukar göra. Jag skickade ett sms men han har
inte svarat. Det verkar skumt! Men men, det är säkert inget allvarligt!

Hoppas ni får en bra dag!
Hauddi alla!

It´s Friday =D

Kategori: Allmänt

JAAA! DET ÄR FREDAG -
DET INNEBÄR ATT DET SNART ÄR HELG IGEN!
TJOOOHOOO =) =)

Måste bara jobba mellan 9-16.45 först. Men det ska nog gå bra!
Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, det blir väl att ta det lugnt..
Sätter oss antagligen & tittar igenom alla inredningstidningar & sånt.
Jag bara älskar inredning =) Det ska bli så kul att få inreda ett helt hus (ngn gång i framtiden)

Vettni vad jag gör varje kväll?
Jag somnar alltid på Tommys bröst när vi sitter i soffan & glor på TV..
Det är sååå underbart skönt. Så det har blivit som en del i vardagen!

I helgen måste vi städa & tvätta, skulle gjort det igår, men vi kände inte för det.
Älsklingen var trött efter första jobbedagen & jag ville inte göra det själv =P hehe!
Så det måste vi ta en dag till i helgen.. Frågan är om man inte ska ta städningen
imorgon förmiddag & tvättningen på söndag =) Vi får se..

Tommy pratade om att han & en kompis skulle ut & åka skridskor i helgen,
så frågade han om jag ville följa med. Men jag har inga skridskor
& jag kan inte åka ;P haha.. Men får väl följa med & titta iaf =)

Min bror & Hanna har gift sig =D så glad för deras skull!
Så nu heter Hanna osså Hammarlund =) så gulligt!

NU:
- Jag ska käka upp min frukost, & borsta tänderna.

SEN:
- Ut & skrapa bilen, sen köra till jobb!

Ha en bra fredag!
Hauddi alla!

6 Januari -10

Kategori: Allmänt

Idag är vi lediga igen =) skönt!
Sen är det bara 2 dagar kvar - sen helg igen..
UNDERBART =)

I söndags åkte vi & Tommys föräldrar iväg på en liten utflykt.
Jag komr inte ihåg vad det hette, men det var typ en affär med allt möjligt.
Sidan om fanns det en sko-outlet, där hittade jag ett par vinterskor =)
Så nu slipper jag gå i gympaskor..

Osså har jag ju jobbat 2 dagar.. Det har varit sååå långtråkigt! Menmen, nu är dem gjorda.

Idag ska vi på hockey, var längesen nu. Så det ska bli skoj!

Nu ska jag gå in & se om älskling vill vakna =)
Hauddi alla!

Fint väder

Kategori: Allmänt

Nu drar jag & älskling iväg på lite äventyr =)
Vi får se var vi hamnar ;)

Jag ska iaf ta vara på denna dagen..

Hauddi så länge!

Lördag 2/1-10

Kategori: Allmänt

Vilken underbar dag det blev igår =)

Vi åkte till Burlöv & jag kom hem med massor av fina underkläder & 2 t-shirtar.
Vi hade bestämt att vi skulle plocka undan & sedan gå ut & gå i det fina vädret =)

Jag försökte få tag i Emelie, ville bjuda henne på mat på kvällen. Men hon svarade inte =(
Sen så skickar hon ett sms. -Hemma? Då ringer jag upp henne, sen när jag sitter där i soffan & pratar med henne så ringer det på dörren =) Kan ni gissa vem det var?? =D Det var ju hon! Åh, jag blev såååå glad. Ni anar inte! Haha, jag blev ju tårögd! Som jag saknat denna tjejen! Helt galet =D hon kom runt 14- tiden & körde hem runt 21.Tack för att du kom gumman <3

Misstro oss inte, Emelie & jag var faktiskt ute & gick nästan en hel timme! Faan vad kallt det var!

Så min lördag mina vänner, var såå lyckad =D


Idag skulle jag egentligen gett mig ut till Center syd, men jag känner inte för det. Har bestämt mig för att ha en lugn dag med min älskling. Det behövs städas & tvättas här. Det passar väl perfekt till en söndag?

Vi köpte 3 filmer igår osså, som vi kanske ska se sen. Vi får se =)

Ni får ha en bra dag!

Shopping

Kategori: Allmänt

Det ska shoppas här idag =) vi ska åka till Burlöv & titta om de har något roligt i affärerna!
Kanske kan få älskling till att åka till nya IKEA osså, har ju inte varit där än..
Vi behöver faktiskt köpa en tavellist ;P haha!

Men först ska jag göra en pajdeg, jag blev så himla sugen på tacos nu här i dagarna.
Älsklingen blev då sugen på tacopaj, så vi gör en liten mix =) så tacopaj blir det ikväll!
Men det är ju supergott det osså!

Efter vi shoppat kör vi nog hemåt & myser..
Vi måste ut i den underbart friska luften osså!

Ajuste, Old Dogs var bra haha.. Den var absolut sevärd =)

JAG HAR JOBBÅNGEST!

Biomys

Kategori: Allmänt

Älskling & jag ska på bio ikväll eller redan kl 18.00 för han ville inte gå senare.
Vi ska iaf se Old Dogs, jag tror att den är jättebra =) & det var så längesen vi
var på bio, så det ska bli jättemysigt! <3

Efter det åker vi hem & fortsätter mysandet här hemma =)

Det låter väl som en perfekt start för 2010? Det tycker jag!

Nu ska jag fråga älsklingen om vi inte ska gå  ut & gå en sväng,
måste dock ta på massor av kläder för faen, vad det är kallt!

Hej så länge!

1 Jan -10 =)

Kategori: Allmänt

Känns väldigt konstigt att skriva -10 istället för -09, men det är en vanesak. Det lär man sig med tiden som alltid, men det kommer nog att ta några dagar =)

Älskling & jag hade en jättemysig nyårsaftons dag tillsammans! Vi har pratat, pratat & pratat!
Det har varit helt underbart skönt, för nu vet vi var vi båda står =) Efter att jag skrev det första inlägget igår somnade jag om (hör & häpna) =P & sov ända till kl 11.00, det var faktiskt jätteskönt. Älsklingen låg & höll om mig hela tiden & det är ju bara såå mysigt =) Sedan åt vi frukost & tog det bara lugnt & som jag sa tidigare så pratade vi, på ett helt annat sätt än vad vi gjorde innan. Så tummen upp för vårt förhållande =) Jag är såå glad & så lycklig just nu!

Sedan åkte vi till Sandby till Tommys föräldrar (blev lite ändrade planer) vi var där runt 18.30, käkade en jättegod middag - Fyllda kycklingfileer(pesto & soltorkade tomater)potatisgratäng. Jättegott verkligen, sedan började vi spela de nya spelen älskling & jag hade köpt =) riktigt roliga faktiskt.. Vi smög ut några ggr för att skjuta några små raketer.. Sedan spelade vi Stop (kortspel)men vi fick avbryta vid 24- slaget då det var dags att gå ut & titta på alla fina fyrverkerier. Klockan var slagen 01.00 & älsklingen frågade om vi skulle köra hem. Jag var chaufför denna kvällen. Inte mig emot =) så vi var hemma runt 01.15, då fick jag en jätteskön massage av älsklingen =) Jag hade så fruktansvärt ont i mina axlar, nacke. Så det var välbehövligt!

Vi gick & la oss & vi hade det så mysigt =)
Låg & pratade massor igen, (jag älskar när vi pratar<3)
Ett helt underbart slut på 2009 & en underbar början på 2010 =)

Nu ska jag väcka min älskling med massa pussar, han ligger här brevid & sover så tungt =P
Men nu är det dags att ta tag i den första dagen år 2010 =) Vi ska bara ta hand om varandra idag. Ut & gå, börja resan på våra nya liv. Åh, vad det låter fantastiskt!

Emelie - kom hem snart! Saknar dig, har såå mkt att berätta för dig =)