Sofiaslillafamilj

Mjölby..

Kategori: Allmänt

Jadåå, nu är man i Mjölby! Sååå mysigt att träffa min sötungar och min underbaring Simpson =) Han fick leksaker denna gången, men han har redan bitit sönder dem..

Igår när jag kom fram hade mamma lagat mat till mig =) det var jättegott, var riktigt hungrig! Sen åkte vi för att hämta Emma och Lisa.. När vi hade varit där åkte vi upp till Kyrkogården en sväng, tittade var min farmor ligger. Vi gick runt där på kyrkogården, jag vet inte vad det är med mig men jag tycker om att gå runt där. Känns såå fridfullt på något sätt. Som att luften är renare där.. Skitskumt! När vi varit där åkte vi till Mormor på en kvällsfika. När vi kom hem käkade vi korv. Fatta vad de äter mkt här.. Det är sjukt! haha! Inte tänkt på det på samma sätt förut. =P

Vad händer i veckan nu då?

# Idag håller jag på att ringa banken nere i lund =P försöker få rätt på lånen.
Sedan skulle mamma till Motala i eftermiddag. Så då följer jag med henne.
In till farfar när pappa komr hem. Sedan hjälpa Hanna att vara barnvakt ikväll.

# Imorgon ska jag vara barnvakt, likaså fredag! =P MYS!

# Sen ska jag försöka klämma in att träffa några kompisar.

Lyckat!

Kategori: Allmänt

Jag hade det såå underbart roligt på Midsommar =)
Det var hur bra som helst, har nog ärligt talat aldrig haft roligare på en fest ..
Vi var på en dansbana och dansa och grejja! Det var såååååååå roligt! Jag skojjar inte.
Jag måste tacka Björn. =)

Nu ska min älskling och jag käka lite frukost, sen ska vi åka till ÖB handla lite..
Sen ska vi ut en tur på inlines YES! de e sååå kul.
Bara jag inte trillar den här gången. Förra gången vi åkte, satt jag på en sån där stor sandlåda
(den de tar grus ifrån när det är halt ute) så alltså ingen vanlig sandlåda.
Men så iaf så satt vi på en sån och vila lite, sen när vi skulle därifrån så skulle jag ta fart,
men glider ner från den ist.. HAHA måste sett roligt ut! Tommy skratta iaf =P


Näe, nu måste jag dra.
Over&Out!

Midsommar =)

Kategori: Allmänt

Det har hänt såå mkt sen sist, mina syskon var ju nere helgen då nationaldagen var =)
Vi visade runt lite o så, sen åkte vi till Malmö och det bästa på hela dagen var väl maten.. Haha!
Vi käkade sjukt god mat på  Jensens Böfhouse (egentligen med danskt ö, men vet inte hur man gör de) men iaf det var jättegott och billigt, mysigt var det oss. Perfekt helt enkelt =).

I tisdags var jag ledig för vi skulle skriva kontrakt på lägenheten, så vi åkte in till Malmö kl 10.00 för att vi skulle gå på stan lite först, tråkigt att sitta hemma och vänta på att få åka. Jag hittade lite " ta hand om sig" själv saker, så som smink, fotkrämer och brun utan sol =D haha!  Allting var halva priset 70 kr fick jag betala för det. Haha! Men så iaf så gick vi till Skanskas huvudkontor, träffade då han vi skulle men jag tyckte inte att det här mötet gav oss någonting,han pratade en massa om bostadsrättsföreningen, hur mkt pengar de hade lagt ut på detta, nja jag hade velat veta lite mer om lägenheten men men.. När vi åkte hem bestämde vi att vi skulle åka ut på Center Syd och handla lite till Midsommar. Jag shoppade lite till, det blev en klarblå t- shirt och en vit munktröjja liknande på JC, hade presentkort där så jag behövde bara betala 200 kr, haha! Bäst att handla på rea.

Igår slutade jag på mitt underbara jobb, kommer sakna er alla! Men vi träffas ju till hösten =) Jag hade bestämt att jag skulle baka muffins och ställa i personalrummet, men ack nej, första plåten blev bränd.. Jag fick panik, så allting sket sig. Det fick bli att köpa 2 chokladaskar istället. Men alla var nöjda och glada ändå =) Jag fick ett pepparträd av Patricia och Madde och det satt i en turkos kruka haha, det kommer passa perfekt i mitt nya kök sen. UNDERBART!

Idag är det ju MIDSOMMAR, man kan ju bara hoppas att det blir fint väder. =) Vi ska ut till en koloni i Malmö, skulle visst bli typ 14-15 st. Kan ju bli roligt. Hoppas på det bästa iaf!

På måndag åker jag till Mjölby, om jag ska vara ärlig så längtar jag faktiskt efter dem. Ska bli skönt att träffa dem igen =) Min älskade Simpson, komr bli massa långpromenader och mys. Jag kommer sakna Tommy osså, men vi har pratat om detta och det är nog det bästa, kommer vara jättetråkigt för mig annars att sitta ensam i 12- 13 timmar varje dag. Njae då får jag det nog bättre i Mjölby. Sen åker jag ju hem och jobbar i en vecka till, sen drar jag igen. Då är jag borta i 2 veckor. Tufft? JA, men Tommy börjar sin semester den sista veckan jag är borta. Men som sagt, vi har pratat om detta. =) Sen åker jag med mamma och pappa ner här på mån v.30 och då drar vi till Ullared innan =) Härligt!

Jag måste berätta vad jag vaknade av i morse runt 3 tiden. Det var något som mjauade, det lät väldigt nära och nästan ekade. Jag gick upp och tittade ut i trapphuset, men det var så mörkt så jag såg ingenting. Jag gick och la mig igen, men jag kunde inte somna om för ljudet bara fortsatte, när jag gick upp nästa gång så var det lite ljusare, då såg jag att det var en katt! Stackaren.. Jag visste inte vad jag skulle göra, gick och la mig igen, tänkte massor..
"-Hur fan har den katten kommit in?":S men så somnade jag till slut. Hon/han blev tyst. sen vaknade jag vid halv 7, då låg "den" fortfarande kvar på samma ställe... Jag hällde upp lite mjölk i en burk, sen gick jag ut med katten på gården. Hon/han började dricka direkt, då tittade jag på halsbandet, hittade inget nr, så jag sprang in igen.
Gjorde jag fel? Jag har aldrig sett någon katt här innan. Jag menar om det är en utekatt, så ska den ju inte vara i ett trapphus, och är det en innekatt så ska den ju inte heller vara det. HM..  Ja vi får se hur det går..


HA EN TREVLIG MIDSOMMAR =)
Kramar Sofia

One day left =)

Kategori: Allmänt

Sen komr dom, min syster, bror och deras respektive =) det ska bli jätteroligt, för de har aldrig varit här förut. Undrar vad de tycker om vår lilla lägenhet? ;P haha!

De ska sova på hotellet i Kävlinge, eftersom vi bara bor i en 1.a =P men de ska senast hämta nyckeln kl 18.00 och de skulle komma hit runt 17.00, sen ska vi bjuda på tacos senare på kvällen. MUMS!
Jag ser verkligen fram emot detta, har inte träffat dem sen den gången jag var hemma för farmors begravning alltså nästan 3  veckor sen. Men jag har såå mkt jag skulle vilja visa dem..

På lördagen tar vi tåget in till Malmö, där vill jag gärna visa skolan jag gick på, Tourning Torso hade osså varit häftigt och även gågatan =D haha.. Hoppas vi hinner en bit iaf. De ska åka hem någongång under lördagseftermiddagen. =( Men då träffas vi snart igen ändå, för v26 är jag ledig från jobb och då tänkte jag åka till Mjölby, mitt andra hem!



Dagarna går faktiskt fort när man är sjuk, fast mitt på dagen går det jättesegt, nästan inget bra på tv.
Så det blir att man sitter ganska mkt vid datorn, lr ganska mkt.. Ända tills man blir helt snurrig =P inte bra!
Det känns bättre, men jag har fått sån tråkig hosta nu ist, men det kanske är det som sitter/satt nere i halsen börjar släppa, äckligt är det iaf!

Men iaf, idag är det en sån där bra dag, då min älskling slutar tidigare bara för att det är en ledig dag imorgon =) så han komr hem runt 13.00 idag, snacka om att jag bara ska slappa tills dess, sen ska vi storstäda hela lägenheten, sedan ska vi åka till Sandby och göra klart bilen =) NICE!

Imorgon ska vi laga mat, grejja här hemma och så. Jag vill verkligen att allt ska vara perfekt när de komr. Jag tycker det är jättejobbigt att bjuda hem folk när det ser förjävligt ut, men sån är jag =) haha! Men klaga inte för jag är inte lika pedant som min mamma som kan städa 2- 3 dagar i veckan =P



Näe de var nog allt för mig för denna gången =)
Ha det bra! & Du Tommy, jag älskar dig <3
HAUDI PEOPLE! ;P

Sjuk..

Kategori: Allmänt

Jag vaknade i lördags morse av att jag hade sjukt ont i halsen, och knappt någon röst =(
Vi skulle på kalas hos Tommys morfar, men jag orkade inte följa med, så jag låg bara hemma och tog de lugnt.
På söndagen åkte vi ut till hans föräldrar för vi skulle fixa med min bil lite, men på eftermiddagen började jag få ont i halsen igen ( halsen hade blivit bättre pga alla tabletter) så vi åkte hem. La mig på sängen, somnade nästan direkt. Då bestämde jag mig för att jag skulle vara hemma från jobb, iaf måndagen.

Jag fick en tid på vårdcentralen kl 11.00 och visst hade jag streptokocker A, alltså halsfluss JIPPIE lr inte!
Pencillinen jag fick är jättekonstig, skitstora tabletter som är svåra att svälja iaf när man har ont i halsen. Men så ska man ha fastat 2 tim innan man tar tabletten och 1 tim efter, vadå jobbigt att tänka på!

Så nu sitter jag här och får inte äta frukost förrän kl 7 haha! Ni undrar säkert vad jag gör uppe redan men när Tommys väckarklocka ringer kan jag inte somna om, och den ringde runt 5 imorse, kul va? =P

Gårdagen blev inte så jättetråkig ändå, jag gick ut en sväng efter jag varit på vårdcentralen. det är så sjukt varmt i lägenheten =( sen satte jag mig och glodde lite på tv, efter det somnade jag. sen tittade jag på One Tree Hill, så nu har jag tittat på alla boxarna jag har =( jag behöver verkligen den 4.e...

Idag visste jag inte riktigt vad jag skulle hitta på, eftersom jag redan sett alla boxarna av One tree hill, så jag gick ner i tvättstugan och det fanns faktiskt 1 tvättid mellan 8-10 =) härligt! Vi behöver verkligen tvätta! Så nu vet jag iaf vad jag ska göra i 2 tim, resten blir nog bara att ta de lugnt faktiskt!

Ha en fortsatt bra dag allihopa!

Emil Viklund idag begravs du, hoppas att du vilar i frid. Jag tänker på dina vänner och din familj.