Sofiaslillafamilj

Söndagsfix!

Kategori: Allmänt

Idag håller vi på & grejjar för fullt här hemma. Älskling har satt upp insynsskydd i klk, sen satte vi igång & rensade. Hela sovrummet är täckt med massa kläder & skit! Herrejesus vad saker man samlar på sig!

Näe,nu är det dags att sätta igång igen!

Freedagsmys!

Kategori: Allmänt

Jag ligger ftf i sängen & jag som ska köra till jobb om en timme, lyckat! ;P Ska snart upp & fixa mig, ska bara sträcka på mig lite till, & lite till! Haha!

Både jag & älsklingen mådde konstigt imorse när vi vaknade,känns som att det står ngt i kroppen som inte bryter ut!

Idag efter jobb ska älsklingen & jag bara mysa & det är såå efterlängtat! Kanske tar vi & hyr en film, vi får se!

Fick litegranna shoppat igår, en mörkgrå mjukisdress & ett par supersöta jeans från HM, & en mörkblå "I love Dad" body från Cubus! Mys<3

Näe, nu får jag nog fan gå upp! Börjar jobba om en timme :O ha nu en helt underbar fredag!

Äntligen lön!

Kategori: Allmänt

Yes, den efterlängtade lönen kom in på kontot idag! Sååå skönt! Äntligen! :)

Idag ska vi ha Nallefest på jobb, ska bli mysigt! Mkt fest denna veckan, men det är bara roligt! :)

Efter jobb ska jag skjutsa Tommy till innebandyn & jag själv ska strosa runt på Csyd ett tag :) Ska köpa lite kläder till lillkillen <3 dem behöver faktiskt mkt kläder & sen är det ju roligt att shoppa!

Ha en bra dag!

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Sitter & äter frukost, ska snart fixa med mina nya skor & inviga dem på jobb :) Jag håller mina tummar hårt för att jag inte ska få ont i ryggen idag!

Det blir en relativt lång dag på jobb, jobbar till 16.45! Då blir det hem & äta för att sen åka & kolla på hockey :D

Loveli day! Hauddi People!

Nya skor!

Kategori: Allmänt

Idag efter jobb åkte jag hem, sen käka vi sen ut till Willys & handla mat. Vi gick även en sväng på Stadium Outlet, Tommy skulle ha en bandyklubba & jag skulle kolla efter ett par sköna skor jag kan ha på jobb & privat & som gör att jag inte får ont i ryggen, för det har jag ganska ofta nu för tiden! Både älsklingen & jag hittade vad vi letade efter. Jag är nöjd :) det blev ett par svarta adidas skor med GoreTex :)

Hauddi!

Spökfest!

Kategori: Allmänt

Buu.. Buu.. Buu.. Ni blir väl inte rädda va? Idag ska vi ha spökfest på jobb ;) Jag visste inte riktigt vad jag skulle va, men jag förvandlas så smått till en häxa, hittade några svarta kläder, sminket är på (har nog aldrig varit såhär hårt sminkad förut, det ser förjävligt ut ;P) jag har en spindel i håret som jag gjorde imorse. Jag kallar henne för Lady! Nu saknar jag bara svart hår & svarta läppar, men det kanske jag kan fixa på jobb! :)

Have a great day!

Väntar jobb!

Kategori: Allmänt

Sitter & käkar lite, ska strax bege mig till jobb! Jobbar till 13.30 idag, blir hem & tvätta lite sen återigen ett kärt besök hos tandläkaren! ELLER INTE!!! ;)

Svårt att sova!

Kategori: Allmänt

Träff med båda syskon m familjer under dagen - mysigt! :) På kvällen kom mormor & åt god mat! Dock fick jag jätteont i bröstet efter maten, vettifan vad det kan vara, var likadant i Tors! Det enda som hjälper är att sträcka ut sig raklång m händerna ovanför huvet.. Så jag var inte mkt till människa igårkväll. Somnade gott i älsklingens famn vid tvn ;)

Idag kommer syskon med familjer hit & äter, sen i efm ngn gång börjar vi vår resa hemåt! :)

Kärlek

Kategori: Allmänt

Jag ligger här i sängen & försöker sova med en dunkande huvudvärk, men det går inte! Ligger & tänker på vår fina kille som ligger i magen <3

Det är helt fantastiskt vad känslorna blev annorlunda direkt när vi fick se honom på skärmen - Han är inte pyret längre, han är vår kille <3 Vår Max! Åh, det är helt underbart! Det är väl klart att jag alltid har älskat vårt barn, men det blev så självklart när vi såg honom :) Han är helt ljuvlig, jag längtar tills jag får känna honom röra på sig så livligt som vi såg i magen! Kärlek till tusen<3

Ont i huvudet!

Kategori: Allmänt

Har ont i huvet & mår lite illa. Vet inte om det är migrän på gång :( jag kände mig lite halvkass redan igår m. spänningshuvudvärk! Så idag blir jag hemma & vilar.

Kärlek till mina 2 fina killar <3


Underbar dag!

Kategori: Allmänt

Det var så skönt att vakna bredvid min fina älskling & veta att vi inte skulle till jobbet. Vi passade på & ligga o dra oss lite! Jättemysigt! Sen upp för att fixa sig & käka frukost - vidare till sjukhuset!

Vi fick idag reda på att vi ska bli föräldrar till en liten kille <3 en liten kille som ska heta Max & vi är helt överlyckliga!

Dagen fortsatte bra & vi har haft mysigt hela dagen. Jag har bara gått omkring & haft det mysigt, tänk att jag har en liten kille i magen :) det känns fantastiskt!

Nu ska jag gå & lägga mig i famnen hos min bästa!

Guud, vad jag älskar mina killar <3<3

Hockeykväll!

Kategori: Allmänt

Idag jobbar jag till kl 17, sen hem & käka för att sen göra sig redo för hockey!

Åh, imorgon är jag & älskling LEDIGA!

Väla

Kategori: Allmänt

Idag ska jag & en fin vän fönstershoppa på Väla :) Ska bli spännande att se vad de har att erbjuda för affärer där nu!

Min & älsklingens gårdag var perfekt <3 Vi sov till typ 8, då gjorde vi oss iordning, käka frukost & så. Sen tog vi bilen till Tomelilla & Bo Ohlsson. Där har de superfina barnkläder dock köpte vi inget då vi snart ska till Ullared! Efter det åkte vi till Sandby på fika! Stannade där ett tag, sen hem för att spela spel & mysa & bara VA med varandra. Otroligt uppskattat :) inget jobb här hemma överhuvudtaget, är stolt över mannen min! Men idag är han igång igen ;)

Freedag!

Kategori: Allmänt

Idag slutade jag 14.30, haft öppning på jobb idag! Jag är dödens trött efter denna veckan! Tvättmaskinen är igång & jag ska vika lite tvätt innan jag sätter mig i soffan & vilar! Härligt med fre!

Utflykt!

Kategori: Allmänt

Då var man pigg, påklädd & redo för utflykt! Nu blir det snart till att käka lite frukost, sen packa väskan med matsäck! Åka vidare till jobb för att göra alla barnen redo för bussresan! Detta ska bli riktigt kul :D have a nice day everybody!

Det fungerar!

Kategori: Allmänt

Ja! Äntligen så fungerar appen igen, men undrar för hur länge?! ;P Näe, förlåt! Nu var jag lite ironisk!

Denna veckan har jag fullt upp, kommer vara rent färdig på fre kväll!
I måndags efter jobb var det hockey, igår jobbade jag länge, idag jobbade jag till 16.45 sen var det PK mellan 17.30- 19.30! Imorgon ska vi åka på utflykt med jobb - kommer bli jättekul! Men jag kommer vara dödstrött på kvällen! På fre kväll ska jag bara ligga i soffan :) :)

Testing..

Kategori: Allmänt

Testing, Testing!

Jobba, jobba, jobba!

Kategori: Allmänt

Idag vaknade jag när älsklingens klocka ringde, låg & drog mig lite. Men gick sen upp & gjorde honom sällskap ett tag. Fick då många pussar & kramar, mys på hög nivå & det gillar jag! Åh vad jag älskar min kille & om några månader ska vi bli föräldrar - livet kan inte bli mer underbart <3 Nu är pyret i magen hungrig, magen kurrar somjag vet inte vad ;) så jag får la gå upp & äta lite. Mitt sällskap får bli tvn :)
Ikväll ska vi åka & handla lite, efter det blir det fredagsmys - Loveli!

Bättre?

Kategori: Allmänt

Känner mig lite piggare än igår, men det är inte mkt ska jag säga er. Hm, undrar vad det är för skit jag har åkt på! Idag ska jag bara VILA,VILA,VILA för jag ska jobba imorgon & så tycker att det är fruktansvärt tråkigt att bara gå hemma såhär. Imorgon efter jobb blir det osså bara vila, vila, vila! På lördag ska vi upp till ett par kompisar i HBG :) Ser vi fram emot! Näe, om jag skulle ta tag i vilandet nu då ;)

Tuff dag!

Kategori: Allmänt

Usch, vilken jobbig dag detta har varit! Mår riktigt illa & det har jag inte gjort på länge.. Nu ligger jag i sängen, ska försöka mig på att sova! Stackars älskling sitter i lilla rummet & tittar på hockey utan ljud & jag blir livrädd så fort han skriker till :P Ljudet fungerar inte därinne! Hauddi alla!

Hemma!

Kategori: Allmänt

Stannade hemma idag osså, kan inte sätta fingret på vad det är med mig riktigt! Ont i magen & kroppen - Jättejobbigt! Hoppas på att jag blir bättre snart! Nu ska jag försöka få i mig lite frukost, sen ska jag vila några tim, så får vi se om jag mår bättre sen! Håll alla tummar & tår :)

Home!

Kategori: Allmänt

Kom aldrig iväg till jobb idag, känner mig inte alls bra. Sovit kasst inatt pga av diverse magproblem - vill inte gå in på detaljer! Detta resulterade även i huvudvärk! Så idag blir jag sängliggandes!

Måndag 3/10 -2011

Kategori: Allmänt

Nu är jag nästan precis hemkommen från tandläkaren, efm när man slutar tidigt går så himla fort. Tänk att jag åkte hem från jobbet för 3 tim sen. Inte klokt! När jag kom hem åt jag lite, gick igenom posten & ringde pappa :) Sen var det dags att bege sig mot tandläkaren! Så det var min roliga efm!

Nu väntar jag på att älsklingen ska komma hem. Är sjukt kramsugen :)

Söndagskväll

Kategori: Allmänt

Sådär nu äre åter igen söndagskväll! Jag har precis provat på att äta en liten skål med fil & flingor, laktosfri denna gången & det känns faktiskt bra än så länge :) Hoppas att det håller sig så! Vet ni hur mkt jag saknar att dricka ett glas vanlig,kall mjölk?!
Nu ska älsklingen & jag placera oss i soffan, med mys framför tvn! Vila inför kommande vecka, kan behövas då det händer en hel del. Näe, nu väntar älsklingen! Hauddi!

Kanske kommer jag tillbaka!

Kategori: Allmänt

Jag har alltid tyckt om att blogga här på blogg.se. Jag har längtat efter denna appen, för det är såå mkt smidigare att skriva från mobilen! :) Men eftersom appen inte fanns innan så gick jag över till Devote.. Det har varit krångligt! Som sagt, jag har saknat blogg.se. Fungerar det här kommer jag tillbaka hit :)