Sofiaslillafamilj

Härliga dagar!

Kategori:

Vi har det alldeles alldeles underbart!

Jag kommer börja blogga igen ordentligt runt den 3-4, då kommer jag berätta vad vi gjort dessa dagarna! Jag ville bara in & önska er ett riktigt GOTT NYTT ÅR :)

God Jul!

Kategori:

Today is the day - JULAFTON :) :)
Hoppas ni alla får en underbar dag!
Jag håller tummarna att vi osså ska få en bra dag, vår lille kille har lite feber (så typiskt) men han är pigg & glad ändå, men vi håller alla tummar & tår för att det inte ska utvecklas till ngt mer under dagen!! Håll tummarna!

GOD JUL TILL ER ALLA! :)

Det är väl typiskt?!

Kategori:

Inatt har Maxen vaknat varannan timme, väldigt orolig. Dock har han 2 nya tänder på G varav bara den ena har kikat fram, så antagligen är det väl det som gör det, men iaf! Det som var typiskt är att han nu har somnat igen & då kan inte jag sova?! Haha, blir galen!

Idag blir det lite undanplock/städning på fm, efter lunch någongång ska vi åka till Tommys morföräldrar & önska GOD JUL, efter det vet vi inte vad som händer, förutom att vi ska mysa MASSOR :) :) Hoppas ni alla får en bra dag! Endast 2 dagar kvar till julafton :D

Snart läggdags ;)

Kategori:

Det gick bra på BVC idag, sen blev det bara en snabb sväng på Centan, jag kom hem med en kassabok, 2 pyjamaser, 3 bodys, 1 par mjukisbyxor & 1 tröja till Max :) Jag är mer än nöjd!
Nu blir det inte mer shopping på ett tag!
Väntar spänt tills Reorna börjar :D kul!

Annars så somnade vår älskling tidigt ikväll & sover ftf :O han brukar alltid vakna till någongång på kvällen, jag har hunnit pyssla lite så nu är alla julklappar färdiga & inslagna. Känns bra! :)

Nu sitter jag i soffan med min stora älskling, men jag är trött så jag ska gå & lägga mig! Jag längtar tills imorgon när Tommy slutar jobb, för då är det julledighet för hans del & det ska bli så skönt att få ha honom hemma :) Vi börjar hans ledighet med en lugn hemmakväll - finns inget mysigare❤❤

BVC, Center Syd, Leilas söta jul..

Kategori:

Vi har krupit upp i soffan & myser till Cake Boss, Max sover i min famn❤

Vid kl 11 ska vi iväg till BVC, efter det blir det hem & äta lite lunch för att SEB bege sig till Centan & möta upp Madde & Celvin :) :) Jag ska köpa en kassabok (nu jävlar ska vi få bättre koll på våra pengar) Sen behövde Max nya pyjamaser, sen ska jag inte ha mer ;)

Efter det blir det hem & mysa med pappa Tommy, äta mat, titta på Julkalendern & sen Leilas söta jul..

Idag fyller min bror 35 år :)

Endast 4 dagar kvar till Julafton!
Have à GREAT DAY :)

19.e Dec!

Kategori:

Nu somnar min lille kille snart om igen, & då ska jag sätta mig & pyssla lite, får passa på dem stunderna han sover :)

Sen har vi faktiskt inget bestämt, så det blir väl återigen en mysdag, men det gör inget! Det är så skönt tycker jag :)

Igår blev vi glatt överraskade när Madde & Celvin kom & hälsade på :) En rolig efm, man blir så glad i hjärtat när man ser småkillarna ha roligt tsm :)

Vad ska ni hitta på idag? Såhär 5 dagar före jul?

Mysmorgon!

Kategori:

Idag slog vår lille älskling upp sina blå runt kl 05.30, såå skönt :) dock åt han 1 gång i natt, men ändå :) Man mår så mkt bättre när man känner sig utvilad på morgonen. Igår somnade han dock vid 18 redan MEN då ska påpekas att han inte hade sovit sen 12.30 stackaren var så trött så trött! Nu undrar ni säkert Vf han inte sovit sen 12.30 & det ska jag berätta för er, han har så svårt att komma till ro! Så df blev det ingen sovstund på efm! ....

När Tommy kom hem igår så satte jag honom med telefonen i högsta hugg & han fick ringa ett par viktiga samtal, jag & Max stod för matlagningen ( min mammas frysta köttfärssås) & snabbmakaroner, sen la vi oss alla i sängen & medans mamma & pappa pratade allvar om sin ekonomi så somnade Maxen så gott, mellan 2 trygga famnar - Mysigt! :)

Nu sover Max igen & jag har egentligen MASSOr jag skulle kunna göra men just nu vill jag bara njuta av att se min son ligga & sova såå skönt - Han är så fin! Jag är så glad att jag kan vara hemma med honom & få pussa & krama honom hur mkt jag vill, sen att han är en liten huligan är ju en annan femma!! Men just idag är jag glad & lycklig att kunna vara hemma med honom, se honom växa & utvecklas :)

Sen är det ju såå mysigt att få krypa nära honom, så han kan värma mig bara genom hans kroppsvärme, min lille plutt❤
Man får ta vara på den här tiden då dem ftf godkänner att man pussar, kramar på dem i princip hela tiden & ger dem all den närhet dem behöver, så i vårt hus myser vi i mängder :)

Chokladgalen!

Kategori:

FAAN VAD JAG KRÄNGER CHOKLAD!
HELT GALET MYCKET, men gott äre ;)

Haft en underbart mysig helg med mkt fix nu innan jul! Sista julklapparna köpta, gjort Snickers, julgranen handlades idag, mys <3 Åh, älskar julen! :) :)

Första julgodiset gjort :)

Kategori:

Imorse när Max sov passade jag på att göra det första julgodiset för i år :) - Risbräck!! Mums, GOTT!

Annars har vi bara tagit det mest lugnt denna veckan med 2 undantag, i ons efm när Tommy slutade vid lunch. Då var vi iväg & köpte lite mer julklappar, sen igår kväll då vi firade Tommys mamma & Maxen lussade för farmor & farfar, vår lilla pepparkaksgubbe:)så söt!

Annars blir det ännu en hemmadag, men det är så skönt :) Ikväll blir det mys med hemmagjord pizza till kvällsmat :)

Ha en skön fredag! Hauddi!

Krasslig?

Kategori:

Jag vet inte riktigt om min lille kille börjar bli krasslig.. Han vaknade 04.30 imorse men somnade om en timme senare & sov HELA 3 tim :O han vaknade 8.30.. Sen var han trött igen efter 2 tim & då sov han i 1 timme. Vid 14 var han trött igen & då sov han osså 1 timme i min famn - mys! Nu vid 17.15 var han trött igen, nu sover han igen men han hade lite svårt att komma till ro. MEEN så här mkt har han inte sovit på samma dag sen jag vet inte när..
Lille plutten❤❤ Det återstår att se om det bryter ut ngt, men jag håller tummarna för att det inte gör det!

Gårdagens Pysselkväll!

Kategori:

När Max somnade för kvällen igår satte jag mig för att pyssla, det är verkligen rogivande tycker jag.. Max sov i sin säng & jag sprang & kollade till honom hela tiden, han brukar alltid vakna & vara orolig efter typ 30-40 min, men inte igår :) Han sov hela 2 Tim i sin egen säng :O & sen låg han i Tommys
famn ett tag, så det är verkligen framsteg :) & jag tyckte att det var jätteskönt att få lite tid för mig själv :)


10.e Dec

Kategori:

Igår skulle vi varit iväg på kalas på efm, men pga vädret hoppade vi det,vi skulle firat Max farmor som fyller år idag!

Istället blev det en lugn, skön & supermysig efm med mina killar :))
Vi pysslade & fick lite gjort här hemma!

Idag har vi bara haft en mysdag här hemma, det snöar inte MEN det blåser som bara den & snön som ligger på backen bara yr omkring. Tråkiigt!
Inget väder att gå ut i direkt :(

Nähä, nu sover mitt hjärta❤ Så jag ska väl passa på att få lite gjort här..

Appen!

Kategori: Allmänt

Gaah* min blogg.se app funkar inte! Jag har försökt med allt, stänga av tlf, ta bort appen & ladda hem den idag! Nada, är det bara jag som har dem här problemen? 
 
Igår var vi på Centan, jag var inne på Euroskor. Dem säljer ut allt för att affären ska upphöra, så det var mellan 20-70 % på allt! Vi gick runt där inne & sen fick jag se dem, ett par sjukt snygga - varmare stövlar med snörning! Jag kommer använda dem till vardags & när man ska iväg :) Alltså inte bus i snön med sonen! 
Dem hade kostat 899:- det var 30% så jag landade på 629 :- som hittat ;) haha!
 
Näe, ska försöka somna om! Ligger här mellan mina fina killar & känner mig så lyckligt lottad! Älskar er överallt annat ❤❤❤ 
 
Hoppas ni får en mysig 2.a advent ❤

Torsdag!

Kategori:

Igår hade vi en mysig dag hemma hos Madde & Celvin, killarna hade så roligt tsm & det var så kul att se :) HÄRLIGT!

Idag försöker jag städa här hemma, men det går inte så bra då jag har en klätterapa till son som gärna ställer sig upp överallt, så jag har i princip gett upp! Får ta upp städandet igen när Tommy kommer hem ;) haha!

Så det blir mys resten av dagen!

Inneförmiddag!

Kategori:

Yes, tvättmaskinen går för fullt & Max sover så jag ska passa på att fixa iordning i hans garderob..

Ute snöar det lite & ligger så fint på marken, igår var vi ute & åkte pulka :))

Nee, dags att sätta fart!

.......

Kategori:

Fan vad jag hatar när man har mens, man blir på ett sånt jävla humör, tjuter för ingenting & deppar ihop totalt! :(

Tur att mitt lilla hjärta ger mig så mkt kärlek! Vad hade mamma gjort utan dig Maxen? Älskar dig såå❤

Fan, vad jag längtar efter mina föräldrar!

Första advent❤

Kategori:

En jättemysig morgon & frukoststund som avslutades med adventskalendern, blev till det sämre med tiden. Vi skulle ha varit iväg till Lund på julskyltning, Men i och med att vår sömn blir otroligt lidande på grund av att vi har en son som sover så oroligt på nätterna & alltid vaknar någongång mellan kl 03-05 & inte vill somna om + att han nästan inte sover någonting på dagarna så tar tålamodet, orken & humöret slut & det tär ganska rejält på en. Så vi struntade helt enkelt i Lund idag.. Istället tog vi en snabb sväng ut på Centan, där köpte vi en rejäl vintermössa & vantar till Max sen vidare till Willys för att handla & sen in på jättekul för att köpa en pulka :D När vi kom hem testade vi att sätta Max i pulkan inomhus & haha, snöret var roligast!! Vår son älskar snören, han kan sitta jättelänge & hålla på med det!
Vi testkörde den även ute :) Kul!

Näe, fan! Nu sover vår prins, så jag ska passa på att lägga upp benen i soffan, titta på tv & njuta av lugnet o lite choklad ;) härligt! Hoppas ni får en lika härlig söndagskväll..