Sofiaslillafamilj

Valborgsmässoafton

Kategori: Allmänt

Jag önskar er en trevlig valborg, som alltid denna afton är vädret helt kass! Hur är vädret uppe i Mjölby en dag som denna Becca? Brukar ju alltid börja regna när man tagit sig in till Skänninge för att titta på motorcyklarna, så typiskt!

Hur brukar ni "fira" valborgsmässoafton? Vi ska bara ta det lugnt & MYSA! Thihi..

Jag fixade mina ögonbryn igår, med pincett.. Tänkte jag skulle prova det för ovanlighetens skull.
Annars så hjälper ju Emelie mig att vaxa dem, & innan det brukade alltid min syster hjälpa mig att plocka dem.. Men nu tänkte jag såhär.. Jag är faen 22 år, jag måste prova själv.. Lite smärta det dör man inte av.. Det kändes som om jag stod en evighet & tog bort MASSA hårstrån.. Men till slut blev jag JÄÄVLIGT NÖJD :D De är ganska smala, men är någorlunda jämnlika.. Man tycker ju alltid om formen på det ena bättre.. Men jag tycker ändå att jag fick till det väldigt bra! :)

När jag gick upp kl 7.15 vaknade Tommy till & frågade vad klockan var..  Så jag svarade, men sa osså att han kunde ju somna om igen.. Men han var inte trött sa han :P stackarn han som skulle sova jättelänge idag för att han var ledig! Han kom iaf upp nu.. Aja, då sover han ju iaf inte bort hela dagen & kan redan nu börja plocka undan & städa.. Hehe..

Så typiskt att jag jobbar hela jävla dagen idag ända till 16.45 & han är ledig :(

Han går här & muttrar :P ni skulle hört honom!
Näe, nu ska jag dra! Hauddi alla!

Nytagna foton..

Kategori: Allmänt

Jag är trött & har lite huvudvärk --> helt enkelt allmänt gnällig :P

Tänkte bjuda på några foton jag tog innan idag..

 

Fy fan vad kvavt & varmt det är.. Detta kanske inte intresserar er överhuvudtaget,
men jag är helt klibbig.. Jag tror absolut att det blir åskväder snart eller inatt!!

Näe nu ska jag nog hoppa in i duschen igen :)
Hauddi alla!

No sleep!

Kategori: Allmänt

Jag tror jag sov för länge mitt på dan igår =/ för igår ikväll kom jag inte i säng förrän 23 & jag brukar gå & lägga mig senast 21.30 när jag ska öppna dagen efter..  Men inte denna gången!
Jag var inte ens trött då kl 23.. Inte alls likt mig! Men så har jag sovit jättedåligt inatt för att jag var rädd att jag skulle försova mig på morgonen.. Det är detta som är så tradigt med öppningar, att man blir såå trött på efm.. Men men det får man ta, det är iaf skönt att komma hem tidigt!

Jag ska tillbaka till jobb idag, det är mindre kul :( vi ska ha personalmöte mellan 17.15 -19.30!
Så jag ska snart hoppa in i duschen, för att piggna till lite!

Näe, om man ska kika vidare.. Hauddi alla!

En stor längtan..

Kategori: Allmänt

JAG LÄNGTAR TILL HELGEN, ELLER FÖRST & FRÄMST TILL FREDAG KVÄLL :)

Då ska älsklingen & jag ha en myskväll, äta god tacopaj & dricka god cider - låter inte det helt underbart? Får ju bara hålla tummarna för att det är fint väder :) Det gör det hela extra mysigt!
Jag vet att det är valborg, men jag tycker inte att det är något speciellt med det.. Vadå stå & titta på en stor brasa?! Näe, det ser inte jag som en kul grejj.. Det var annat när man bodde i Mjölby :P
Haha, då åkte man ju in till Skänninge & tittade när alla motorcyklar kom & det ska jag säga er att det var massvis.. Sen gick man upp till kullen & tittade på brasan där, sen på alla fyrverkerierna..
Man var ung & allting var kul :P haha! Så alltså, egentligen var ju inte det heller något speciellt.
Låter inte det bättre med en mysig kväll med sin bästa istället? Det tycker jag :)

Den andra dagen jag längtar till i helgen är lördag. Då ska älsklingen & jag ut o shoppa. Men det har jag ju redan berättat för er, men jag berättade nog aldrig att jag tycker att det ska bli kul. Var så in i nordens längesen jag shoppade nu. Jag oroar mig bara för pengarna. Får försöka handla det viktigaste nu bara. Men jag behöver kläder till mig själv & skor. Sen måste vi köpa massvis med presenter. Guud, pengarna kommer inte att räcka till =/ & jag som är sååå shoppingsugen!!

Tänk att ha så mkt pengar som tex Blondinbella, eller andra kända bloggare. De kan köpa precis vad de vill utan att behöva tänka på pengarna.. Näe, men en chanelväska för 50.000 det är väl ingenting? Nu menar jag inte något illa om våra kända bloggare. Men vilken härlig känsla, att veta att man har så mkt pengar att man bara kan åka & lyxshoppa när som.. Sen har dem ju faktiskt jobbat väldigt hårt för det osså. Jag är faktiskt lite smått avundsjuk!

Jag frågade Tommy för någon dag sedan om inte han kunde tänka sig att starta eget & börja tjäna massvis med pengar, så att jag kunde bli hemmafru & kunna shoppa precis det som faller mig in.
Men sen när man tänker efter så hade det nog blivit ganska långtråkigt.. Eller vad tror ni?

 Jag har en såå underbar sambo, ett fantastiskt liv & vi ska bli ägare till ett egetdesignat hus, det kan ju inte bli mkt bättre :) Jag är lycklig! Sen fattas bara barn & vovve, så är vår familj fulländad!v Det enda jag vill är att få bli en ung mamma, men vi har inte bråttom, vi är ju bara 22 år..

På tal om något helt annat nu :O jag fick min Veckorevyn igår & där i hittade jag en så himla söt klänning, som jag bara måste titta närmare på, kanske blir den ett av mina köp på lördag?! :)

Nu ska jag vila lite! Hauddi alla!

Hemma..

Kategori: Allmänt

Idag blev jag inte långvarig på jobb.. Kände av huvudvärk när jag kom till jobb, sen blev det bara värre.Kände mig febrig osv. Så jag begav mig hemåt. När jag kom hem hade jag feber så från 11.15 ca till 16.00 låg jag & sov.. Nu känner jag att en förkylning är på G :( så typiskt! Jag som har mått prima nu ett tag.
Jag ska vara hemma & vila imorgon osså, sen jobba på tors igen.

Nu ringde mormor :) Var längesen, så nu ska jag prata lite henne!

Hauddi!

Mmm Marabou..

Kategori: Allmänt

Har ni smakat denna skönhet?



            Den är helt gudomligt god :) 
             Min favorit i godisvärlden just nu!

Dock är det synd att dem bara finns i stora kakor, varför inte göra dem i 100 gr osså, det hade helt klart uppskattats från min sida..

När ni smakar denna tugga den inte, utan låt bitarna få smälta i munnen på dig! 
Den är helt fantastisk, åh vad jag blev sugen nu.. 
Jag får vänta till fre eller lördag :)
                                                                    

Mina tankar..

Kategori: Allmänt

Just nu ligger det till så att jag bara har jobb fram till sista juni. Min chef vet fortfarande inte hur det blir efter det.
Jag kan ärligt säga att jag orkar inte ännu en sommar med ovisshet :( Så det är nog dax för mig att börja söka mig vidare. Men på ett sätt så är det bra osså, för det är ju bra med förändringar & andra erfarenheter. Jag menar, nu har jag varit på Brynstenen i 2 ½ år. Nu vet jag hur allt går till där, det man kommer sakna är väl tryggheten, barnen & personalen. Men man måste nog förflytta sig ändå! Det kan inte vara bra att vara fast på ett & samma ställe för länge.. Alla andra gånger när man fått reda på att hon inte riktigt vet så har man blivit tårögd, frustrerad & tänkt men guud- hur ska detta gå? Men denna gången var det bara. -OK, fine! Då vet jag. Då är det bara att söka sig vidare! Dock inom Kävlinge Kommun för jag är ju lasad. Justa, jag ska ringa Facket & höra hur många lasdagar jag har :) kan ju vara bra att veta. Sen vill jag ha ett skrivtligt omdöme från chefen. Hoppas hon är villig att hjälpa mig med det! Det känns faktiskt skönt!

Alla förskolor jobbar ju säkert inte på samma sätt :) Så i det stora hela ska det faktiskt bli intressant.
Jag bara kände att jag var tvungen att skriva av mig lite. Det kan bli för mkt att tänka på i ens hjärna annars!
O då mår man ju bara dåligt tyvärr, men det är ju därför jag har bloggen.. :) Den är ju min offentliga dagbok!

Have a nice day!

Alleredan Tisdag :P

Kategori: Allmänt

(Jag är besviken på min älskling idag, han gick utan att ge mig en hejdåpuss :( )

Ojojoj vad dagarna går fort men skönt är väl de, desto fortare får vi ju helg :P
Helgerna är alltid välkomna, eller vad säger ni?

Denna helgen som kommer ska vi ut & shoppa kläder (det behövs verkligen) Tommys brorsa ska ha 20 års fest nästa helg, så vi måste shoppa något snyggt tills dess :) sen har det säkert kommit in massor av snygga vårkläder som man inte kan motstå..
Härligt härligt, men farligt farligt ;P

På tal om det så pratade jag med min syster igår på telefon, var längesen nu..
Skönt att prata av sig lite, & hon vill att jag ska titta efter vita höga converseskor till henne, så det ska jag göra, men det är bara det att jag osså är grymt sugen på att shoppa det till mig själv ;P jag hade ett par för några år sen & det ända tråkiga är att de blir så smutsiga, men vad gör det? Dem är grymt sköna & jävligt snygga :) men sen var det ju det här med att spara pengar.. Men faen! Man måste ju få unna sig något nångång eller hur? Shoppar jag desto mer nu så behöver man ju inte shoppa lika mkt (eller ens något) nästa mån eller hur.. :) så denna månaden ska jag unna mig!

Vi ska till banken efter jobb ikväll - känner mig lite stressad!
Vi ska vara där kl 17 & jag slutar 16.45, får bara hålla tummarna för att alla som kör på 90-vägen vid den tiden håller hastigheten så att man hinner dit i tid :O eller att det inte är så många som kör i den andra filen så att man kan köra om! Det ordnar sig! Men det ska bli otroligt skönt att få detta fixat nu, snart får vi börja bygga vårt hus :) TJOOHOO!

Näe, om jag ska kika vidare lite :) Hauddi alla!

Skön lördag

Kategori: Allmänt

Jag har chillat hela dan! Så underbart skönt! :)

Dagen började inte så bra, men nu är det bra igen! Nu tar vi nya tag!
Vi har tagit det lugnt framför tvn på fm & på efm åkte Emelie & jag till Landskrona
o fixade nya naglar :) de blev jättefina!

Efter vi varit där åkte vi hem hit & tog de lugnt! Så som sagt det har varit en jätteskön lördag!

Näe, nu ska jag nog gå & lägga mig.. Är väldigt trött! Hauddi alla!

Frukostdax..

Kategori: Allmänt

& vad bjuds det på idag då? :P TORRA KELLOGG`S SPECIAL K FLINGOR!!! Med absolut ingenting till!
Detta är helt sinnes.. haha! Vi har ingen mjölk, ingen fil/yoghurt, inget smör eller pålägg..
Vi har absolut ingenting hemma! Det är fruktansvärt! & jag är hungrig.. Det känns som om man är en fånge, som får leva på vatten & flingor. Fast fångar har det nog faen bättre än såhär..

Det är så att älsklingen & jag har börjat spara pengar, så när vi får lön så har vi lagt undan ungefär halva, så skulle vi börja veckohandla & allt! Men det har inte riktigt fungerat denna månaden =/
Men älsklingen får som tur e lön idag så att vi kan åka & fylla kylen igen, det är välbehövligt!

(Idag så har vi utbildning på jobb, så förskolan är stängd idag. Så idag är jag på jobb mellan 8- 16)

Efter jobb ska älsklingen o jag åka & handla. Sen ska vi bara mysa mysa mysa :)
Imorgon ska vi ta det lugnt på fm sen på efm/kvällen ska jag & Emelie till Tina & bygga naglar..
Efter det ska vi ha filmkväll! Så detta ser jag fram emot :) Men på söndag är det typ trädgårdsdag här ute, & om vi ser fram emot det är ju en annan femma ;P haha!

Näe, om jag ska gå & fixa mig innan jag ska köra.. :) Hauddi alla! DET ÄR FREEEDAG! ;P

Mår sådär :/

Kategori: Allmänt

Huvudvärken som kom igår, den försvann delvis med lite sömn. Idag öppnar jag på jobb, så i eftermiddag när jag slutat ska jag köra hem & sova ett par timmar, sen ev hinna träffa Emelie :)

Näe, nu ska jag fixa iordning mig det sista innan jag ska köra!
Hoppas ni får en bra dag! Hauddi alla!

Kan det vara så att.... Näe!

Kategori: Allmänt

Jag vet att jag har sagt att jag inte ska ta ut något i förtid eller förräns jag vet säkert. Men jag kan ju inte låta bli att undra, & bli exalterad! :)

Guud alla funderingar & alla tecken tar kål på mig :P EMELIE JAG BEHÖVER TRÄFFA DIG IDAG!

Hoppas ni får en skön onsdag!

Tisdag 20/4 -2010

Kategori: Allmänt

Idag är det 2 år sen du lämnade oss kära Ulla :( Du är saknad! Jag hoppas du har det bra!

Skuldran känns lite bättre, älsklingen smörjde in mig med iprengel igårkväll..
Hoppas smärtan försvinner helt snart!

Idag blir en lång dag på jobb, jag jobbar till 16.45 sen ska vi sitta & ha enhetsmöte till 18.30!
Kommer vara hur trött som helst när jag kommer hem sen! Får vila i älsklingens famn :) MYS!

Näe, nu måste jag kika lite i min kalender! Vi hörs! Hauddi alla!

Helt slut..

Kategori: Allmänt

Nu har vi kommit hem från jobb, ätit kvällsmat, Tommy har åkt till tandläkaren & jag ligger halvdeckad i soffan.. Fyy vale vad trött jag är! Helt otroligt! Vilken dag!

När älsklingen kommer hem ska vi plocka undan lite i tvättstugan, det komr en gubbe & ska titta
på nåt där inne imorn & då måste vi ha plockat undan en del saker.. Som tex ett helt skåp ;P
men men vi får skylla oss själva som ställt ett skåp där :)

Näe om man ska kika in på Ellos, var längesen jag var där inne & kolla runder.
Ha en skön kväll :) hauddi alla!

Smärta..

Kategori: Allmänt

JAG HAR SÅÅ ONT!

Jag har jätteont i typ vänster skuldra, så fort jag rör armen så värker det till! & när jag vridit mig i sängen inatt :( jag kan ju då berätta att jag rör mig ganska mkt, ligger absolut inte still en hel natt!
Så jag har haft fruktansvärt ont! *BRÖÖÖÖÖL* får be Tommy massera mig med iprengel ikväll!

Undrar vad vi ska hitta på efter jobb idag? Vad ska ni göra?

Ha en bra dag! Hauddi alla!

Popcorn

Kategori: Allmänt

Hela helgen har jag varit sugen popcorn & inte vilka som helst utan Estrellas färdiga popcorn!!
Så idag fick jag äntligen handlat dem :) jag har nästan haft abstinens, & jag som nästan aldrig
äter popcorn annars :P MEN IKVÄLL SKA JAG MUMSA PÅ POPCORN!

Jag har lovat mig själv & älsklingen att jag ska försöka hålla mig undan godis & sånt under veckan
som kommer, & bara äta lite grann på helgerna.. Vi får väl se hur det går, man kan ju iaf försöka!


TJOO ALLA!

Härlig söndag :)

Kategori: Allmänt

Idag har vi inte gjort mkt & det är såå skönt! Älsklingen sitter ute i vardagsrummet framför tv.n & jag sitter i sängen med datan i knät :) så härligt det egentligen är att inte göra någonting!
Att man liksom gör det som faller en in :) Sjukt nice!

(Jag har en konstig känsla, att allting inte står rätt till. Jag vill tänka positivt, men jag blir alltid lika besviken. Jag håller tummarna denna gången, men jag vill inte hoppas för mkt. KÄRLEK)

Snart ska jag titta på Övningsföräldrar :) Vad hittar ni på denna söndagen?
Hoppas ni mår bra! Hauddi alla!

Helgen..

Kategori: Allmänt

Denna helgen har gått jättefort!

I fredags var vi sugna på grillat, så vi åkte till Sandby & åt mat där..

Vi sov länge igår, ända till 10 :) sen ringde Tommy till sjukvårdsupplysningen som skickade honom till MAS i Malmö, där spenderade han sin eftermiddag! Jag spenderade min eftermiddag i Sandby, jag spelade "bondespelet" (har aldrig spelat det innan) MEN JAG VANN :) TJOOOHOO!
När Tommy väl kom till Sandby så käka vi sen åkte vi hem, vi skulle egentligen varit iväg men vi stannade hemma! Vi såg en film som gick på tv.n "Fullt hus" Den var rolig! Vi gick & la oss tidigt!

Idag ska vi inte göra någonting, bara vara hemma & njuta av varandra :) Mysa & titta på tv!
Skönt ska det bli! Väldigt skönt faktiskt! :P

Jag är ftf trött, ska nog gå in till älsklingen igen! Så konstigt, jag fick gå upp för en stund sen för att
äta frukost - jag var sjukt hungrig! Brukar aldrig gå upp för att magen kurrar, men men det blev så idag! Vi får väl se om jag kan somna om nu :)

Hoppas ni får en skön söndag! Hauddi alla!

Sleeping

Kategori: Allmänt

FYYY FAN, VAD TRÖTT JAG ÄR! JAG ÄR INTE VAKEN, JAG GÅR NOG I SÖMNEN!
JAG LÄNGTAR TILLS I EFTERMIDDAG, DÅ SKA JAG HEM & SOOOOOOOVA!

NU MÅSTE JAG DRA!

Älskade Ulla!

Kategori: Allmänt

IDAG ÄR DET DIN FÖDELSEDAG ULLA :)
HOPPAS DU MÅR BRA! <3 

JAG TÄNKER MKT PÅ DIG & PEJAN!
JAG SAKNAR ER NÅGOT FRUKTANSVÄRT :(

IBLAND LÅTER JAG BARA TÅRARNA FORSA, 
DET MÅR JAG BÄTTRE AV, NÄR SAKNADEN ÄR SOM STÖRST! 

ULLA & PEJAN HAMMARLUND VÄRLDENS BÄSTA FARMOR & FARFAR!



(FAAN VAD JOBBIGT DETTA BLEV!)  

TRÖTT!

Kategori: Allmänt

Guud, vad jag börjar känna mig trött nu :( inte alls bra då jag hade bestämt mig för att städa idag..
Men jag ska inte sitta här så länge, bara vila upp mig lite för att sen sätta igång :) Får tänka på hur skönt det är när man är klar sen! Då ska jag ta det lugnt en stund innan jag ska träffa Emelie!

Fyy vale vad mina naglar ser ut! Har tappat jättemånga denna gången. :/ konstigt! Annars brukar jag bara tappa 1-2.. Men på ena handen har jag bara lillfingret & tummen kvar, på den andra handen har jag bara tappat än, men det ser ju sååå fruktansvärt dumt ut!


Näe, nu ska jag kolla vidare lite! Vi hörs!

Nu är den min :D

Kategori: Allmänt

Igår efter jobb körde Tommy & jag till Helsingborg, jag köpte den fina mobilen! Jag är sjukt nöjd :) thihi! Lite svårt m touch, men man lär sig :) övning ger färdighet heter det väl? ;P hehe!

Vi sitter här i soffan & älsklingen tittar på "arga snickaren" vi är sjukt trötta båda 2!
Värre kommer det bli nu tors, fre för jag har öppning båda dagarna! Man är sliten på eftermiddagen/kvällen då, men det är det värt för att få komma hem tidigt ;P

Imorgon efter jobb ska jag hem & städa, sen ska jag träffa Emelie :)

Nu ska jag mysa med min bejb! Hauddi alla!

"Vad e du sur för?"

Kategori: Allmänt

Guud, jag är lite smått irriterad :P varenda gång jag sitter vid datan eller gör något annat & Tommy pratar med mig & jag är såå djupt koncentrerad på det jag gör :P så får jag alltid denna frågan
-VAD E DU SUR FÖR? Varenda gång, det slår aldrig fel! Sjukt, sjukt irriterande faktiskt!
Så man kan ju säga som så att jag får höra denna meningen så gott som dagligen :)
Jag får helt enkelt koppla bort det jag håller på med & lyssna på honom så att jag slipper bli irriterad :P Man kan ju iaf försöka! Det slår ju heller aldrig fel att han lyckas börja prata om viktiga saker just när han ser att jag är såå inne i datan eller tv.n. Han kanske gör det med mening! Ni får ju inte tro att jag aldrig lyssnar på honom, eller att vi aldrig pratar med varandra för det kan jag lova er att vi gör, men han väljer fel tillfällen :P Hoppas ni fattar någorlunda vad jag menar ;P 
                                                     (jag orkar inte förklara mig mer) 



Idag är det vår 4 årsdag! Tänk för 6 år sedan kände inte vi varandra. För 5 år sedan började vi prata på internet, på en chatsida som heter "Kamrat" :P vi övergick till msn & tillslut bytte vi telefonnummer :O haha! För 4 år sedan, på min 18 årsdag träffades vi för första gången!
Sen åkte jag ner till honom över påsken det året, & här är vi idag! Helt fantasiskt, att vi har kunnat hålla ihop, vilka viljor vi har :) (jag som alltid brukar ge upp) men inte här inte! 

                         JAG ÄLSKAR DIG TOMMY ANDERSSON AV HELA MITT HJÄRTA 
                                                         DU & JAG FÖRALLTID 


Åh, vad jag längtar tills ikväll, o tills vi ska åka & köpa den nya mobilen :)
Hoppas ni får en bra dag & kväll! Hauddi alla!


                                                        


Spanska jordgubbar :)

Kategori: Allmänt

Efter lite velande fram & tillbaka om hur vi ska göra imorgon har vi äntligen bestämt oss.
Vi ska köpa hem mat, hyra film, äta god efterrätt - spanska jordgubbar & vaniljglass :)
Sen ska vi bara ta hand om varandra! Vi kände att vi inte ville lägga ut så mkt pengar,
men vi ville ju inte heller strunta i att fira det, så därför gör vi det på detta sättet!
Vi ska nog få det att bli bra detta med, det blir ju vad man gör det till liksom ;P

När vi var & handlade innan idag så hittade jag en vit chokladsås, som jag köpte för jag
tänkte att det skulle vara gott till jordgubbarna imorgon.. Lite lyxigare :P
Ni som känner mig vet ju att jag älskar vit choklad, men denna var vidrig!
FY FAN VAD ÄCKLIG RENT UT SAGT! BLÄÄÄ! Smakade inte alls som vanlig vit choklad!
Men det går ju bra med bara jordgubbar & vaniljglass, hur somrigt är inte det?
Åh, vad gott det ska bli :) Jag längtar till imorgon!

På tal om något helt annat.. Jag ska köpa mig en ny mobil för mina födelsedagspengar!
Jag får damp på den jag har nu, den bryter vissa samtal!



Denna får det bli! Visst är den fin? :)

Nu ska jag mysa med älsklingen! Hauddi alla!


Förslag?

Kategori: Allmänt

Imorgon den 13.e April firar älsklingen & jag 4 år :) Vi ska fira detta men vi vet inte riktigt hur, eller vad vi ska göra..

Vi har pratat om att gå ut o äta & sen bio, men det gör man ju varje gång man firar något..
HUR BRUKAR NI FIRA ERA ÅRSDAGAR? Vi behöver ha förslag & tips :) Jag skulle gärna bo på hotell en helg,men vi har bestämt oss för att börja spara & då vill vi inte lägga ut så mkt pengar på det tyvärr..
Får ju tänka på att man får ett helt hus att njuta av sen istället.. Haha!

Jag kan inte fatta att vi "BARA" har varit tsm i 4 år, det känns som en längre tid. Som om vi känt varandra hela livet :P rätt så häftigt eller hur? Om man tänker efter så är ju inte 4 år så mkt egentligen..
Vi får tänka vidare, hjälper ni oss?

Nu ska jag fixa mig innan jobb, hauddi alla!

SlappeSöndag!

Kategori: Allmänt

Idag ska jag göra så lite som möjligt :P & det ska faktiskt bli jävligt skönt!
Hela förmiddagen har jag suttit i soffan med nattlinne & morgonrock o bara
slappat framför tv.n & det tänker jag faktiskt fortsätta med! Så det så ;P

FREEEEEDAG ;D

Kategori: Allmänt

TJOOOHOO DET ÄR FREDAG IGEN :) Sååå skönt!

Guud, vilken konstig eftermiddag kväll det blev igår, men mysigt hade jag! Vi tittade på "Halv åtta hos mig" & "Sveriges värsta bilförare" i sängen!

Så konstigt det är egentligen.. När jag var på jobbet kände jag mig hur pigg som helst, men sen
när man kom hem så smög tröttheten på en & till slut var man helt deckad! En jättekonstig känsla!

Hoppas man kan hålla sig vaken ikväll iaf :) För det är ju fredag! & "Så ska det låta" haha!
Undrar hur vi ska mysa till det i helgen, har inte riktigt kommit på vad vi ska göra..
För alla ni som undrar vad jag pratar om så har vi varit tsm i 4 år den 13.e, & vi tänkte fira det
i helgen! Men vi ska nog kunna hitta på något :) Sen vill jag ju absolut att vi ska fira det den
13.e osså, men då blire bara att vi lagar någon god mat här hemma & har världens bästa myskväll :)

Har ni tänky på att jag skriver väldigt mkt om myskvällar, men är inte det det bästa som finns?
Det tycker iaf jag :) Tänk att få krypa intill sin älskling på fredagkvällarna när man sitter & tittar på tv & veta att man kan sitta där hur länge som helst.. Inga måsten! Bara leva i nuet ;P haha!

Guud, jag skriver ju inget vettigt! Så ni behöver inte läsa!

Idag jobbar jag mellan 8 - 15.30, vi kanske hörs ikväll!
Ha en toppenbra fredag & kväll.. Hauddi alla!

NEEJ!

Kategori: Allmänt

DET BLEV INTE SOM JAG TÄNKT MIG IDAG, JAG GICK & LA MIG I SÄNGEN FÖR ATT LÄSA INREDNINGSTIDNINGEN MEN JAG SOMNADE.. OOPS! INTE BRA JUE! JAG VAKNADE TILL NÄR TOMMY KOM HEM & NÄR HAN SEN ÅKTE IGEN :/ HELT SLUT VAR JAG! JAG GICK UPP 17.30 MEN SKULLE HELT KLART DECKA DIREKT OM JAG LA MIG I SÄNGEN IGEN! WHAT TO DO? VILKA PROBLEM JAG HAR ;P

MEN SNART KOMMER ÄLSKLINGEN HEM IGEN & FÖRHOPPNINGSVIS VILL HAN LIGGA MED MIG I SÄNGEN, TITTA PÅ TV & MYSA! DET HADE JAG TYCKT OM IAF :)

VI FÅR VÄL SE VAD HAN ÄR PÅ FÖR HUMÖR! HEJ SÅ LÄNGE!

Tidig dag!

Kategori: Allmänt

Åh, jag har sovit så underbart bra inatt :) inte vaknat någongång & inte heller haft ngn hosta!
Hoppas detta håller i sig, men det tror jag!

Idag hade jag bestämt mig för att städa & tvätta när jag kom hem från jobb. Men så satte jag mig här & nu kommer jag inte härifrån :P det är ju såå skönt att sätta sig i soffan & vila när man slutar tidigt, & när man har jobbat så länge dem andra dagarna. Jag vilar alltid upp mig på tors :P

Vi får väl se om jag orkar ta tag i det sen, men det finns ju så mkt roligare saker man kan göra istället.. Ikväll hade jag tänkt mig en spakväll för mig själv, ansiktsmask & fotbad o sånt mys!
Sen har jag köpt mig en inredningstidning, så det blir väl att krypa upp i soffan igen framåt kvällen..

Nu ska jag kika vidare, ha det bra! Hauddi alla!

Jobbdax..

Kategori: Allmänt

Så var detta årets födelsedag & påsk över! :/ Guud vad dagarna går fort..
Men det är en kort jobbvecka & snart myser vi med helg igen :)

Igår var vi bjudna på påsklunch hos Tommys föräldrar, vi hyrde bröllopsfotografen - den var bra! Mysig på något sätt :) efter det körde vi hem, hade en lugn kväll hemma! Älsklingen lurade på mig en jäger för min hosta.. Men jag vettifan om det hjälpte.. Var säkert  bara för att han var sugen på det själv ;P haha!

Idag efter jobb ska vi hem & skriva en handlarlista - vi måste iväg & storhandla, det ekar i kylen!
Så så roligt ska vi ha efter jobb! Elller inte..

Hoppas det blir fint väder idag, så att man kan vara ute länge..

Näe, om man ska göra sig iordning, idag jobbar jag mellan 9- 16.45..
Ha det bra, hauddi alla!

Myskväll förstörd!! :(

Kategori: Allmänt

Igår kom vi hem ganska tidigt vilket var skönt, klockan var typ 17.30!
Vi la oss i sängen, skulle mysa lite framför en film.. Men efter ett tag så
blev vi hungriga, så vi åkte till Ica! Jag fick världens huvudvärk - den
bara dök upp! Men jag tror det var för att jag hostat så mkt! Men när vi
väl kom hem damp jag ner i sängen, under täcket & sov hela kvällen!
Göörtråkigt för älsklingen :( men what to do lixom? Jag ska gottgöra honom idag!

Näe, om jag ska gå in & väcka honom lite försiktigt :)
Hoppas eran sista lediga dag blir bra!
Hauddi alla!

Härligt väder :)

Kategori: Allmänt

Här i Mjölby är det jättehärligt väder :) Så idag har vi varit ute mkt! Så skönt!
Vi gick upp till kyrkogården, men jag hade inga bra skor - fick världens blåsor :/
men jag är inte direkt överraskad, får alltid skoskav eller blåsor.. Så jag är van!

Idag har jag färgat håret & klippt mig, jag är ljusare nu, så skönt & jag är nöjd!

Älsklingen & jag har det så mysigt här uppe, vi tar vara på tiden med min familj,
& jag trivs som fisken i vattnet ;P IBLAND ÄR DET SKÖNT ATT KOMMA HEM..

Jag fick ju ett Nintendo Wii av Tommy när jag fyllde, det tog vi med oss hit..
Pappa är helt galen i golfen :) haha! Så roligt att se, vi spelade på torskvällen
när vi kom hit & sen hela efm igår :) TUMMEN UPP FÖR DET!

Funderar på om jag ska ta ett bad ikväll, hade varit sååå skönt!

Näe, nu ska jag gå ner till dem andra :)
Ha det bra, hauddi alla!

1 April - 10

Kategori: Allmänt

IDAG ÄR MINSANN INGEN VANLIG DAG, FÖR DET ÄR SOFIAS FÖDELSEDAG HURRA,HURRA,HURRA! :)

 

Nu måste jag köra till jobb!
   Hauddi alla :)