Sofiaslillafamilj

Helgen!

Kategori: Allmänt

I fredags kom mina föräldrar & mormor vid ca kl 13.30, då blev det lite fika & sen begav vi oss till Blomsterlandet, Bauhaus & Godishuset :D sen hem för att umgås med älskling. Vi åt god mat & tittade på The Voice! Blev en ganska tidig kväll, var rent utmattad & hade sjukt ont!

På lördagen åkte vi först till Bolagret i Lund, där fick jag nya gardiner till köket av mamma/mormor :) efter det åkte vi & hämtade barnvagnen & den är såå himla fin :D jag är kär!
Efter det så började pappa & Tommy tapetsera & jag, mamma & mormor åkte då en runda till Csyd :) Där shoppade jag ett vitt "dra-på" lakan & lite nya underkläder. Sen hem för att se hur det gick när dem tapetserade!
Jag är sjukt nöjd, det blev jättesnyggt :)

Efter det satte mamma & pappa igång med dem nya gardinerna, vi andra var typ halvdöda här :P hade ju hunnit med mycket idag! Gardinerna blev iaf supersnygga & jag är nöjd även där.
Kvällen avslutades med fruktsallad & glass framför Gladiatorerna!

Igår åkte vi till Burlöv skulle kolla på en svart rullgardin till det ena fönstret i köket, vi hittade det & åkte hem & älsklingen satte upp den :D nu är köket färdigt & komplett för denna gången!
Vi käkade, sen åkte dem hemåt!
Älsklingen & jag åkte till tippen & slängde lite grejer, sen vidare hem för att sätta oss i soffan & vila lite <3 efter en stund blev vi uttråkade så vi tog en runda med bilen. När vi kom hem satte vi oss med räkningarna, galet mkt räkningar denna månaden! :/ Sen blev det mys i soffan & där somnade jag visst :)

En härlig - men intensiv helg!

Idag ska jag ta det lugnt , iväg på ett ärende på fm bara. Sen blir det vila för hela slanten!

Freedag :D

Kategori: Allmänt

Jag håller på med sista städningen nu innan mina föräldrar & mormor komr :)
Dem komr i efm, men jag har tänkt att jag ska städa färdigt så fort som möjligt så att jag hinner vila innan dem är här!

Imorgon ska vi hämta barnvagnen :D & så ska min älskling & pappa tapetsera en fondvägg i lillkillens rum :D

Ha en jättebra fredag alla!

Onsdag!

Kategori: Allmänt

Idag ska jag fortsätta städa, blev ingen städning igår..
Det var så jävla varmt i vårt hus, så jag blev genomsvett & yr av minsta lilla! Så gårdagen spenderades i soffan tyvärr. Detta betyder ju att jag ligger efter med städningen, men som tur är har jag en snäll sambo som kommer hem & hjälper mig sen <3 Vi ska även hinna med att handla mat!

Nu ska jag gå upp & äta frukost, skriva en lista på allt vi har kvar att ordna innan Max kommer :) <3

Sen ska jag sätta igång & städa!

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Igår städade jag 2 rum (det var allt jag klarade av) fick ont sen så då var det bara vila som stod på schemat!
Sen var jag hos BM & efter det ringde jag några viktiga samtal! Det var min måndag!

Idag ska jag städa lite osså, men jag tar det lugnt & försiktigt! Sen blir det att återigen ringa lite samtal! Ikväll ska vi till kommunhuset för faderskapsintyg!

Ha en bra dag!

Måndag!

Kategori: Allmänt

Vilken helg!

I fredags fm var jag ute på promenad med min fina granne & på efm gick jag en sväng på Csyd med en kompis :)
Kvällen spenderades i soffan med älskling, hade sjukt ont! Men det var det värt, har ju suttit inomhus i 2 veckor har saknat det sociala ngt enormt!

I lördags åkte vi ut till Sandby & var där några timmar, sen på kvällen skulle vi träffat vänner i Lund - dock blev det inte så, vill inte gå in på några detaljer!

Igår tog jag det bara lugnt & vilade!

Idag ska jag städa lite tänkte jag, sen blir det BM i efm! :)

Mina föräldrar & mormor kommer hit på fredag, så jag ska försöka städa tills dess :) som tur är har jag ju några dagar på mig så jag kan dela upp det på olika dagar, på så sätt kan jag ju vila när jag får ont!

Aja, nu ska jag fortsätta vila så att jag klarar av att städa några rum!

Fredag!

Kategori: Allmänt

Jag är så himla lycklig - jag älskar mitt liv! Snart är vi en familj på 3 personer, & jag sprudlar av lycka! <3 Härligt!!

Det hjälpte mycket att se honom igår, kändes nästan som att det onda försvann för en stund! Nu längtar vi ännu mer efter dig vår finaste & sötaste lillkille <3

Idag känner jag för att hitta på ngt, iaf för en stund.
Saknar det sociala ngt så otroligt! Menmen, min kropp & min son behöver detta & ska jag vara ärlig så hade jag aödrig klarat av mitt arbete just nu, bättre att ngn annan gör det då!

Aja, vi får väl se vad som händer & sker idag!

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Sitter här & väntar på att få åka & hämta älsklingen, så att vi sen kan bege oss mot Lund. Idag ska vi på vårt andra ultraljud & det ska bli så mysigt & spännande att se vår finaste lillkille igen! <3

Efter idag tror jag att man kommer längta ännu mer efter att få träffa honom på riktigt :)) lyckligast!

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Kände mig inte alltför pigg igår, åkte till jobb & fixade med papper, sen direkt hem. Hamnade i soffan & där blev jag kvar. Somnade i soffan & det var så skönt att bara få vila!

Eftersom jag inte gjorde ett skit här hemma igår, så har jag tänkt att jag ska försöka fixa lite idag, vi får se hur mkt jag orkar. Tur att man kan gå & vila om man jag känner att det blir för mkt!

I det stora hela är jag väldigt glad över att jag har en så förstående sambo! Jag älskar vårt liv <3

Måndag!

Kategori: Allmänt

Konstigt att det ska kännas någorlunda bra på morgonen, för att sen när man har gått ett tag ska göra sjukt ont!
Tur att jag går hemma på dagarna nu så att jag kan vila i princip när jag behöver!

Idag ska jag bege mig till jobb på morgonen, ska fixa lite papper med chefen, sen ska jag hem & vila!

Ngn gång under dagen ska jag ta ner alla ljusstakar osså!

Nee, vila lite till innan jag ska bege mig iväg!

Söndag!

Kategori: Allmänt

Älskling & jag hade en supermysig morgon! Låg länge & bara hade mys! Älskar min älsklings trygga famn <3

Vi åkte sen & handlade mat & nu är min fina ute i carporten & fixar lite.
Jag ska ge mig på att baka en äppelpaj, blev så himla sugen på det! Den ska vi ta med när vi ska till Tommys föräldrar & äta ikväll!
Efter det ska jag laga tilll lite lunch till oss, sen tänkte jag vila mig lite i soffan!

Hauddi alla!

Fredag 13/1-2011

Kategori: Allmänt

5 år & 9 månader, så länge har jag & min finaste älskling varit tillsammans, tänk vad fort åren går :)) jag <3 vårt liv!
Kanske ni tänker att det inte är ngt att fira & det brukar vi inte göra heller, vi brukar fira. 1/2 års dagar & helårs!
Men nu är det ju fredag & då kan man ju lyxa till det lite ;) Så jag hoppas att vi får en helt underbar fredagskväll här hemma med massor av mys!

Ligger ftf i sängen, det har jag tänkt göra ett tag till, skönt! Sen ska jag bege mig iväg på ett ärende, ska till jobb & fixa med lite papper, sen blir det hem & vila!

Ha en superskön fredag! :)

Sjukskriven..

Kategori: Allmänt

Först var jag hos en sjukgymnast, sen var jag hos en läkare. Det hela slutade med sjukskrivning i 4 veckor till att börja med, sen får vi se!

Nu ska jag bara tänka på lillkillen & mig själv, kanske låter själviskt, men det behövs för att vi båda ska må bra <3
Jag ska försöka släppa allt som har med jobbet att göra & bara fokusera på att må bra!

Ligger här i sängen & bara VILAR!
Jag ska ta det lugnt idag, ringa lite samtal. Senare under dagen ska jag börja tvätta upp lillkillens kläder, men jag ska prioritera VILA!

Igårkväll berättade jag för älsklingen att jag inte känt av honom så mkt & att jag var rätt så orolig.. Det kan jag äta upp idag, herregud vad han är vild därinne ;) Härlig känsla!

Ont, ont, ont..

Kategori: Allmänt

Igårkväll var vi hos BM på rutinkontroll, allting var jättebra med lillkillen :)

Jag ligger här i sängen & det tar mig en evighet varje gång jag ska vända, inatt & idag har dock inte tårarna sprutat.. Det är väl dock synd att säga att jag har vant mig vid denna djävulska smärta! Helt sjukt vad ont det gör :(
BM sa att jag skulle träffa en sjukgymnast idag som kunde avgöra vad som var "fel" sen ngn gång under dagen ska jag träffa en akutläkare! Det återstår att se vad som händer sen!

Jag ska försöka vila lite till innan jag beger mig till sjukgymnasten!

Börja lyssna på kroppen?!

Kategori: Allmänt

Idag kan jag knappt röra mig! Har inte sovit många timmar inatt, så fort jag har rört mig eller Tommy har rört sig så har tårarna sprutat! Jag har ont i vänster sida av svanken & så strålar det ut i vänster skinka & ben! :(

Det är frustrerande, denna smärtan kan jag inte hantera! Jag har provat att bada, vila.. Allt det som brukar göra att det släpper har jag provat, men inget har fungerat denna gången! :(

Jag är väldigt besviken på mig själv, har sagt på jobb att jag kan vila när jag kommer hem & att jag ska jobba så & så länge, det kanske ändå är dags att börja lyssna på kroppen! Den säger ju faktiskt ifrån av en anledning :(

FAAN, FAAN, FAAN :'( :'(

Jag längtar väldigt mkt efter dig lillkillen <3 men just nu vill jag bara slippa smärtan! 2 mån kvar :(

Måndag!

Kategori: Allmänt

Igår var vi på hockey & som vanligt stod vi på ståplats, kan säga att jag er att det känner jag av i rygg & buken idag.. Hmm undrar om det är detta som kallas foglossning?! ;) haha!

Sen jag kom hem från jobb har jag vilat i soffan & badat, allt för att försöka få det att bli bättre :) men men jag ska inte gnälla, jag överlever!

Härlig gårdag!

Kategori: Allmänt

Igår tog älsklingen, jag & hans föräldrar en tripp till Bo Ohlsson i Tomelilla :) Vi tog det lugnt & vi hittade mkt fina bebiskläder från Name It på rea!

När vi kom hem därifrån tog jag mig ett bad, sen var det dags för hockeyn!
Efter det blev det The Voice :)

Nu är längtan stor här, längtan efter vår älskade lillkille Max :) <3

Min händige sambo!

Kategori: Allmänt

Igårkväll åkte vi & hämtade sängen, älsklingen började lugnt & sansat men sen kom hans temperament fram ;) men det hela slutade trots allt bra!

Jag ville ju gärna bädda sängen för att se hur det blev (ska ta av igen & tvätta) men det blev så himla fint!

När vi var klara med det, tittade vi på det nya musikprogrammet The Voice på 4.an, tyckte det var helt okej :)

Nu är lillkillen väldigt våldsam här, bäst att jag går upp & ger honom frukost ;)

Tuff dag!

Kategori: Allmänt

Igår hade jag en tuff dag här hemma som spenderades i sängen, kämpade med en otrolig huvudvärk!
Jag är idag hemma & vilar, men ska jobba imorgon igen!

Älskling skulle ju ha hämtat sängen igår, men det var ju storm så han kände inte för det! Han ska hämta den idag istället, & då ska vi sätta ihop den för att se så att den inte är fraktskadad!

Nu ska jag fortsätta vila :)

År 2012

Kategori: Allmänt

I söndags hade vi en minst lika mysig dag som i lördags, som bestod av mkt mys - massor av pussar & kramar :) Jag älskar min sambo så himla mkt & jag är så lycklig just nu! <3 <3
Vi beställde en spjälsäng till lillkillen på internet, så mkt billigare där än att köpa den ute i butik. Nu håller jag alla mina tummar & tår för att den inte ska vara fraktskadad när den kommer fram!

Igår efter jobb ringde jag lite samtal & tvättade! När älskling kom hem åkte vi till Malmö, köpte madrass till spjälsängen, täcke & 2 påslakan, självklart var ett utav dem ett turkost i Pingu ;) hehe! Nu saknar vi bara dra-på-lakan, det fanns bara benvit där vi var & det vill jag inte ha ;P det känns ändå rätt skönt att ha fixat det mesta till sängen!

Inatt vaknade jag med en gräslig huvudvärk, ska försöka sova bort den!