Sofiaslillafamilj

Lååånghelg!

Kategori:

& vi ska ha det så himla bra<3
Återkommer på Måndag! :)
See you later, alligator!

Maxen bara sover & sover :)

Kategori:

Igår gick Max & la sig kl 18.30, vakna drygt 1 1/2 timme senare, men somnar om hos mig ute i soffan. Efter en liten stund gick jag in & la honom i hans säng igen & så sov han där ända till kl 23! Jag gick alltså & la mig igår utan att lägga honom i vår säng :D lite stolt!
Men iaf, vid 03.30 vaknade han till lite. Åt lite men somnade om väldigt fort igen & sover ftf :) Idag känner sig mamman utvilad, för första gången på länge! Tack mammas finaste! <3<3

Shopping!

Kategori:

Jag har shoppat en hel del nu i några dagar, Lindex har haft " Ta 3 betala för 2" på hela barnsortimendet :) Så för nån dag sen kom jag hem med 4 par mjukisbyxor & 2 tröjor, dock i större stl. Så dem ska han ha på förskolan sen :) Få passa på när det är billigt! Sen hade jag en kupong på 30 % så då köpte jag en Onepiece till honom :)

Igår innan jag skulle till frissan hade jag fått lov att köpa Regnkläder & stövlar åt Max, vissa dagar är det så himla skitigt ute & då är det perfekt att dra på Regnbyxor över overallen! Så det blev ett grönt set från Stadium Outlet, sen blev det ett par svarta stövlar från Stadium. Sen var jag inne en snabb sväng på Lindex igen & där köpte jag ett bar mörkblå Regnbyxor till en regnjacka han redan har hemma, som jag har tänkt att han ska ha på förskolan :) ett par galonvantar & en tröja i den stl han har nu :) Sen på Cubus var det rea, så där kom jag ut med 2 tröjor till honom, osså som han kan ha nu :) sen gick jag in till Esprit for Men & där hittade jag en snygg T-shirt till Tommy på rea! SHOPOHOLIC!! JAG VET! HAR SÅÅ ONT I MAGEN AV ALLA MINA KÖP, men ändå så är jag nöjd med allt! Men som Tommy sa när jag kom hem. - Visst det är ju saker han behöver, men hade han behövt dem just nu?!!

Nu har man panik över räkningar & så!!
ATT JAG ALDRIG LÄR MIG!

Hollywood Heights!!

Kategori:

Alltså, jag har helt fastnat i serien Hollywood Heights på MTV! :D
Har nu mer 1 timmes egentid på vardagar mellan 17-18 :) Härligt!!
Kolla in det om ni missat det! :D

Fredagens to do, tandläkarbesök :/

Kategori:

Ska jag vara ärlig så är jag lite nervös! Fan har ju tandläkarskräck själv, men jag vill inte att Maxen ska märka av det, så jag får väl hålla mig så lugn jag bara kan! Men vad ska dem egentligen göra, alltså han är ju bara året.. Är ju inte direkt så att han öppnar munnen när man ber honom ;) haha! Sen är det jävligt svårt att titta om han har nya tänder på gång, då han alltid biter igen när man känner med fingrarna. Inte så konstigt kanske då han kanske missar ngt gott :D hahaha! Aja, vi får helt enkelt se!

Annars är det fredag & ikväll är det final av MasterChef Australien :D HÄRLIGT! Jag hoppas att Andy tar hem det! :) :)

Älskar fredagar! :)

Kategori:

Herregud vad veckorna springer iväg, hinner inte med bloggen! Den här veckan har vi tagit det lugnt & träffat Madde & Celvin, vi skulle ha träffat Anna & Angelica igår, men Max var så otroligt gnällig så vi fick ställa in! Hoppas att dem kan träffa oss nästa vecka istället! Jag har hunnit med att både ringa Folksam & Telenor!

Idag är det fredag, vilket betyder mysdag här hemma & idag ska vi försöka få igång en annan rutin vid läggningen för Max, han ska numer få Gröt innan han går & lägger sig. Även (förhoppningsvis) sova i sin egen säng! Det får helt enkelt vara tufft i några dagar, jag orkar inte annars. Som inatt har han vaknat varannan timme :/ & han sover inte alls mkt på dagarna, så han borde ju vara JÄTTETRÖTT då vid kl 18.30 när han lägger sig, men icke! Vaknar igen efter 1- 1 & 1/2 timme! Så ikväll & inatt hoppas vi på bättre sömn med gröt i magen, hoppas att det mättar längre! Håll tummarna för oss! :) :)

Vad ska ni hitta på i helgen? Ikväll ska vi bara mysa & imorgon ska vi hem till Max farmor & farfar & på Sön vet vi inte än! Jag längtar tills klockan blir 16 & älsklingen kommer helg för då firar vi helg :) UNDERBART, älskar mina killar!

Friday, im in love!

Kategori:

Oj, sorry för dålig uppdatering! Det har hänt en hel del sen jag skrev sist. Men jag har varit fullt upptagen med min lilla familj & fint väder, Tommy var ledig i måndags & tisdags :) Underbart när vi är hemma tillsammans allihopa, därför jag älskar våra helger nu för tiden :D Men iaf! Vi hade kalas för Max i lördags, vi var på en förskola i Måndags & tittade - verkar superbra så nu har vi ställt oss i kö där :), I Tisdags fyllde Max 1 år så då åkte vi en sväng till Skånes Djurpark, men det var kallt så vi stannade inte så länge. Max tyckte sälarna var mest spännande så en säl fick ju självklart följa med hem :) klart att min son är bortskämd❤på kvällen kom farmor, farfar & pappas mormor & morfar ut & fikade :) I onsdags var det jättefint väder ute hela dagen, på fm har vi med en kompis på lekplatsen, vid lunch kom en kompis som jag inte träffat på såå länge - kul :) & på efm var vi ute, älskar våren! Igår tog Max sprutor på fm & sen tog vi det bara lugnt resten av dagen, åkte & handlade när pappa kom hem.
Det har varit STORM här i 2 dagar nu, synd! Så idag ska vi åka till Centan, ska köpa en familjekalender & så var det 25% på Name it så vi får se om jag kommer hem med ngt litet :) :)

Nu ska jag pussa lite på min sovande son <3 MYS!
Hoppas ni får en härlig helg!