Sofiaslillafamilj

Is i magen?!

Kategori: Allmänt

Ja, de sa chefen till mig att jag skulle ha, medans jag skulle vänta på besked om hösten. Det är bara det att  isen i min mage har börjat smälta känns det som =( jag börjar bli mer o mer orolig för varje dag som går, jag vill inte vara arbetslös. Så om jag inte får något jobb på Brynstenen så måste jag ju söka nya jobb. & det ganska snart!

Det är inte bara jag som är orolig heller, Tommy är det osså. Jag menar vi har köpt en lägenhet, så pengar är ju något som jag behöver. ÅHH jag vill veta, kanske först och främst om jag får hela juni ut, men även efter. Det är viktigt tycker jag.. Jag vill ju så gärna vara kvar =/ hoppas kan man ju alltid göra!


Näe ni nu ska jag gå och göra mig iordning, diska, städa lite här hemma. För Tommy skulle ta med sin bror hit idag. AJJA HAUDI SÅ LÄNGE!

(uppdaterar ev. i kväll)

Kunde det inte varit fredag? =/

Kategori: Allmänt

Torsdag, morgon, ca 06.30.. BLÄÄÄ! Säger jag.. Kunde det inte varit fredag?? =P
Börjar kl 8 idag går till 16 haha börjar bli lite som "vanligt" ons, tors, fre denna vecka slutar jag 16. Men det är rätt skönt ibland osså, då vet man vad man ska göra hela dagarna.
 Igår hade vi utvärdering, så från 8-12 var vi inte på avd, så igår blev det bara en 4 tim dag med barnen, eller inte ens det, för de vaknar ju inte förrän runt halv 2.. Men det var skönt!

Igår efter jobbet åkte Tommy och jag till hans pappa som skulle kolla igenom min bil lite, det gick nog ganska bra tror jag, han hade inte alls så mycket anmärkningar som jag trodde.. =) 
I helgen ska vi försöka få på klädseln och filmen på rutorna hahaha.. Den komr bli nice sen.

Näe, nu ska jag gå o göra mig iordning för jobb :)
Egentligen träning idag, men jag känner inte för det, får se..
Aja! Haudi!

Lön idag =D

Kategori: Allmänt

Jajjemen idag fick vi alla som jobbar kommunalt ännu en lön =) Kände mig rätt så nöjd ett ögonblick, tills räkningarna var betalda då blir det fort lite pengar kvar *SNYFT* Det är såå sorgligt.

Annars idag? Jag har varit trött och seg hela dagen, ont u huvudet och alllmänt hängig =(
Inte roligt när det är så.. Imorgon ska vi ha utvärdering i 4 tim :P hmm, undrar hur det komr gå..

Imorgon eftermiddag ska vi fixa lite med bilen =) kulkul..

Näe nu har min älskling lagat mat åt mig, mums!
Over & Out.

Mors dag =)

Kategori: Allmänt

Ja, idag är det mors dag =P men jag behöver faktiskt inte ha dåligt samvete för att jag inte träffat min kära mamma. För jag har skickat kort + 2 trisslotter till henne, men oturligt så vann hon ingenting. =(
Menmen, huvudsaken är ju att jag kom ihåg henne! =)


Igår var jag med Emelie på Center syd, det var 20 % i nästan alla affärer och på Gina Tricot var det vissa plagg som bara kostade 49 :- !!  Jag shoppade detta:

#  Ett par skor på SkoPunkten.
# 2 par byxor på Gina (ett par kostade 49 :-)
# 1 t-shirt och underkläder på New Yorker.
# GTA 4 åt min älskling. 

Tiden gick fort, men som man säger "Tiden går fort när man har roligt"
Emelie detta är något som vi måste göra om =) 

När jag kom hem därifrån blev jag skittrött, la mig framför tvn och titta på One Three Hill, Tommy kom inte hem förrän 20.30 så det blev lite segt på kvällen. Men det är nog bra att vara ifrån varandra lite osså.  
Jag längtar så till vi flyttar till vår nya lägenhet. Alla nya möbler och saker man vill köpa. Kan det inte bara bli nov snart =P

Imorgon börjar jag 7.00 - 13.30. Ganska skönt att sluta tidigt på mån =) På kvällen ska jag förhoppningsvis träna.

Näe nu ska jag lägga mig i soffan hos älsklingen *mys*
RIP Emil <Vila i frid>

Ny blogg, nya förväntningar.

Kategori: Allmänt

Hej allesammans! Nu har jag äntligen skaffat blogg. 

Mitt liv har blivit såå himla annorlunda på såå kort tid. Jag har förlorat en av mina närmaste och det är fruktansvärt jobbigt, men jag vet att hon har det bra nu. Vila i frid farmor! 20/4 - 08. Begravningen var bland det jobbigaste jag varit med om, har aldrig varit på en begravning förut. Alla grät och grät men ändå så var det så fint och fridfullt. jag har nog ännu inte riktigt fattat att det har hänt, man märker ju inte av det på samma sätt som när man bor i samma stad, och det kanske har varit tur för min del. Jag vet inte. =/  Jag kommer aldrig glömma våra stunder.

Idag jobbade jag till 16 sen åkte jag hem och bytte om, skulle hem till Anna innan vi skulle träna. Jag skulle också vilja ha ett litet hus någon gång i framtiden, men just nu är jag helnöjd med våran nya lägenhet som vi ska flytta in i nov. FATTA  vad fräsch den kommer bli, den är ju inte byggd än =P HÄRLIGT!

På lördag ska jag vara själv hela dagen, för min älskling ska hjälpa sin morbror med nåt, så jag tänkte ta Emelie med mig till Center Syd och shoppa lite =P behöver verkligen nya kläder och skor! 

Näe ni, detta inlägg får räcka för idag! 
Haudi People!