Sofiaslillafamilj

Ont i armen :P

Kategori: Allmänt

HAHAHA! Guud, vad jag har ont i min axel & arm! Helt otroligt! :) Men det bästa man kan göra när man har träningsvärk är ju att träna ännu mer, så det betyder ju att jag måste fortsätta spela
ikväll igen & det tackar jag inte nej till - FÖR FYYY FAN VAD KUL DET ÄR!
Så det ska jag & älsklingen göra ikväll, efter vi har plockat undan!

Nu håller Tommy på & lagar mat, jag sitter här i soffan & väntar på att tvättmaskinen ska gå klart så att man kan hänga upp tvätten.. Intresseflagg eller?! NOT!

Eh jag har inget vettigt att skriva! Hauddi!

Nintendo Wii..

Kategori: Allmänt

Jag kunde ju såklart inte hålla mig :P Vi spelade  igårkväll & jäävlar vad man kör, haha!
& roligt som faan hade vi :) JAAAA! Man e helt inne i spelet! Igår testade vi på bowling & tennis :) Tennisen höll vi på med längst, när klockan slog 22.00 gick jag & la mig med en värkande vänster axel & arm.. haha!

Jag tror att jag ska ta med mig det upp till Mjölby, så kan pappa & jag spela lite golf ;P

Jag längtar tills jag slutar jobbet för då ska jag hem & tvätta sen ska jag SPELA!

Näe, nu ska jag äta lite frukost! Idag jobbar jag mellan 9-16.45..
Ha en bra dag! Hauddi alla!

JAA! :)

Kategori: Allmänt

Jag kommer få en så rolig födelsedagspresent av Tommy :)

Vi åkte in till Mediamarkt efter jobb idag & han köpte ett Nintendo Wii till mig,
snacka om bra födelsedagspresent va? Thihi! Fatta vad kul det ska bli!

Men vi ska inte spela det förrän på måndag, för jag vill så gärna ha paket
på torsdagsmorgon & eftersom vi åker till Mjölby i påsk så blir det så ;P

Men det är väl helt självklart att man vill öppna paket på sin födelsedag!
ELLER DET HADE INTE NI VELAT? :P

Hm, undrar vad jag nu ska hitta på.. Ska nog ringa pappa & mamma!

Hauddi alla!

Promenad med den bästa!

Kategori: Allmänt

Nu har jag pysslat färdigt & jag tänkte visa en del av resultatet :)





Vi har osså varit ute & gått i det härliga vädret, det känns så friskt!
Så det var väldigt skönt att komma ut & röra på sig!  


 Nu ska jag äta lite kvällsmat..
 Ha en fortsatt trevlig kväll!

Pysselmys :)

Kategori: Allmänt

Min kära pappa ringde mig imorse & gratulerade till storvinsten :P Jag fattade ingenting först, men sen fattade jag! (de 215 miljoner som någon vann i Skåne igår) haha! Om det ändå hade varit vi..

Alla måsten vi hade idag är fixade & nu sitter älsklingen o tittar på hockey. Jag ska snart sätta mig & pyssla med mitt fotoalbum! Det var längesen nu, det ska bli så kul! Jag älskar att pyssla :)

Vi har nu kommit fram till vad jag ska bjuda på, på onsdag! Det blir varma mackor & citrontårta till efterrätt - jag hittade ingen citronkräm, men jag köpte citronfromage & jag hoppas att det ska gå lika bra med det, det är ju ingen tårta med recept utan det är bara något som jag själv vill testa.
Jag håller tummarna för att det blir så som jag tänkt mig iaf & att det blir gott :)

Näe, dags att pyssla lite - tjoohoo! Hauddi alla!

Godmorgon :)

Kategori: Allmänt

Jag vaknade av att jag var hungrig imorse - brukar jag nästan aldrig göra! Så det har varit extra svårt att försöka somna om, så nu har jag gett upp! Men det är alltid skönt att ligga kvar i sängen m datorn i knät & lyssna på när Tommy sover för fullt ;P hehe! Det är det jag gör nu :)

Idag så ska vi bege oss ut mot Csyd, men jag vet inte om det bara blir Maxi - tror nästan det.. Ska bara köpa påskägg & godis till mina kära syskonbarn :) & sen någon hundleksak till Simpson, men det finns det ju mkt att välja på där med! Så Maxi får det bli!

Jag ska nog handla till på onsdag osså. Har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska bjuda på för mat.. Jag får bolla lite ideér m Tommy :) Jag har iaf bestämt mig för att ha någon slags citrontårta, så vi får se vad jag kan hitta på!

Efter det är avklarat ska vi inte göra alltför mkt! Hehe :P

Hoppas ni får en bra dag, nu måste jag käka frukost! Hauddi alla!

Lördag :)

Kategori: Allmänt

Imorse vaknade jag tidigt, redan vid 7.. Men efter mycket tjat på Tommy så fick jag somna om i hans famn :) Såå mysigt! Vaknade inte förrän klockan ringde kl 9!

Klockan 10.30 kom Emelie & hämtade mig, vi körde till Landskrona & gjorde om våra naglar.
Mina naglar är jättefina! De är turkosa & blå, nästan samma färg som på "fizzy bubbles" ni vet dem goda godisflaskorna? Dem blev i vilket fall häftiga, så jag är nöjd!

När jag kom hem vid 16-tiden luktade det jättegott i köket,jag blev typ hungrig direkt när jag
kände lukten av mat :) Idag bjöds det på Hasselbakspotatis, kycklingefilé & dragonsås! Mumsfillibabba ;P nu har  vi ätit o sitter & myser vid tv.n med varsin cider & öl!

Hoppas ni får en trevlig lördagkväll! Hauddi alla!

Fredag

Kategori: Allmänt

& vi börjar denna dagen med underbart väder :) HÄRLIGT! Hoppas detta håller i sig, så att man får njuta i helgen :) Det hade varit toppen, kanske man kan sitta på balkongen för första gången i år?

Det blev inga våfflor igår, men vi hade mysigt ändå ;) hehe.. Tommys mamma ringde & fråga om vi inte kunde komma hem till dem & äta våfflor med henne idag istället.. & visst kunde vi de :)
Så vi tillbringar fredagskvällen i Sandby! Det kan nog bli chill det med!

Nu längtar jag jättemkt efter min födelsedag, har önskat mig pengar så att jag kan shoppa mer vårkläder :) 1 sak som står överst på min shoppinglista är en vårjacka!

Om man ska äta lite frukost innan jobb kanske..? Idag jobbar jag mellan 7.30 - 15.30! Bloggar kanske ikväll igen.. Hoppas ni får en bra fre! Hauddi alla!

Våffeldagen :)

Kategori: Allmänt

Tommy är iväg & spelar innebandy nu, & jag sitter här & tittar på "Speidi´s wedding" asså Heidi & Spencers bröllop :) ni vet dem i The Hills! Spännande, bröllopet har jag faktiskt inte sett innan..

När älsklingen kommer hem ska vi mysa & göra goda våfflor :)

Jag skickade ett sött sms till min bejb imorse, såhär skrev jag:
- Jag bara måste skicka ett sms till dig för att berätta att jag älskar dig :)
Jag blev tårögd när jag fick tillbaka detta söta:
- O då måste jag bara skriva ett & säga att jag älskar dig ännu mer :)

Då måste jag osså bara tillägga att han nästan aldrig brukar svara på mina sms jag skriver till honom så detta var något alldeles extra för mig ;P Jag blev sååå glad!

Nu ska jag kika vidare på bröllopet!

Oh no!

Kategori: Allmänt

Jag tappade en av mina naglar när jag bytte sängkläder :/ fan! Aja, sånt som händer, det är ju inte hela världen, ska ju som jag sa tidigare göra om dem på lördag :) NICE!

Nu har jag bytt sängkläder, plockat undan, dammsugit & nu går tvättmaskinen för fullt! Så härligt väder ute idag, så jag tror jag ska hänga ut tvätten på balkongen :)

ÅH, VAD HÄRLIGT DET ÄR ATT MÅ BRA IGEN!




Lunarstorm :P

Kategori: Allmänt

Jag måste bara få dela detta med er :) JAG VAR SÅÅ LYCKLIG :) Så roligt att läsa!
Jag blir helt glad & det pirrar i hela kroppen - HÄRLIG KÄNSLA! 
"
Nu börjar snart ett nytt liv. Jag har kommit in på Malmö Högskola. Så innan den 27 Aug måste jag ha flyttat ner. Guud, jag längtar! Det ska bli så skönt att äntligen få flytta ihop med dig, Tommy! Men vi har helt olika smak på allt. Det är ju bara synd att vi båda e lika envisa... Så just nu fungerar det inte så jättebra! Får hoppas att det ska bli bättre snart. Men jag kan inte fatta att jag om ca. 1 månad flyttar ner till Skåne. Thihi, så spännande =) "

"
Idag är det den där speciella dagen, som jag har väntat så länge på. Idag flyttar jag till Skåne =) Det ska bli helt underbart. På måndag börjar jag skolan, ska bli såå himla roligt! =)
& på toppen av allt så tog jag mitt körkort igår. Fatta vad lycklig jag är. jag är så glad att jag blev färdig me körkortet just nu, så jag slapp tänka mer på de =) Jag körde själv i bilen me Emmaluttisen i baksätet igår eftermiddag, oh jävlar de går ju så himla mkt bättre att köra själv. En helt underbar känsla var de =P Thihi, jag är så glad. Hoppas ni får de bra här hemma i Mjölby, jag komr att hälsa på så ofta kan =) Men jag ska flytta te Skåne trallallala.. Tralallala.. ;P oh yeah! Älskar dig bejb, idag komr jag & stannar för alltid!"

"Allt är så himla bra. Allt känns så bra mellan oss. Vi har bara bott ihop i en dag =P men allt känns great. =) GALET MYSIGT är det =)"

"Jag är lycklig, väldigt lycklig. Jag trivs väldigt bra här nere, skolan går bra & man har hittat många bra vänner =) Känns helt otroligt att jag verkligen bor i Skåne nu, och att Mjölby numer är mitt andra hem, för ca 2 månader sedan var det tvärtom! Guud, så kul =)"


"Haha, Tommy säger att han kan höra att jag har börjat ta in några skånska ord i meningarna när jag pratar men det tror jag inte på ;) har ju lovat syrrans kille att jag ska kunna säga GURKBURK ordentligt varje gång jag kommer till Mjölby. HAHA!"

När ni läste detta, märkte ni hur jag sken som en sol? :) Åh, helt underbart!



JAG VILL BARA SKRIKA!!

Kategori: Allmänt

Jag är såå besviken, ledsen & ARG! :'( Så frustrerad! FAAAAAAAAAN* GAAAAAAAH*
Jag skulle kunna kalla denna människa för tusen saker, men jag undviker det här. FAN!! KUNDE INTE MÄNNISKAN ÖPPNAT KÄFTEN & SAGT DET TIDIGARE??! Men näe, för när vi var där så såg det sååå bra ut! Det skulle fixa sig! Vår dröm ska inte förstöras pga av detta! Vi löser det! Vi får byta bank..


Idag mår jag bättre, jag ska jobba imorgon :) Jag har känt mig jättekonstig dessa dagarna! Men som sagt, nu mår jag bättre & är på benen igen! Så skönt! Tummen upp!

Guud, jag längtar till lördag för som mina naglar ser ut!! Världens utväxt, så ska bli skönt att få göra om dem.. Undrar bara hur dem ska se ut, ska nog kika lite runder här på nätet :)

Vettni vad? Idag är det bara 1 vecka kvar tills jag fyller år, & bara 1 vecka kvar tills jag får träffa min familj igen - så underbart mysigt! Jag längtar :) Vi åker upp på min födelsedag för att fira påsken m. min familj! Jag måste fixa påskägg till Olle, Emma, Lisa & Ida..
Så måste jag ju köpa en påskpresent till min älskade vovve osså :)
Nu ska jag titta om jag hittar några fina naglar!
Ha en fortsatt bra dag, hauddi alla!




 

Onsdag den 24/3-10

Kategori: Allmänt

Huvudvärken är bättre, men febern är kvar & jag känner mig ftf väldigt hängig! Så tradigt!
Tycker inte alls om att vara sjuk - jag har sjuhelvetes dåligt immunförsvar!

Igår spenderade jag nästan hela dagen i sängen, under täcket för att det skulle vara mörkt!
Är extremt känslig för ljus när jag har huvudvärk - migrän! Men nu när huvudvärken nästan är
borta så känner man sig helt väck i huvudet =/ hoppas det blir bättre!

Näe, nu blev jag yr. Får vila lite! Hauddi!

Huvudvärk & feber

Kategori: Allmänt

Några kvällar i rad nu har älsklingen & jag haft det jättemysigt! Jag har legat i hans famn när vi kollat på tv & så - supermysigt verkligen!

Så igår kväll efter alla våra ärenden kröp jag upp i hans famn med världens huvudvärk, jag kan säga er att det var extra mysigt att ligga där då. Han började känna på min panna & nacke, jag tänkte vadfan gör han :P han tyckte jag var varm & visst hade jag feber! BLÄÄÄ!
Jag gick & la mig för min huvudvärk brukar gå över om jag sover, men jag vaknade vid 21.30 ftf med världens huvudvärk, så jag tog en tablett o gick & la mig igen.. Men i morse när jag vaknade hade det ftf inte släppt. Så jag ringde jobb!

Nu har jag sovit en stund, men den är ftf kvar :/ helskumt! Men jag får fortsätta vila & hoppas att den försvinner snart! Men blir nog att jag är hemma & vilar imorgon osså.

Näe, sängen väntar! Hauddi alla!

Bo Ohlsson i Tomelilla :)

Kategori: Allmänt

Ja, där har vi spenderat vår söndag eftermiddag :) Jag var ju såå sugen på att hitta på något imorse, men älsklingen var ju såå seg! Så till slut ringde jag till hans mamma & fråga om de var sugna på en utflykt o det var dem - så då äntligen fick jag fart på Tommy :) Vi bestämde att vi skulle åka till Bo Ohlsson i Tomelilla, när vi väl kom fram så säger han att han skulle stanna i bilen, så han satt kvar i bilen & sov - stackarn! :P men jag & hans mamma shoppade :)

Jag hittade inte så himla mkt, men en del hamnade i varukorgen, vanliga enkla svarta underlägg & fina gula koppar (10 kr styck) billigt & bra :) Sen köpte jag en t-shirt osså.. Jag fick en för tidig födelsedagspresent av Tommys föräldrar - gula väldigt läckra handdukar :) Något som jag la märkte till var alla fina barnkläder, nu längtar man ännu mer efter barn :P hehe! Det fanns verkligen jättemkt fint. Massa fina olika märken! Man var nästan i himmelriket ;P Så när vi blir med barn ska vi åka ner där & shoppa kläder :)

Nu när jag tänker efter har jag inte fått en puss på hela dagen, guud vad pussugen jag blev nu!
Måste ut till min bästa & mysa lite! Ha en fortsatt bra söndagskväll :) HAUDDI ALLA!

& så var det söndag IGEN..

Kategori: Allmänt

Blev en väldigt konstig lördagskväll som jag spenderade själv. Jag valde att gå & lägga mig tidigt, för att vara pigg & utvilad idag, Tommy hade sagt att han skulle komma hem tidigt - & det trodde ju jag på.. Jag vaknade till vid 00.30 & märkte att Tommy inte hade kommit hem, jag ringde 2 gånger - men inget svar :/ blev då jävligt orolig kan jag säga er! Till slut fick jag tag i honom, men neejdå han skulle ju inte hem än..
Klockan 01.00 ringer han & frågar om jag kan köra & hämta honom, det hade jag sagt redan innan att jag helst inte ville, hans kompis & han skulle dela på en taxi hem. Så var det sagt - men så blev det inte!

Jag körde & hämta honom, jag kan säga er att här var jag jävligt irriterad & besviken.
Vadå inte dricka så mkt & vadå komma hem tidigt!! Guud, vad vi skrek på varandra i bilen
hem! & några tårar kom det såklart osså - fan att man ska vara så känslig!!

MIN LÖRDAGKVÄLL KUNDE HA SLUTAT MKT BÄTTRE!


Klockan 9 vaknade jag & då ville jag att vi skulle gå upp, vi bestämde innan Tommy åkte iväg igår att vi skulle hitta på något idag, & det var då han sa det att han inte skulle dricka så mkt & att han skulle vara hemma tidigt! Han ska iaf hålla vad han lovar idag & VI SKA HITTA PÅ NÅGOT IDAG! Annars blir jag bara ännu mer besviken på honom än vad jag redan är! Jag är frustrerad & då låter jag såhär - GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH*

HOPPAS NI HAR HAFT EN BÄTTRE HELG ÄN MIG!

En lördag..

Kategori: Allmänt

En jobbig morgon - men nu är det bra igen :)

Vi har varit en sväng på center syd, jag köpte mig 2 söta t-shirtar..
Det finns så mkt fina vårkläder, så man skulle kunna handla hur mkt
som helst, men men man simmar ju inte i pengar direkt ;P

Sen handlade vi lite på Maxi, jag ska vara själv hemma ikväll så jag
köpte mig 2 tjejiga filmer, Linas kvällsbok & Hairspray :) Tommy ska
iväg till hans chef ikväll, egentligen skulle jag osså med men jag mår inte bra!
Jag har världens hosta & känner mig hängig, så jag ska vara hemma & vila.

Jag hoppas inte älsklingen kommer hem alltför sent ikväll eller ska jag
redan nu säga natt eller morgon :P vi får väl se! Imorgon ska vi iaf ha en
riktig mysdag tillsammans :) det ser jag fram emot!

Nu ska jag gå & pussa på min älskling!
Ha en bra lördag :)




Godnatt..

Kategori: Allmänt

Nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen, det blir sängen direkt för min del.
Hoppas ni haft en mysig fredag kväll :) Det har iaf jag haft!

 

Godnatt på er allihopa!
Vi hörs imorn!
 
 Förresten, vad tycks om bloggen?

FREDAG :D

Kategori: Allmänt

TJOOHOO DET ÄR FREDAG :)

Guud, jag är såå sliten! Jag har öppnat  2 dagar  i rad, tors & fre!
& jag kan verkligen inte sova när jag ska öppna -, vänder o vrider på mig, tittar klockan så att man inte ska försova sig, & det är bara allmänt jobbigt! & nu har ju detta hänt 2 nätter i rad. Så hela dagen på jobbet har jag fått sådana typiska skrattanfall som jag alltid får när jag är trött.
Så inatt & imorgonbitti ska jag sova utan att vakna flera gånger - Hoppas jag :)

Nu ska det snart komma en värderingsman hit till oss. Håller tummarna för att det ska gå bra!

Idag ska jag osså träffa Emelie :) JAAA! Som jag längtat <3

Soffläge :P

Kategori: Allmänt

Sådär, nu har vi intagit soffläge :) skönt! Jag sitter här i soffan med världens skönaste morgonrock & filt på mig!
Så mysigt, pricken över i:t är att man är nyduschad osså, man kan inte känna sig mkt fräschare :)

Jag har suttit ett tag & försökt mig på att ändra bloggen & nu äntligen har jag kunnat ändra bakgrundsfärgen, nu äre bara det grå i mitten & de röda strecken som ska väck, men jag har inte riktigt bestämt vad jag ska ha för färg. Så jag får vänta ett tag med det! Måste fundera lite, vill att den ska vara lite "vårig" så att säga!

Guud, jag har såå fruktansvärt ont i ryggen, vetifan vad jag gjort! Säkert burit fel på jobb!
Jag ska försöka tigga till mig lite massage av min kära sambo :P vi får la se hur villig han e..

Måste gå & lägga mig tidigt idag, ska öppna på jobb imorn & på fre!
Ha en bra kväll, hauddi alla!

Kom igen Sofia!

Kategori: Allmänt

Gaaah* HJÄLP! Tommy är galen på mig & jag själv osså för den delen!
Vi ska städa & grejja nu ikväll, men faen! Jag känner inte för det!
Men det måste göras, tyvärr! SÅ FAEN SOFIA, KOM IGEN!
(Haha, man måste peppa sig själv)

Idag tvingade jag Tommy att äta pannkakor med mig, haha!
Han tycker inte alls om det egentligen, men jag lockade med glass :P

Nae, nu så Sofia. Nu tar vi ett städryck!

EMELIE - Jag saknar dig! Jag vill träffa dig på fre, jag vill jag vill JAG VILL :)

Anna Bergendahls låt är sååå himla underbar :)

HAUDDI!

Seg morgon!

Kategori: Allmänt

Igår förstördes hela min sovmorgon - klockan ringde 6.00 & det var bara att stiga upp, när klockan var 6.30 så tog Tommy & jag våra bilar för att bege oss mot Lund. Tommy skulle serva bilen, det var ju bara det att jag skulle haft sovmorgon till kl 9, så jag var egentligen inte alls pigg på det hela. Men det hela kändes bättre när Tommy sa att vi nog inte var på hans jobb förrän 8.20 typ. VI VAR KLARA & VAR PÅ HANS JOBB 7.45!! Då var det ju en hel timma kvar tills jag skulle börja.. Trött & grinig blev väl jag, tog mig en tur inom Willys & var på jobb 8.30! Så det var ju hyffsat! Men sen var jag trött hela dagen!
Jag jobbade till 16.45, sen var det raka vägen hem för att slänga i sig lite mat. När klockan blev 18 begav vi oss till Malmö för att titta på hockey- jag kan säga er att jag var dödstrött här, & väldigt frusen! Ville bara hem & lägga mig under mitt duntäcke :) så det var det jag gjorde när vi kom hem!

Idag är det en såndär dag som man inte ser framemot, för det enda vi ska göra när vi kommer hem är att städa & tvätta. För det ska komma en person hem till oss någon dag (helst denna veckan) eller helgen & då vill man ha det fint här hemma. Så får vi se hur det mötet går, både Tommy & jag håller tummarna!

Imorgon eftermiddag ska vi på ett annat möte & det ska bli väldigt spännande :)
Åh, vad roligt det ska bli! Tjoohoo!

Kommer vi klara detta? Tommy tror på oss, han har sagt att vårt förhållande är så starkt.
Det tycker absolut jag osså, men ändå så är det många tankar i mitt huvud!

På fredag slutar jag tidigt :) JAA!




Lugn eftermiddag

Kategori: Allmänt

Villket underbart väder det är idag, nu kan man nog nästan säga att våren är här :)
Vi har varit ute jättemkt idag, nu är det ju så fint så nu kan man börja vara ute längre på eftermiddagarna osså, SÅ HÄRLIGT!

Tommy är & tvättar sin bil, han skulle inte komma hem förrän senare.
Jag har suttit här enda sen jag kom hem, skönt :)  nu ska jag snart hänga tvätt, & städa
tvättstugan.. JIPPI! Eller inte, men det måste göras! Egentligen borde hela lägenheten
städas, men vi tar ett rum i taget ;P så roligt är det ju inte att städa!

Fan, att jag aldrig kan bli av med min förkylning, nu har jag den räliga hostan som jag
brukar få i slutet av mina förkylningar - bara det inte börjar om från början igen nu!
Jag är ju inne på min andra omgång nu, jag orkar inte en 3.e händer det så ska jag ringa
vårdcentralen för då äre ju nått fel! Kanske lunginflammation?

Näe, tvätten väntar!

Mysig söndagskväll :)

Kategori: Allmänt

Vi kom hem ganska tidigt från Mjölby - vi har haft en underbar helg där. Väldigt skönt att få komma hem, även fast det bara var en snabbvisit :) Men vi har haft mysigt! Suttit ute i solen mycket & tittat på alla snöberg ;P haha! De har ftf väldigt mkt snö kvar! Vi stannade på Maxi i Lödde när vi kom hem & handlade lite mat. När vi kom hem brev det mys framför tvn med Toast - väldigt gott!

Sen hyrde vi luftslottet som sprängdes :) alla filmerna har ju varit helt fantastiska! Noomi Rapace är ju grymt bra som Lisbeth Salander, tummen upp för henne! Det måste ju vara bland de bästa svenska filmerna någonsin! Nu vill man bara köpa allihopa, även fast man nog inte kommer att titta på dem en gång till så var de så fruktansvärt bra att man vill ha dem ändå!

Oj, vad klockan blev mkt! Nu måste jag ut & skrapa bilen!
Hauddi alla, ha en bra dag!

Tjoohoo det är FREDAG :)

Kategori: Allmänt

& jag längtar redan tills ikväll ;P haha! Näerrå jag bara skojja!
Det blir förhoppningsvis en lugn dag på jobb, med inte så många barn..

Jag jobbar 8-15.30 efter det ska jag hem & värma fiskgratänger,
sen ska vi in till Malmö Arena för att titta på en jätteviktigt match
- enligt Tommy :) Vi får väl hålla tummarna för ikväll!

Efter matchen ska vi hem & sova, för på lördagmorgon åker vi hem till pappa 
& mamma.. Ska fixa med lite grejjer där uppe som hör till vår "dröm" :)
Det kommer gå jättebra! Sen ska jag mysa med alla mina syskonbarn & vovven såklart!

Tommy kom hem igår & berättade att servicelampan på hans bil hade börjat lysa igår, 
NEEEJ! När den har börjat lysa får han bara köra 100 mil till, & det är ju typ 80 fram & tillbaka 
till Mjölby!! Men det beror ju på när han får en ny tid, kan ju hoppas att han får en redan på 
måndag, för det är faktiskt stor skillnad på att åka i hans bil & min. Iaf när man ska åka så långt!

Har ni tänkt på hur mkt fina vårkläder det finns i butikerna nu? Jag berättade för Tommy att det fanns hur mkt som helst, då svarar han mig: - Meen för alla dem pengarna måste du ju ha
hittat allt du ville ha.. Men det kan jag säga er, det har jag inte! 

Åh, det fanns så mkt fint :) jag skulle vilja ha massvis med pengar,så man kunde handla hur mkt som helst. Vårkläder är så fina! Något som jag skulle vilja köpa är ett par converseskor, jag hade ett par för några år sedan & de var såå sköna! Om jag får några pengar över denna månaden ska jag köpa mig ett par sådana! Så dyra e dem ju inte! Men jag vet inte riktigt vilken färg jag vill ha, det återstår att se! 

Näe, nu ska jag glo lite på fina vårkläder & skor :)
Ha en bra fre, hauddi alla! 

Själv hemma..

Kategori: Allmänt

Nu har jag tränat här hemma :) det var skönt & faktiskt väldigt kul!
Man får ju passa på när man är själv hemma! Jag använde mig av golvet, hantlar
& gummiband & ett jättebra häfte från nya nr av veckorevyn! Det gick bra,
men nu längtar jag efter duschen.. ;P

Jag saknar mitt gamla jag väldigt mkt! Just det att man var träningsnarkoman
innan :P speciellt saknar jag ett pass som hette "step" det var min syster som
höll i passen & det var riktigt roligt! & så var jag ju vältränad osså ;P

Det gjorde ju det hela lite enklare :) jag ska inte säga att jag ska börja göra
så & så för att gå ner i vikt, för det blir ju aldrig som man tänkt sig.
Men jag vill verkligen börja röra på mig, om så bara en promenad varje dag!

Asså, dessa övningar känner jag igen sen gymtiden - så det är ju inte så
svårt att göra själv hemma. Det behöver ju inte heller göras varje dag!

Man ska ju inte köra slut på sig själv första gången, då blire ju aldrig att man
tränar igen - Så jag ska börja försiktigt & utöka med tiden så att säga!

Nu e det nog om det, nu ska jag duscha!
När älsklingen kommer hem ska här mysas :)

Shoppingsuget lindrat ;P

Kategori: Allmänt

Sådär, nu har jag varit hemma ett tag efter min shoppingtur. Har tagit kort på allt & fotat det :) 


     

Det blev massor av fint & ni ser ju hur glad jag är :)

¤3 par jeansleggings - svarta, mellan & ljusblå.
¤Underkläder
¤2 tunikor - grå & vit
¤Stövlar
¤ Kofta & Linne
¤ 1 grön ögonskugga

Såhär ser jag ut när jag tänker på hur dyrt det blev ;P

 


                          

 & så en bild på mina härliga naglar dem är dock
                grönare i verkligheten!


IMORGON ÄR DET FREDAG :) TJOOHOO!






Onsdag 10/3 -10

Kategori: Allmänt

Dagarna blir ju aldrig riktigt som man tänkt sig, men livet rullar på iaf :)
Det var ju tänkt så att vi skulle städa & tvätta igår, men man är så seg (iaf jag)
på kvällen när man slutat sent, som igår då var jag inte hemma förrän 17,
sen hinner klockan bli typ 18 innan man får någon mat i magen, i vilket fall som helst
blev det bara att vi plockade undan så ska vi dammsuga & damma idag ist!

Nu har vi ett möte inbokat i nästa vecka, nu är det bara ett annat möte kvar, & det är nästan viktigast! Så jag håller tummarna för att det kommer ett positivt svar snart.

På tal om något helt annat, jag har fått några kommentarer om mina naglar :P
- Åh vilka häftiga naglar/häftig färg osv (personalen på jobb)
- Vad har du gjort med fingrarna Sofia? Jag svarar då - Ja men det är väl häftigt!
- Näe, det tycker jag verkligen inte! (En annan personal på jobb)

Sen var det en flicka som sa igår :) - Vilka färgglada naglar du har,
jag tycker det är jättefin!

Sött va? Man blir ju helt varm inombords!

Åh, vad jag längtar till lördag morgon!

Näe, nu ska jag gå & kolla om min väska har torkat.
Jag tvättade den igår, jag hade haft en rutten banan där i & så mosades den!
Ingen härlig doft precis! Typiskt är ju osså att jag hade plånboken & kalendern
där i! De luktar heller inte mumma nu!

Ha en bra dag!
Hauddi alla!

LYCKLIG <3<3

Kategori: Allmänt

Ja, ni läste rätt :) Jag är såååå lycklig! Jag önskar att jag kunde berätta vad som hänt, men det får vänta lite till! Kan ju bara säga att det är vår dröm tillsammans som kanske kommer att slå in :)
Så underbart det hade varit! ÅH JAG ÄR SÅÅ GLAD! Håll tummarna för oss är ni snälla!

Sen kommer vi ta en biltur till Mjölby i helgen :) Det är jag osså överlycklig för!
Ja, ni läste rätt! VI ska ta en biltur hem till pappa & mamma! Jag är så glad, för det var
Tommy som kom med idèn :D Även fast man var inställd på att man inte skulle träffa dem nu innan min födelsedag, så äre klart att jag saknar dem! Åh, det kommer bli så kul!


Näe, nu ska jag ta mig en morgondrink ;P sen ska jag börja plocka undan lite här hemma!
Jag jobbar mellan 9-16.45 idag, efter det är det bara hem för att sätta fart att städa & tvätta!
När det är klart ska vi sätta oss ner för att prata igenom vår "dröm" litegranna!
Sen ska här mysas för hela slanten :) 

Ha en bra dag, så hörs vi! 
Hauddi alla!
 

Vilken helg :)

Kategori: Allmänt

Åh, jag har haft en helt perfekt helg :) i lördags åkte vi till Köpenhamn med Tommys jobbarkompis & hans tjej, efter det så åkte vi hem till dem & hade väldigt trevligt! Jocke kom inte & hämtade oss förrän 05.15 typ :P men då hade Josse & jag sovit  på varsin soffa från typ 01.30! Men innan dess var det supertrevligt!

Igår fick jag verkligen inte liv i Tommy :P jag vaknade runt 11, kände mig faktiskt ganska utvilad försökte få liv i honom men det gick inte! Jag gick in & la mig hos honom, myste en del! Sen gick vi inte upp förrän 14.30! Då var vi vråålhungriga kan jag säg :P så älsklingen lagade mat. Vi åt & sen kom Emelie - Vi stack till Landskrona & gjorde naglar :) Dem blev jättefina! Mina är starkt grönglittriga & Emelies är rosaglittriga gå in på www.emelienorstedt.blogg.se om ni är nyfikna!
Mina kommer det ev en bild på senare!

Idag ska älsklingen klippa sig efter jobb, efter det ska vi till Tommys föräldrar (hoppas på mat där)
Sen åka & handla mat för att sen köra hem & tvätta. Så så ser min dag ut efter jobb! Jag vet vad jag har att göra.. Inte så kul kanske, men det måste göras!

I lördags när vi kom hem från Köpenhamn så kände jag en jätteäcklig lukt, typ som spya fast lite mer ruttet & surt typ! Jag plockar upp burkarna som ligger i väskan & de var geggiga av något slag :/ sen får jag upp min kalender & plånbok, fy vale vad dem luktade illa! Längst ner i väskan hittar jag en mosad brun banan :@ fattar ni då hur illa det luktar?!  Kan man tvätta en väska? Det måste man väl kunna göra va? Ajja, jag får prova helt enkelt! Men vad gör jag med min kalender & plånbok? Jag får väl tvätta av dem med rengöringsmedel!

Näe,  nu måste jag fixa mig innan jobb!
 Ha en bra dag, hauddi alla!

Köpenhamn..

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er :) en tidig morgon för att  vara lördag, men älsklingen & jag somnade väldigt tidigt, oförskämt för att vara fredag faktiskt! Men inget vi kan göra nåt åt nu ju! :/
Jag har sovit så fruktansvärt dåligt inatt, men så äre ju när man somnar tidigt - TYVÄRR!
Idag blev det lite förändringar - Vi ska till Köpenhamn :) Det ska bli jätteroligt! Det var längesen vi hittade på något nu, så jag ser fram emot det! Tommys kompis & hans tjej ska vi åka med - sen vidare hem till dem tror jag det var! För första gången på väldigt länge är jag sugen på att dricka!
Jag håller tummarna för att jag & älskling får en jätterolig lördag!

Näe nu ska jag gå in & mysa med älsklingen lite innan jag ska hoppa in i duschen :)
Ha en jättebra lördag, hauddi alla!

Vaken igen..

Kategori: Allmänt

Nu är jag vaken igen & så tänkte jag - men var ska jag börja städa nu då?
Skickade ett sms till Tommy, men fick inget svar :( tyvärr! Så jag ringde honom & frågade var jag skulle börja, då säger han att jag får börja var jag vill. Men då serni då började jag prata om att jag nyss hade vaknat & så, då helt plötsligt vände han. Så snacka vi lite till, helt plötsligt behövde jag inte börja städa förrän han kommer hem :P hehe! Jag skulle ju iofs kunna vara snäll & börja utan honom ändå, men ja  vi får se ;P nu ska jag först titta på en film tror jag!

Sen ska jag börja ta tag i det! Hauddi alla!

Hemma idag!

Kategori: Allmänt

Idag var jag helt igengeggad i ögonen när jag vaknade =( så jag blev hemma idag! Men jag är osäker på om det är ögoninflammation, det kan lika gärna vara min förkylning som satt sig i ögonen =/ men det kliar som faen! Vi får se vad det blir av det!

För er som är nyfikna, Tommy & jag pratade ut igår. Vi hade det jättemysigt, men vi somnade dock tidigt! Så nu e allt bra igen & det känns bra! Vi kom fram till att vi skulle bättra oss båda 2, men jag hoppas ändå att han tog åt sig av det jag sa till honom, vi får se om det blir en förbättring.. Kanske redan  idag? Hehe vi får se! Jag ska inte hålla tummarna, för då blir jag bara besviken sen!

Idag ska jag städa är det tänkt, men det ska nog gå bra! Jag får badda ögonen med vatten emellanåt, men det hör ju till ;P sen när han kommer hem ska vi hjälpas åt!

Tommys jobbar kompis & hans tjej ville komma hit imorgon kväll, så jag hoppas bara att detta med ögonen är något som försvinner fort! Det återstår att se..

Nu ska jag vila lite, ha en underbart skön fredag!
Hauddi alla!

Många tankar..

Kategori: Allmänt

OBS KÄNSLOLADDAT INLÄGG:

Guuud i himmelen vad vi bråkade igår! Meen faen, jag överreagerar så jävla mkt osså.. Men det fick mig iaf att inse att vi behöver prata ut om vissa saker. Man känner sig bortglömd på något sätt & inte lika älskad längre - man kanske helt enkelt tar varandra för givet nu mer.

Så vill jag inte ha det i mitt förhållande,  - Beröring betyder så mkt mer än ord för mig!
Jag vill att vi ska lösa detta, herregud jag kan ju inte leva utan honom! Men det gör vi osså, innerst inne så vet jag det. Men vi måste kunna prata om våra problem, man kan inte bara undvika dem hela tiden, det fungerar ju inte i längden!

Jag menar osså att någongång på 4 år så måste det ju komma en svacka, men det är ju ingen som säger att man inte klarar sig ur den, han är ju mitt liv, min framtid. Vi ska bygga hus tsm (vilken prövning är inte det för förhållandet) & hur stort är inte det egentligen, vi ska bilda familj tillsammans - Han är mitt allt<3 jag lämnade ju mitt liv i Mjölby för honom. Fattar ni då hur mkt han betyder för mig & hur mkt jag tror på vårt liv tillsammans!

Jag är fortfarande kär i den personen som jag lärde känna för 5 år sen, vårt liv tillsammans är på något sätt ännu starkare nu än det var i början. Nu håller jag bara tummarna för att hans känslor för mig inte har avtagit! Jag älskar dig Tommy Andersson, av hela mitt hjärta!



Snart kommer han hem, då ska här pratas & (förhoppningsvis) mysas<3

Hauddi alla!

Vilket väder!

Kategori: Allmänt

Tjoohoo, nu håller jag tummarna för att våren är på väg =)
Underbart väder, dock ftf lite kallt!

Haha jag skrev fel i inlägget imorse.. Jag somnade inte sent igår utan väldigt tidigt!

Idag ska jag träffa Emelie =)

Hauddi alla!

Godmorgon!

Kategori: Allmänt

Igårkväll somnade jag som sagt sent, men inte var det bättre på morgonen för de!
Tänkte faktiskt stanna hemma idag först, men så sa Tommy - Du blir ju bättre under dagen!
Det har han ju rätt i, men det värsta som finns är att gå & må dåligt på jobb! Då speciellt med
halsont, verkligen ingen höjdare alls! Men jag ska gå, jobbar mellan 8-15.30 idag sen ska jag
hem - städa & tvätta står på schemat idag! Älsklingen skulle inte iväg på hockey idag, så jag
hoppas att han kommer hem & hjälper mig! När allt är klart ska jag lägga mig & VILA!


Nu ska jag ringa mamma & höra om jag fick någon klipptid i påsk när vi ska upp =)
Ha en bra dag, hauddi alla!

Ont..

Kategori: Allmänt

Faan jag har ont i halsen igen =( såhär började det sist osså, innan min förkylning bröt ut!
Jag ligger redan nerbäddad i sängen, tänkte läsa lite tidningar & så!

Sen kanske man kan somna tidigt & hoppas det är bättre imorn =)
Men det är ju alltid värst morgnar & kvällar, undrar egentligen varför det är så?!
 
Näe, nu ska jag vila!
Hauddí alla!

Sovmorgon..

Kategori: Allmänt

Idag tog sig älsklingen osså en sovmorgon - men det var inte riktigt meningen =P
Han ställer klockan på 6 sen när den ringer ställer han den på 6.10 istället!
Men så somnar han om, antagligen hårdare än vad han brukar denna morgonen,
men jag vaknar 6.50 =O haha & då låg Tommy bredvid mig!

Så han kom försent idag, detta har hänt 1 gång tidigare!
Men men, det är ju sådant som händer. Tur bara att det inte händer varje dag!

Idag jobbar jag mellan 9-16.45 sen ska vi in till Lund, ni kommer väl ihåg postern
som jag visat er? Iaf vi har satt upp tavellisten nu, men ramen till postern är för tjock,
Så den kan inte vila mot väggen, så som jag vill =) & Tommy vill inte sätta upp en ny
tavellist, så vi ska åka & leta efter en smalare ram istället! & kanske något mysigt att
ställa bredvid postern sen! Så det är vad vi ska göra ikväll!

Näe, nu ska jag kika in på www.melba.se innan jag kör till jobb =)

Ha en bra dag, hauddi alla!

GAAAH*

Kategori: Allmänt

JAG VILL INTE TILLBAKA TILL JOBB =(
FY VAD TRADIGT! JAG FÅR JU SMÅTT PANIK ;P
HAHA NEVARS, MEN DET ÄR JU INTE ROLIGT!

Nu har jag precis ätit, nu håller jag bara tummarna
för att mötet ska gå fort igen, så att man kan komma hem!


Aja, tråkigt inlägg.. Men vafan!
Hauddi alla!

Måndag!

Kategori: Allmänt

Godmorgon alla morgonpigga ;)

Fy, vad jag hade velat legat kvar i sängen - iaf en liten stund till!

När jag kom hem igår så skulle jag ställa mig & laga mat, för Tommy var iväg (trodde jag)
Men så var han redan hemma när jag kom hem =P så jag slapp laga mat! Men tro inte att jag inte gjorde något för jag tvättade faktiskt en maskin tvätt! Haha eller maskinen tvättade & jag hängde upp det sen =P så så mkt gjorde jag ju ändå inte, men det behöver vi ju inte prata om!

JAG TYCKTE HELT KLART ATT ANNA BERGENDAHL VAR BÄST I LÖRDAGS!
Guud, vilken sångröst hon har =) & låten i sig var väldigt bra!
Hoppas hon tar hem hela skiten! Det håller jag tummarna för iaf!

Kan det inte bara bli vår nu? Igår vid 12 ca var det 6 grader VARMT ute,
då kändes det faktiskt som om det var vår i luften =) om det bara kunde
hålla i sig! Hade varit jättebra tycker jag!

Idag blir en lång dag på jobb, eller egentligen inte!
Det är så att vi har personalmöte ikväll mellan 17.15 & 19.30 & jag slutar 15.30!
Så idag ska jag faktiskt hem emellan & äta. För sist det var personalmöte mådde jag skit!
Men men, ganska bra ändå att lägga det på en måndag! För då har man det ju gjort!
Kan man ju njuta ordentligt av resten av veckans kvällar =)

Näe, nu ska jag gå & borsta tänderna!
Hauddi alla!