Sofiaslillafamilj

Helgen!

Kategori:

I fredags tog ju min lilla älskling 2 sprutor, det gick bra! Han var så duktig. Vi kom hem, gick ut & gick med en vän. Sen på efm blev han lite gnällig & varm, så gav han en tablett. Sen gick vi ner till stationen för att hämta hem Tommy. Påväg hem igen ringer mina föräldrar (som var påväg hem, de har varit i Tyskland) så ville dem komma inom & hälsa på Max en liten snabbis igen :) Vi har inte haft ngt inplanerat på hela helgen & jag gillar det :) Vi har myst massor med Max & hållt på mycket ute i trädgården med vår häck, håller på att ta bort allt ogräs & lägga täckbark. Det blir riktigt fint :) Idag har vi tagit det lugnt mestadels hela dagen, vid kl 16 började vi städa.. Skönt att ha det gjort! Imorgon kommer mina föräldrar, mormor & Simpson ner, ska bli kul då det är ganska långtråkigt här hemma i längden när Tommy jobbar & har bilen. Så dem stannar några dagar :) Nu ska jag somna min son! Hauddi!

Godnatt!

Kategori:

Nu har mitt fina hjärta sovit i en timme, galet! Han ville inte sova idag, men han har inte varit gnällig. Han har haft ett leende på läpparna hela tiden. Sötis! Nu ska jag osså sova, blir att gå upp tidigt för oss imorgon. Har en BVC tid redan kl 8.30!! Sprutdags :( Godnatt!

Godnatt!

Kategori:

Nu har mitt fina hjärta sovit i en timme, galet! Han ville inte sova idag, men han har inte varit gnällig. Han har haft ett leende på läpparna hela tiden. Sötis! Nu ska jag osså sova, blir att gå upp tidigt för oss imorgon. Har en BVC tid redan kl 8.30!! Sprutdags :( Godnatt!

Njuter i skuggan!

Kategori:

Vår fm gick fort idag, vi har sovit i omgångar & i gick upp typ kl 12. Tröttisar idag... Max ligger & sover i vagnen i bara blöjan - Skönt :) & jag sitter sidan om, vi befinner oss faktiskt i carporten :P Här är enda stället vi har skugga, det svalkar skönt här :) :) Härligt! När Tommy kommer hem ska vi fixa några ärenden :) Antingen åker jag själv eller så följer min lilla familj med. Vi får se, jag har beställt 2 par skor till Max så dem ska jag hämta ut. 1 par vita adidas med svarta streck ;) & 1 par mörkblå Nike med rött märke! Åh, han kommer bli så tuff :) Klart min lille älskling ska ha det finaste :) Sen ska jag fixa lite annat på Apoteket. Tänk sen när Max får ett syskon, galet vad jag måste shoppa mkt då, kommer gå åt MASSOR med pengar, men jag tycker det är viktigt med fina kläder :) :) Nu köper jag ju nästan aldrig till mig själv längre, utan det är Max som får :) Men mig gör det inget, huvudsaken är att Max har rena, hela & fina kläder :) Nu har jag faktiskt inte shoppat på ett tag & det kliar i fingrarna :P Tommy har ju bilen till jobbet & tur är väl kanske det ;) haha! Nästa vecka kommer mina föräldrar ner några dagar & då kanske det blir en liten tur till Csyd igen ;)

Torsdag..

Kategori:

Igår den nog den längsta dagen någonsin :O fyy! Det var ingen som hade tid att träffa oss, det var jävligt varmt & både jag & Max gnällde ganska mkt. Max fick badat ute, vi var ute & kollade läget med gåstolen 2 ggr, vi var i lekparken 2 ggr!! Idag hoppas jag inte att det blir såå varmt som igår, idag kör vi på en tvättdag! Hauddi!

Tisdag :)

Kategori:

Idag är det Tis & vi får ett litet besök av mamma&pappa med vänner :)) Det ska bli jättekul & Max ska äntligen få visa att han kan åka i gåstolen IRL ;) Sen ska vi nog bara ta det lugnt ett tag, ikväll kommer Tommys föräldrar & bror i grillar ngt så enkelt som korv, men det är gott & smidigt :)) Äntligen har det fina vädret kommit & idag blåser det inte heller - Loveli! På fredag ska min älskade lillkille få spruta för andra gången & denna gången får jag gå dit själv, känns sådär i och med att jag är rädd för sprutor :( Men jag & BVC sköterskan får lösa det på ngt sätt! Jag vill ju vara där & trösta min finaste. Som jag älskar dig Max <3 Nee, sätta dit ett ansikte & tömma diskmaskinen kanske, får passa på nu när Max sover skönt ute i vagnen :))

Någon veligare finns nog inte..

Kategori:

Jag känner mig så velig, men nu har jag äntligen bestämt mig. Jag ska hålla fast vid mitt beslut - jag ska inte sluta amma! Som sagt, jag har ändrat mig & mitt beslut känns bra! Dessa dagarna har vi bara varit hemma, Tommy har haft bilen till jobbet hela veckan. Men vi har haft lite sällskap ändå, fina Emelie var här i onsdags - mkt skoj! Igår var vi jättetrötta hela dagen, då natten varit lite jobbig! Idag kommer vår fina Emelie igen & då ska vi käka frukost tsm, så mysigt :) Så ska hon få visa sina fynd hon gjorde på Sjöbo Marknad igår :D Ikväll blir det att möblera om i sovrummet, eller iaf flytta Max säng, nu är det dags att han ska börja sova där själv. Inatt har han vaknat varje timme & velat tutta & det är inte bra för dem små tänderna så jag hoppas att nattmålen försvinner när han sover i egen säng :) Önska mig lycka till! Tommy har velat detta länge, det är jag som inte riktigt klarar av det. Ha en härlig fredag!

......

Kategori:

Tvätta, tvätta, tvätta... Plocka undan.. Städa, städa, städa... Får passa på när lillkillen sover ;)

Hemma!

Kategori:

Åh, så skönt det är att vara hemma. Även fast Mjölby är mitt andra hem, så är mitt hem ändå här i Skåne i vårt fina hus, med Tommy & Max <3 Underbart! Resan hem igår gick bra, var lite skrikigt till en början men han var väldigt trött. Tillslut fick jag honom till att somna :) Efter ca 30 min möts jag av världens finaste leenden, då var mitt hjärta vaken igen. Men det gick bra, han lekte med sina leksaker resten av resan! :) <3 Vi var på stan igår & av mormor fick Max en JÄTTESNYGG mörkgrå munktröja med grönturkosa snören & av mig fick han en body i samma färger, så det matchar ;) Han kommer bli så fin! Efter det var vi hos min faster & fikade, sen till kyrkogården en snabb sväng. Sen tågresan, sen var vi hemma :) Idag ska vi ha en tvättdag här hemma, & så ska jag ringa BVC. Max har fått 2 små söta tänder & det gör lite ont när han ammas, så jag har bestämt mig för att jag vill sluta med det. Men så vägrar han nappflaskan, så jag hoppas BVC kan ge mig lite råd :) :) Hauddi!

Härlig vecka i Mjölby :)

Kategori:

Åh, vi har haft det helt underbart här hemma i Mjölby :)) & nu i helgen kom ju vår favorit osså! I lördags åkte vi upp till Nyköping för att vi skulle på kalas. Dit resan gick bra, men inte hemresan. En resa som vanligtvis tar 1 h & 15 min tog 2 h! Max skrek & skrek & skrek! Stackaren! Igår var Tommy & jag ute på City Gross för att köpa lite leksaker till Max & det som hände i lördags skulle hända oss på kvällen osså, när det var dags att åka hem. Vi fick med oss ngn slags larv, en mobiltelefon & 2 småbilar. Kvällen kom & det var dags att bege sig hemåt.. Det gick bra till en början, han tjoade & höll på med sina leksaker. Men när Tommy körde ut på motorvägen ändrades allt. Han började GALLSKRIKA!! Åh, mitt hjärta! Vi kom inte längre än till Väderstad. Klockan var ca 18.20 & Tommy skulle ju jobba, så han behövde ju hem & sova. Till slut blev det så att Tommy fick köra Max & mig tillbaka till mamma & pappa! Hm, undrar vad det är som gör att det blir såhär.. Illamående, övertrött?? Ingen aning, han säger ingenting om man åker korta stunder i hastigheter 90 osv, men just att han började skrika så fort vi kom ut på motorvägen...?! Det kändes ändå som om vi gjorde det som var bäst. Vi vände, tur att vi inte hade kommit så långt ;) hehe.. Väl här hemma igen så beställde jag en tågbiljett. Så vi åker hem 18.10 idag med tåget istället. Det känns ändå bättre :) Vi kan bara resa oss om Max blir uttråkad eller ledsen, lite skillnad mot att sitta fastspänd i bilen.. Så idag blir det att njuta av sista dagen här uppe i Mjölby :) :) Vad vi ska hitta på har jag ingen aning om. Det verkar bli fint väder idag, men det återstår att se! ;) Nästa gång jag uppdaterar är jag förhoppningsvis hemma ;)

Mjölby

Kategori:

ÄNTLIGEN funkar appen igen :) I måndags kväll åkte Max & jag tåget till Mjölby, det gick bra. Lite skrikigt, men det är ju inte så kul att sitta still ;P På tisdagen gick vi upp till Store 4, köpte present till min syster, på kvällen kom mina systerdöttrar & sov över. I onsdags bakade jag & tjejerna chokladbollar med Geisha i, ljuvligt goda, MEN VÄLDIGT SÖTA! På kvällen bar det sv hem till syster för att fira henne :) Igår var vi en sväng ner på stan, skulle handla lite presenter. Sen kom min kusin & klippte min lugg :) Efter det åkte vi ner till Gusto, Max & jag för att fika med fina Becca! Åh, så kul det var att träffa henne igen, vi har inte träffats på flera år. På kvällen var jag & syrran på City Gross för att leta present. Idag ska vi till syrran på fika & då ska jag nog ta mig ett dopp i poolen :) HÄRLIGT! Ikväll kommer vår favorit & som vi längtar efter honom!

Torsdag - Fredag.

Kategori: Allmänt

Igår var Max & jag själva hemma. Det gick bra, men vi saknade vår favorit.
Vi skulle ju varit ute på promenader igår, men jag väntade på en leverans som skulle komma runt fm - lunch..
Så jag kunde ju inte ge mig ut på några promenader. Leveransen kom inte förrän 14.15, så efter det kunde jag ge mig ut på en promenad, tog en lång runda på ca 1 timme! SKÖNT! Men jäävligt kvavt!
 
Idag kommer snart en kompis till mig & sen när min älskling kommer hem så ska vi på kalas!
 
Gaah, jag är galet sugen på att åka till Ullared & shoppa, shoppa, shoppa!! ;)
 
Hauddi people!

Måndag - Onsdag

Kategori: Allmänt

Vår Måndag började med att vi skulle till BVC för att väga & mäta Max. Han följer sin kurva jättefint, han ligger över snittet på normalkurvan på både längd & vikt, men det gjorde absolut ingenting iomed att det var så båda.
Så snälla, allt tjat om att han är stor eller tjock. Lägg ner, jag orkar inte höra det mer. Det tär på en psykiskt. För min kille är inte tjock, han är välmående & hans egen kurva är perfekt & det är huvudsaken. TACK!!
 
Efter det åkte vi ut en snabbis till Centan, Tommys shorts hade gått sönder, så han inhandlade 2 par nya.
Därefter bara hem & mysa med vår son :) Några promenader blev det osså.
 
Vi har börjat vårt nya liv. Vi har laddat ner en app som heter Shape Up. Där fyller du i om du är kille/tjej, ålder, vikt & längd. Dem räknar ut ditt BMI & hur mkt kalorier du får äta på en dag.Sen fyller man i vad man äter till frukost, mellanmål, lunch & middag m.m.  Vi började med detta i tisdags, & jag tycker det fungerar bra. :)
Blev en snabbis ut på Centan igen för att köpa oss gångskor, för här ska börjas gå ordentligt!
 
Idag åkte vi ut till Järavallen & gick 2,5 km. Bra början för att gå i skogen. Därefter åkte vi till Lödde & köpte en ny kudde till Max, sen fick han även UV-tält med pool & 4 st dregelhaklappar i 4 månaders present. Efter det åkte vi till Bjärred så att jag kunde få min efterlängtade glass, gick åt många kalorier men det var det värt. Men jag kan ändå säga er att jag har några kalorier kvar nu ikväll. Men nu ska jag inte unna mig sådant på ett tag! :)
Nu på kvällen när vi skulle gå kvällsrundan med Max så att han somnade så ringde en gammal jobbarkompis till Tommy, så det blev att vi gick hem till dem en sväng, väldigt trevligt!
 
Imorgon börjar min stora älskling jobba igen & jag håller alla mina tummar för att det ska gå bra.
Max & min första dag själva på länge, hur ska vi klara oss utan pappa Tommy? Vi har att göra, vi ska ut & gå promenader, vi ska mysa, busa & leka. Njuta av det förhoppningsvis fina vädret ;) Men vi kommer självklart att sakna vår favorit. Men nu ska jag umgås med min sambo :)

Söndag 1/7 2012

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit på ö&b sen hem. Mysa med världens finaste son <3 Vi sov middag tsm & det är bara såå underbart! Vi skulle äta god glass i Bjärred ikväll, men det var JÄTTEMKT folk så vi orkade inte vänta ;) får ta det en annan gång! 
 
Imorgon ska vi till BVC för vägning & mätning ;) spännande!
 
Nu ska jag gå & lägga mig, är galet trött!! Godnatt!