Sofiaslillafamilj

Shopping ;)

Kategori: Allmänt

Yes, idag var jag & Max på centan ( ja, jag vet ;) vi är stammissar där)  med våra kompisar :)  Jag shoppade en svart luvtröja till Max på H&M, på Name
It  köpte jag ett par byxor & en kortärmad body på rean, sen ett par byxor & två långärmade bodysar som inte var på rean ;) Inne på BrandWorld hittade jag en liten mörkblå Converse ryggsäck som bara skrek på Max ;) så den ska Max ha när han börjar på förskolan sen, eller när vi ska på utflykter :D supersnygg! 
Sen shoppade jag 2 t-shirtar inne på Esprit till Tommy <3 Jag unnade mig själv en plånbok ;) 
Hem en kort sväng för att sen köra till Sandby där vi blev bjudna på mat. Vi kom hemdärifrån vid 19.45, därefter har jag somnat Max & suttit i soffan med min stoäta älskling ett tag, men nu ska jag sova. Godnatt!
 

Lördag ;)

Kategori: Allmänt

Tråkigt väder för att vara en lördag, regnet öste ner. Här hemma visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på, vi bytte sängkläder, busade med Max - men han tyckte inte att  det var roligt, han var rejält trött - men det blir man ju av att sitta inne en hel dag. Till slut satte vi oss i sängen & tittade på en film, Max tycker om när det rör sig så han var intresserad till en början, men sen somnade han. 
 
 På kvällen sen var det jätte kvavt & varmt :( & Max var hur gnällig som helst, han ville inte äta eller sova.. Måste berott på att det var såå kvavt!! 
 
Idag ska Max & jag ut på Centan med en kompis & hennes son. Nu var det 50-70% på Name It istället för 30% så det får man ju bara inte missa ;)
Efter det blir det nog en sväng till Sandby! 

Söndag - Torsdag!

Kategori: Allmänt

Från i söndags tom onsdag var vi i Mjölby, var skönt att komma hem. Det behövs ibland, ladda batterierna lite :P Max & jag ska upp igen redan den 9.e igen men då med tåg :) Ska bli spännande att se hur det går..

Idag har vi varit ute på Csyd & Willys, Max behövde nya mjukisbyxor :) Det blev 3 par inne på Kappahl & 2 par inne på H&M, sen blev det 3 par dregglisar, 1 par byxor & 1 body från Name It!
Sen har vi busat & myst MASSOR <3
Vi gick en promened ner till byn innan, köpte 1 ny nappflaska, nya nappar & en ny "napp" till flaskan :) Allt från MAM. Tycker väldigt bra om det märket. Vi vill att han ska komma igång lite med flaskan, han har hitintills VÄGRAT!! :( Men snart vill jag sluta amma & innan dess måste han ju klara flaskan.. Håll tummarna!!

Imorgon blir det en promenad med en vän, sen tror jag att jag ska baka muffins & självklart busa & mysa med min underbara son <3

Nu ska jag sova, godnatt!

Midsommar :)

Kategori: Allmänt

Hoppas ni alla har haft en glad midsommar :) Här började dagen med regn, men senare på kvällen blev det fint :) härligt! Då var vi ute en promenad & sen spelade vi trädgårdsyatzy :)

Men innan idag var vi faktiskt ute på Csyd igen :P för skorna jag köpte igår var sönder, så jag fick byta till ett par nya... Sen hade jag rabattkuponger på Lindex så fick bli en bh till mig & ännu en body till Max :)) Nu har han galet mkt kläder igen :P haha, men det är svårt när det finns så mkt fint :)

Nu har gästerna gått hem & jag ska sova :) Godnatt!

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Idag på morgonen var vi iväg på ett snabbt bankmöte, sen hem för att invänta en kompis. När hon kom åkte vi en sväng till Csyd (haha, jag vet har varit stammis där denna veckan) Men idag blev det faktiskt lite shopping åt mamman.
Jag köpte 3 par t-shirtar på Cubus & 2 t-shirtar & 1 tunika på VeroModa :) Sen köpte jag faktiskt ett par svarta Moheda tofflor & dem köpte jag faktiskt på Maxi av alla ställen :P
Såg dem där för några dagar sen, & har inte kunnat släppa dem men nu är dem äntligen mina :)

Jag har bestämt mig för att ta tag i mitt liv igen efter Midsommar, det går inte att hålla på såhär, det är ju varken gott eller bra för hälsan egentligen, det enda som jag kommer sakna är Choklad, men jag ska unna mig ibland :)
Jag ska börja med långpromenader.

Men nu ska jag sova.. Godnatt!

Shoppoholic ;)

Kategori: Allmänt

Idag har vi varit på Hudkliniken med Max, läkarna sa att Max blåsa var väldigt ovanlig men inte farlig. Vi skulle få en remiss till hudkirurgerna, så får vi se vad dem säger när dem fått sett den :)

Efter sjukhuset åkte jag & Max ut på Csyd & som vanligt hittade jag en hel del, ganska mkt på rea faktiskt :)
På Name It köpte jag 2 långärmade bodysar & ett par mjukisbyxor, på H&M köpte jag 2 pack joggingshorts & ett par jeansshorts & på Cubus hittade jag 2 kortärmade bodysar.
Det var nog allt för idag :) Hehe..

Nu ligger min lille älskling med Pingu & sover..
Jag ligger sidan om & ska läsa Veckorevyn :)

Imorgon väntar ännu ett snabbt bankmöte,
sen kommer en kompis :D

Hauddi sålänge!

Tisdag!

Kategori: Allmänt

Idag sov Max länge på fm, vaknade inte ordentligt förrän vid kl 10-10.30.
Dock har han ju varit vaken i flera omgångar & käkat, men somnat om!

Idag har vi annars varit på Banken & fixat ett sparkonto åt Max :)

Imorgon ska vi till sjukhuset med vår lillkille, BVC tyckte vi skulle in där & visa upp en sak, så dem skickade en remiss. Jag hoppas inte att det ska vara ngt allvarligt, sen hoppas jag att dem kan säga vad det är för ngt :) håll tummarna!

Nu ska jag lägga mig tillrätta bredvid min son & MYSA!

Livet med Max är helt underbart :) :) <3

Söndag, Måndag :)

Kategori: Allmänt

Igår var Maxen såå trött i princip hela dagen, han matvägrade en del på fm osså & det är klart att man blir lite trött av det osså, men sen somnade han ju inte ordentligt förrän kl 23 i lör kväll!
Men vi åkte en tur till Jättekul i Lund, där köpte vi en mobil-arm till Max mobil, sen köpte vi badleksaker i form av en brandbil, cementbil & sopbil :) sen fick faktiskt en gåstol osså följa med hem :) Han kan sitta i den & leka med leksakerna men han når inte riktigt ner till golvet än, men han växer ju så det knakar så snart så ;)

På sena efm kom Max farfar, farmor & farbror ut & hälsade på en stund :)
Max var inte på hugget till en början men det blev bättre efter lite mat i magen :)

Idag åkte vi till Maxi & handlade mat till Midsommar, vi ska inte göra ngt speciellt - Tommys föräldrar & bror kommer ut här & myser :) Vi ska spela trädgårdsyatzi, kubb & kasta pil :) kul!

Som sagt så växer vår son så att det knakar & bodysar i stl 62 börjar bli för smått & det tycker inte jag är varken fint eller skönt för min älskling, men så är det ju rea vilket är jättekul :D men samtidigt så vet man ju att det kommer hem nyheter efter ett tag då, men han fick iaf 4 par långärmade bodysar från Lindex a' 50 kr st & sen fick han ett par mörka jeans (likadana som jag köpte i ljusa för några dagar sen, men dem är såå fina) 2 kortärmade bodysar, 3 par strumpor från H&M :)

Sen har jag sparat lite i stl 62, men mest byxor & så för det kan han ftf ha, sen alla sommarkläder har jag i 62, men jag tror faktiskt dem passar, sen har han lite lite i stl 68 sen innan :P Men jag tror att detta räcker till sensommaren :)

Max har nu börjat gilla att somna med sin Pingu & han är så söt när han ligger & kramar om den :)) min fina älskling<3

Fredag, lördag..

Kategori: Allmänt

Igår hade vi en familjemys dag, vi var ute & gick tsm o på kvällen åt vi god mat & tittade på film - Bridesmaids :)

Imorse när vi ligger i sängen säger Tommy att han kom på imorse vad vi kunde vara utklädda till på maskeraden.. BJÖRNLIGAN ;)
Vi hade egentligen annan utklädnad men jag tyckte att det var en sån bra ide så jag nappade på den :P så vi begav oss ut på Csyd för att leta röda tjocktröjor & blå kepsar :) Vi hittade det vi letade efter, sen blev det lite bus med Maxen för att sen åka på maskeraden :)

Imorgon ska vi ha en familjemysdag igen, vi ska åka till Jättekul i Lund.
Gå & strosa lite där, vi ska titta på en gåstol & en Paraplysylky till Max :)

Hauddi!

Onsdag..

Kategori: Allmänt

Igår var Madde & Celvin här hemma :) Alltid lika mysigt :) Vi bestämde att vi skulle ut till Nova som idag, men Max vaknade 03 inatt & hade inga planer på att somna om då, så jag har varit så jävla trött idag, så jag fick snällt skicka ett sms till Madde & säga att vi tyvärr var alldeles för trötta för shopping.

Tommy skulle ut en runda till Csyd, han skulle ha en t-shirt till maskeraden på lör, så då följde Max & jag med bara för att det skulle hända ngt :) Jag hann in en SNABB runda på H&M där hittade jag en grå luvtröja på rea till Max, den hade kostat 149:- men jag betalade endast 50 :- :O hehe & ett par jeans som inte var på rea för 99:- Sen sprang jag in på Lindex, där hittade jag en mysdress ifrån Mumin med Stinky på, osså på rean 100 :- fick jag betala för den, sen köpte vi 2 st par coola solglasögon :D ett par svarta & ett par turkosa, han blev såå läcker i dem :D

Resten av dagen har vi tagit det lugnt!
Det behövdes, efter denna natten :O

Imorgon ska vi ha en mysig familjedag, vet dock inte vad vi ska hitta på men MYSA ska vi iaf göra, det är ju fre :)

Näe, fan! Nu går ögonen i kors.
Bäst jag går & lägger mig! Godnatt!

Måndag, Tisdag..

Kategori: Allmänt

Igår var vi en snabb runda i Lund & köpte en skrivare, sen en snabb runda på Csyd :) inhandlade lite pysselgrejer!

Idag har vi varit på Willys & handlat lite. Var även in en sväng på leksaksaffären, Tommy köpte en grej men jag kan inte säga vad än..

Vi flyttade in Max säng in till vårt sovrum, så nu ligger han & sover i den. Han ligger vid min sida om sängen, han verkar sova gott, men JAG saknar att ha honom nära :'( men förhoppningsvis kan jag osså sova lite bättre.

I söndags ringde jag till Jysk & beställde en skänk, den skulle komma in till dem imorgon, så jag håller tummarna :)

Imorgon kommer Madde & Celvin hit :D
Men nu är det dags för mig att sova...

Helgen..

Kategori: Allmänt

I fredags förberedde vi bara en massa till dopet, ställde fram bord, stolar. Jag & Max farmor var även iväg & köpte lite blommor att dekorera borden med :) & på kvällen gjorde Tommy chokladbollar!

I lördags, på självaste dopdagen gick vi upp halv 9, vi busade en del med Max & Tommy var iväg & hämtade smörgåstårtor, vid ca 12.45 kom nästan hela min släkt hit :P de skulle byta om här.. Sen kl 13.30 bar det iväg till kyrkan :) Allt gick superbra i kyrkan, vi hade världens trevligaste präst :D :D Sen hade vi en mysig eftermiddag tsm med släkt & vänner. En perfekt dopdag, med massor av fina presenter :)

Idag har Max varit sååå trött, han har sovit massor, men han var vaken väldigt mkt igår så det är ju inte så konstigt..

Mamma, Pappa & Mormor åkte hem vid 14 tiden, vi har mest tagit det lugnt.
Var iväg en liten sväng förut, bara för att komma ut lite..

Sen har jag pysslat lite :) Men nu ska jag sova, Godnatt!

Torsdag..

Kategori: Allmänt

Imorse var vi först uppe vid kl 05- 06, då ville inte Max ligga i sängen, gick snällt upp & lekte lite med honom i babygymmet. Efter ett tag gick vi in till sängen igen & sov ända till 09 SKÖNT! Sen städade vi tvättstugan, kök & hall. Nu ikväll har jag varit iväg & klippt mig, blev ganska kort baktill & lugg framtill ;) jag är nöjd! Min stora älskling hade haft det tufft med lillkillen - hade hade skrikit en hel del nästan hela tiden.. Stackars liten <3 Det hade gått över till jag kom hem iaf för då fick jag ett sånt där gulligt leende :)

Men nu är det dags att sova, Godnatt <3

Städardagar!

Kategori: Allmänt

Yes, ni läste rätt :) Här ska städas MASSOR! ;) Jag vill ha det fint på dopet på lördag :) Idag har vi städat Max rum, Gästrummet, allrummet & vardagsrummet. Imorgon blir det vårt sovrum, hall, kök & tvättstugan. På fredag blir det badrummen & dammsuga igenom hela huset igen :) Sen ngn gång under dagen kommer Tommys mamma & hjälper oss att fixa med bord & stolar.

Imorgon kväll ska jag klippa mig osså, spännande :D första gången jag är ifrån Max en längre stund än när man bara kör ner till affären :) Men det ska nog gå bra för både min stora älskling & lille <3

Jag ligger redan i sängen, är TRÖTT! Max somnade tidigt igår & var vaken ett antal ggr i natt :( Hoppas inte denna natten blir likadan... Hauddi sålänge! :)

Måndag, Tisdag..

Kategori: Allmänt

Igår fick Max sina 2 sprutor, han satt hos pappa när hon stack honom, men blev tröstad av mamma efter varje spruta! Jag är livrädd för sprutor, men detta gick ju bra ändå! Mammas fina<3

Efter gick allting bra, han var glad & pigg & vi trodde inte att han skulle få ngn biverkning, men där hade vi fel! :(
Klockan 16, så ligger Max & sover i vagnen - han vaknar & gallskriker, det hjälper inte med mammas närhet :/ Vi la honom på skötbordet & stackaren är så ledsen, inte undra på. Låren var svullna, hårda & röda av sticken & så fort man rörde vid låren GALLSKREK han!! :'(
Det gjorde ont i våra hjärtan att se honom ha så ont :( lille älskling! <3
Han fick en alvedon & ca 15 min senare var han vår glada kille igen :)) skönt!
Sen dess har han inte varit ledsen, dock hade han lite, lite feber idag på morgonen & fm.

Idag har vi varit på Föräldraträff, efter det åkte vi & handlade lite på Willys, passade på att gå in i leksakssffären. Köpte en liten leksak för att mitt hjärta var såå duktig igår & för att han "fyller" 3 mån idag :)) guud, vad tiden går fort..

Mitt hjärta har sovit sen kl 18, en liten tröttis idag.. Ska själv passa på att sova, så Godnatt allihopa! Sov gott! :)

Söndag :)

Kategori: Allmänt

Idag har Max provåkt nya bilstolen :D Det gick hur bra som helst, han kunde tom. skratta när vi åkte & det var längesen :) Nu får vi hoppas att det inte bara var en engångsföreteelse. Härligt!

Vi köpte tårtor till dopet som vi åkte ut till Sandby med & så stannade vi där en stund :) När vi kom hem därifrån har vi busat en massa, badat & nu sover lillprinsen :)

Nu sitter jag & väntar på BB - Finalen..

Gaah, imorgon ska Max få 2 sprutor :(

Lördag!

Kategori: Allmänt

I går fm höll jag & min kära sambo på att slå ihjäl varandra :P det blev ett galet bråk om hur man satte fast den nya bilstolen, det hela slutade med att fick ringa till våra kompisar som har en likadan stol. Det hela slutade med att vi åkte dit vid kl 19, så fick dem hjälpa oss :) Tack snälla! På dagen tog vi det lugnt, myste & busade med Max :)

Max somnade vid kl 21.30 igår & vaknade vid kl 03.30 för mat :O Det tackar mamman för :) Dock är jag ganska pigg nu & har svårt att somna om.. Men jag får väl snart göra ett nytt förslag :) Hauddi People!

Fredagsmys <3

Kategori: Allmänt

Lillkillen sover & jag ligger sidan om, har galet ont i vänster sida av nacken..
Måste ha legat konstigt inatt!

Idag var vi en stund på jobb :) Var roligt att träffa alla igen <3

Älsklingen var hos läkaren när vi kom hem, han blev sjukskriven ytterligare 2 veckor. Vi håller tummarna för att det ska bli bättre..

Bilbarnsstolen har kommit, han satt jättebra i den. Nu får vi bara hålla tummarna att den är lika rolig att sitta i när man är fastspänd & när den sitter på sin rätta plats :) Det håller vi osså tummarna för :D åh, så spännande!

Hauddi People!