Sofiaslillafamilj

Torsdag!

Kategori: Allmänt

Idag har jag en "plockarTorsdag".
Max har sovit i princip hela fm, vaknade för mat så nu ligger han & äter. Fast han sover samtidigt :P Söte<3
Jag har rensat ur hans garderob, det tog ett tag. Min fina pojke har MASSOR av kläder, men så går det ju när man har en mamma som tycker om att shoppa! Men det blev inte såå jättemkt kvar, 50 & 56 kläderna fick flytta ner i en låda.. Min kille har redan 62 i kläder.. Det går alldeles för fort. Han är ingen bebis längre utan vår stora kille :) :)

Nu ska jag fortsätta titta på min son <3

Onsdagsshopping :D

Kategori: Allmänt

Idag har vi träffat Madde & Celvin :)
Det blev som vanligt när vi träffas lite shopping på Csyd, alltid lika trevligt :)

Idag kom jag hem med lim från Panduro, 1 ram till mormor - hon ska få kort på Max :), 2 bodys från lindex, 1 t-shirt & en luvtröja till Max & en fin tröja till mig med ett pangpris på 99:- :O
Sen åkte vi hem till oss & käkade, gick en liten promenad. Sen åkte Madde & Celvin hem, Maxen käkade sen slocknade han för kvällen :)

Jag & älskling har bara tagit det lugnt i soffan framför tvn :)

Helgen + 2 dagar!

Kategori: Allmänt

I lördags hade vi ett gäng kompisar hemma, det var mkt trevligt & Max var så himla snäll :))

På söndagen hade vi en mysdag hela familjen + vår fina vän Emelie :)

Max & jag har haft turen att ha pappa Tommy hemma nu. Men snart blir det nog ändring på det, han är just nu mellan 2 jobb. Så vi passar på att njuta av att ha honom hemma :)

Idag har vi varit på BVC, vår lillkille är inte så liten längre, han är 7 veckor & 1 dag o han väger 5900 gr & är 60.2 cm! Det börjar bli så himla mysigt & lite roligare nu, han jollrar o pratar med oss & ler till oss, han är världens finaste :)
Det bästa av allt är att han är vår<3

Jag älskar mitt liv som mamma :)

Lördag

Kategori: Allmänt

Härlig lördag med fint väder :)
Kan ju bara hoppas & hålla tummarna att det är fint väder även ikväll :)

Nu ligger Max o äter lite, Tommy är hos en jobbarkompis & jag ligger här o tittar på min fina son <3

Nähepp, nu bajsa min lillkille ner sig, bäst att gå & byta innan det rinner ut ;)

Hauddi!

Så var det fredag igen :))

Kategori: Allmänt

Guud vad veckorna går fort, man hinner inte riktigt med :/

Idag har Max & jag pappa Tommy hemma, mysigt värre <3 vår lilla familj!

Vi håller på att tvätta, vi ska städa & åka o handla. Imorgon kommer lite kompisar hem hit :) Ska bli jättekul!
Var längesen vi sågs nu..

Yesyes, kanske ska plocka undan lite medans Max sover & i väntan på Tommy som är iväg på ett ärende..

Så får det bli :) Hauddi alla!

Helgen..

Kategori: Allmänt

Vilket vi hade tänkt som en lugn helg blev helt upp & nervänd i lördags kväll.. Vi fick åka in till akuten med vår Max efter att ha pratat med 1177..
Lillkillen är slö, är hes & har halsont, & är lite täppt i näsan på morgnarna. Stackars liten :( igår var tempen "nere" på 37 & vi tyckte att han var lite piggare & mer vaken. Idag är han jättegnällig stackaren & tempen ligger på 37,5. Han har ju ingen feber, men jag tycker han är jättevarm. Nu ska jag försöka få i honom lite mer mat, sen ska vi till BVC.

Vi <3

Kategori: Allmänt

Idag firar Tommy & jag 6 år :) Vi ska äta god mat & kanske mysa framför en film :) Så jag håller tummarna att vår son är snäll ikväll.

Men så som natten varit så tror jag att sover ikväll :)
Han har hackat på mig hela natten & velat ha mat. Han får bröstet, somnar & så vaknar han igen & skriker. Så jag fick lite panik imorse så vi bar in hans säng i vårt sovrum. Så nu står den på min sida om sängen. Håller tummarna för att han kommer sova bättre i sin säng. Dock känns det lite sådär för mig. Är ju så mysigt att ha honom hos mig i sängen. Men nattsömnen är viktig, så vi gör ett försök :)

Nu sover min fina igen, så då passar jag osså på att sova!

Deprimerande väder..

Kategori: Allmänt

Vi firade påsken uppe i Mjölby & det var supermysigt, hade hoppats på fint vårväder men det kom en massa snö istället.. Ganska skönt att komma hem!

I 2 dagar nu har det varit jättetråkigt väder, man blir så trött & deppig tycker jag. Fryser & kallt är det inne osså! Inget är bra, idag skulle man bara vilja sätta igång ett filmmarathon & mysa i soffan.. <3 hur mysigt? :)

Nu blir det till att klä på sig & åka o handla lite..

Shopping

Kategori: Allmänt

Det blev 2 par leggings, en kofta, ett par jeans & en tunnare tröja :) http://N%C3%B6jd.se">Nöjd.se!
Sen blev det 2 pyjamaser, ett album & några olika stickets till Max :) & juste, får inte glömma!! Godiset till syskonbarnens påskägg :) Så nu är påskäggen redo för en tur till Mjölby! :)

Åh, det är galet vad det kliar i mina pysselfingrar, vill sätta igång med Max album nu,nu,nu! Men jag får snällt vänta tills pappa Tommy har tid & kan ta Max, så att jag får pyssla ostört ;)

Tisdag 3/4!

Kategori: Allmänt

Igår gick dagen fort :) Vi var på BVC & på banken.. Sen på kvällen kom Emelie & lämnade av lite kläder som hon köpt åt Max i Ullared (jag skicka bud) ;)
Hon sa att det fanns MASSOR, så nu är jag grymt sugen på att åka dit!

Idag ska jag ut till Csyd, ska köpa några nya leggings & kanske ngt fint upptill om jag hittar. Max behöver lite nya pyjamaser, ett album & lite fina scrapbookingsaker. Sen får jag absolut inte glömma godis till påskäggen ;) Det var från början df jag skulle ut där!

Ikväll när älsklingen varit hos tandläkaren ska vi skriva ut lite bilder på Max :) & imorgon ska jag pyssla!!

Min födelsedag :)

Kategori: Allmänt

Min dag har varit mysig :) Började imorse med mys i sängen med mina fina killar :) Jag fick en liten fotoskrivare, så jag ska nu göra ett fint album till Max :) Vid 14 kom Tommys bror, föräldrar & morföräldrar!
Sen dök även min fina vän Emelie upp!

En väldigt bra födelsedag :)