Sofiaslillafamilj

Fredagsmys

Kategori:

Usch, förra veckan bjöd på mkt!
En sjuk son, Mjölbyresa, Ambulansfärd.
Orkar inte prata om det, det har varit fruktansvärt jobbigt & vi har varit chockade, eller vi är ftf chockade.

Idag har jag mått bra! Vi har haft en jättebra dag :))
Vi träffade Madde & Celvin på Csyd. Blev lite shopping!
Bara till Max som vanligt :) Det blev en svart vinteroverall
från Name It & en Body osså därifrån. På H&M blev det 2 enkla bas bodys & massa strumpor i vitt, blått & grått & en gul collegetröja som kommer bli jättesnyggt till mörka jeans :)

Sen förstår ni så var vi inne på Polarn & Pyret.
Jag har velat ha en vindjacka/regnjacka till Max ett tag.
Iaf, där hade dem sååå himla fina. En ganska skrikig grön jacka med ljusare grön på blixtlåsen & sen en fleece till i den ljusgröna färgen, åh det var så fint :D en riktig färgklick!
Sen då en randig mössa i dem 2 gröna färgerna & svarta vind byxor. Jag har inte kunnat släppa detta. Efter ett samtal till Max mormor (sa att han önskade sig pengar i 6 mån present) så sa min stora älskling att det var okej :D :D :D
Han kommer bli såå fin, finast i Kävlinge :) Så imorgon får pappa Tommy följa med & handla Max höstkläder :D


Dagen idag!

Kategori:

Först & främst blev jag galen på VC! Jag ringer & när kl är prick kl 8 så var jag nr 5 i kön, när jag lämnar mitt nr så tar det 1 & 20 min innan dem ringer upp, jag berättar vad det handlar om & då säger hon att dem inte tar emot barn under 6 mån, han är 5,5 nu!!! Galen!
Iaf så åkte vi till Barnakuten, där det visar sig att han har en infektion i halsen & via slemhinnor gått upp till öronen, så där var det risk för öroninflammation :(

Så nu hoppas vi att vår kille blir frisk snart!

Forts Feber..

Kategori:

Jag ringde min kära mamma som tyckte att jag skulle ge en tablett så att han fick sova ut ordentligt! Det gjorde jag & nu ligger lillkillen helt utslagen i sängen & snarkar :) mitt lilla ❤! Hoppas att febern försvinner så att Max farfar & farmor kan komma & busa ikväll :)

Idag skulle jag ha plockat undan & städat lite, men nu beror ju allt på hur min älskling mår.

Feber..

Kategori:

Igår kväll när Max hade somnat vaknade han 2 ggr & var JÄTTE JÄTTE ledsen :'( stackaren, vi tänkte ju inte mer på det, natten har inte varit rolig :( han har gnällt en del, trots att han sovit & sovit väldigt väldigt oroligt! Jag tyckte han kändes varm så jag gick upp & tog febern, den landa på 37,5 ingen feber, men ftf väldigt varm! Han somnade & sov i 2 h, sen vaknade han igen & då låg febern på 38.1 då ringde jag 1177 som sa att bebisars tempraturcentra inte fungerade än typ & att över 38 var feber på en bebis som vilat i 30 min. Jag fick honom till att somna om igen & nu efter att Tommy åkt till jobb låg tempen på 38.5... Jag undrar Vf?! Jag har ftf inte gett någon tablett, nu sover han igen här & jag hoppas att han ska kunna sova bort den.. Men det verkar ju inte ha fungerat dem andra ggr! Nu är han ledsen igen :(

Name it :)

Kategori:

Alltså, jag måste bara få berätta :)
Jag är helt såld på Name It!
Helt galet vad mkt fina kläder dem har ;)
I Lördags när vi var på Csyd gick vi in där & så frågade jag om dem fått in några nyheter, typ allt hon visade hade jag redan :P men jag hittade en blå body & ett par svarta mjukisbyxor.
Sen beställde hon hem ett par jeans till mig från Burlöv ;) Hon kallade mig "Name- It fantast" Haha, & jag kan nog bara hålla med :) :) Idag så ringde hon & sa att jeansen fanns hos dem i Lödde & så berättade hon att dem fått in lite nyheter, så frågade hon om om skulle hänga undan nyheterna med jeansen :P
Hahaha, jag svarade snällt att jag kunde kolla när jag hämtade byxorna. Så idag när Tommy kom hem tog jag bilen till Csyd :D & visst kom jag ut med mer kläder ;) haha! Det blev 2 bodysar & 1 par mjukisbyxor + jeansen & 3 dregglisar. Sofia❤Name It :)

Tv-kväll..

Kategori:

Idag har jag varit & hämtat ut ett paket till Tommy :) Han fyller 25 den 20 sept!!

Idag börjar alla bra tvprogrammen ;)
Först ut var Färjan, & nu pågår Ensam mamma söker :) Nu börjar det igen så vi hörs, ha en fortsatt skön måndagskväll!

Måndag..

Kategori:

Nu i några dagar så har vår lillkille inte sovit så många eller långa stunder på dagarna & kvällstiderna har tyvärr rubbats lite, då han är SÅ sjukt nyfiken!
Men iaf, idag var vi uppe en sväng & sa hejdå till pappa, sen vid kl 7 somnade vi om igen. Jag vaknade kl 9, men min mitt ❤ sov till 9.30! Han har precis käkat & har nu slocknat igen, vi får nog säga att han tar igen förlorad sovtid :)

Näe, jag ska nog passa på att pyssla lite.. Hauddi!

Lördag, Söndag!

Kategori:

Igår kom min fina vän Becca & hennes kille Victor ner hit från Lkpg. De stannade över natten & vi hade jättetrevligt!

Idag har det varit förjävla varmt, alltså så hett så att man mår dåligt! Känner att jag bara har klagat MASSOR :(

Jag tog mig en runda till Csyd innan, alldeles själv. Var borta ca 1 tim.
Det gick bra :) Både för mig, Max & Tommy :) Jag shoppade massa stickers & saker som jag behövde inne på Panduro, sen lite fina underkläder på Lindex & lite hudprodukter på Apoteket.

Nu sover mitt lilla hjärta så jag ska passa på att pyssla :) :)

Grattis Emma 8 år!

Kategori:

Idag fyller min äldsta systerdotter Emma 8 år, hon ska fira med kompisarna ikväll med ett poolparty ;) mysigt! Vi andra ska fira henne nästa helg :) Då åker vi upp på fredagen med tåget & då äre min kära pappas födelsedag :) :)

Idag vaknade min fina son av sin pappas väckarklocka, sen tog det mig ca 1,5 timme att då få en övertrött liten kille att somna om... Men till slut somnade han & jag gjorde honom sällskap i drömmarnas värld :) Vi vaknade nu & han ligger & käkar, sen blir det en mysdag blandat med lite undanplock. Ikväll ska vi ha en familjemyskväll <3 åh, We ❤Fridays!

Sjukhuset & massa annat.

Kategori:

Idag var min stora älskling ledig eftersom vårt hjärta fått en tid hos en hudkirurg på BUS. Känns alltid tryggare när han är med :) Max var så duktig & allt gick jättebra, blåsan han har kommer dem inte göra någonting åt utan den kommer med tiden att försvinna av sig själv.. Skönt :)

Vi har hunnit med en hel del idag, vi har varit på Bauhaus, vi har varit ute & gått (några ggr) satt upp en klädhängare till Max i hallen, tvättat några maskiner tvätt & massor mer.Skönt att få lite gjort!

Igår var Madde & Celvin här, set var jättekul för vi har inte träffat varandra på hur länge som, vi har ev bestämt att vi ska ut & shoppa ngn dag nästa vecka. Men det beror på om jag har bilen. Men annars får Tommy faktiskt ta bussen en dag för jag behöver VERKLIGEN stilla mitt enorma shoppingsug ;)

Gaaah* jag har inte shoppat ngt sen mamma & pappa var här, det är ett tag sen nu! Sen är jag JÄTTESUGEN på att köpa en gungställning till Max :) :)
Allt för att stilla shoppingbegäret, Haha!

Tisdag!

Kategori:

Idag har Max & jag en plockar/dammsugare/tvättdag inne!
Allt är nu undanplockat i ena delen av huset så nu ska det bara dammsugas, sen har jag lilla badrummet att städa.
Min älskling har precis somnat här efter ett mål mat. Så ska vänta tills han somnar in ordentligt innan jag fortsätter!

Resterande del av huset får jag ta när det funkar med Max, vill ju att han ska vara glad & ha roligt :) Känns inte sådär jättebra att bara lägga honom på en filt med leksaker & så går jag & städar. Tyvärr är det ju så att det blir så ibland, men roligast är ju att leka med pappa & mamma :D

Näe, sätta fart var det ja ;)

Måndag 13/8

Kategori:

Max vaknade 06.00 imorse & även fast han var jättetrött så kunde jag inte få honom att somna om. Inte förrän kl 9!!
Stackarn somna då av ren utmattning..
Jag ska fixa med lite grejer vi ska ha med oss till Emelie :) Vi ska gå dit en sväng idag! Näe, kanske bäst att sätta fart så jag hinner allt medans han sover :) Hauddi!

Massa saker gjorda idag!

Kategori:

Idag har vi hunnit varit ute en hel del i trädgården, vi har tvättat en massa, varit nere på Konsum, & nu ikväll har jag skrivit ut fotonpå Max.

Nu ett tag har jag mått dåligt över en sak. Att jag inte har haft tiden att pyssla med Max album, senast jag satt med var när han var 7 veckor, 7 VECKOR! Det är längesen.. Så jag satt i 2 Tim & skrev ut foton på Max, det blev en hel del bilder kan jag säga er. Tänk er själva, från 2 mån till 5 ;) hehe! Men jag tycker väldigt mkt om min fotoskrivare, det är väldigt smidigt & jag får SUPERFINA foton :) :) Nu har jag iaf fotona utskrivna, nästa projekt blir att sätta in dem i hans album :)

Nu ligger jag & sträcker ut ryggen i sängen, fick lite ont efter att ha suttit så länge.. Näe, om man ska säga Godnatt..

Imorgon ska vi träffa Emelie :D :D

OBS!

Kategori:

Jag mena ju självklart en stor röjar & fixardag UTE ;) haha!

Röjardag ute!

Kategori:

Yes, idag kör vi på de som inte blev av igår - en stor röjar & fixardag inne :D
Tommy håller på med häcken & jag har satt ihopa ett cykelställ, men sen blev Max hungrig & nu sover han skönt här i sängen, hade mer än gärna gjort honom sällskap, han har varit VÄLDIGT orolig inatt men jag ska gå ut & sätta lite fart ;)

Hörs kanske sen! Hauddi! :)

Denna dagen blev inte alls som vi tänkt oss..

Kategori:

Imorse åkte vi in till Biltema, skulle handla ett cykelställ & lite annat ;P
Max fick en fin rittavla i limegrönt som passar perfekt in i hans rum & som han har stor användning av när han blir äldre. Sen var det tänkt att vi skulle åka tillbaka hem, & fixa massa ute. Men Tommys föräldrar ringde & frågade om vi ville komma ut till dem & gå en runda i byn, vilket vi gjorde. Max fick jättefina kläder & en bok av farmor & farfar. Iaf så hade vi tänkt åka hem efter det, mest frågade dem om vi ville stanna på mat & det är det ju svårt att tacka nej till så det gjorde vi, vi var hemma runt 17.30.
Nu ikväll har vi tagit det lugnt & tittat på filmen Smurfar, helt okej film faktiskt :) :)
Jag ligger här bredvid Max i sängen, han har varit lite orolig här ikväll så han får sova mellan oss redan från början.. Men nu är jag galet trött, jag vet att kl bara är 21.30 typ men jag har ju inte fyr min middagsvila jag brukar ha med Mac idag.. Så Godnatt alla!

Fredag & vi myser :)

Kategori:

Nu sover mitt älskade lilla hjärta, så jag ska lägga över honom i hans säng & gå ut o mysa med mitt stora hjärta!
Åh, det är helg igen & vi har 2 hela dagar framför oss & som vanligt blir det en härlig myshelg, det är alltid välkommet :)

Nu mys med en av mina bästa :)

Som en dränkt katt..

Kategori:

Idag när vi vaknade sken solen, underbart tänkte jag :) :) Så vi passade på att gå ner till "byn" & hitta på Netto för att kolla läget. Där köpte jag mig, lite nya plastburkar & en jättefin kassapparat i trä till Max :) Sen gick vi hemåt, jag hann inte gå så långt förrän jag såg ett stort grått moln på himlen, tänkte att jag skulle stanna & ta på regnskyddet på vagnen, men det gjorde jag inte.. Några sekunder efter börjar det droppa lite så jag snabbt ner under vagnen för att ta på regnskyddet & tur var väl det, för sen öppnade sig himlen & ja, där gick vi! Kände mig som en dränkt katt!! Det var ju fint när vi gick! Jag gick till stationen, där jag ställde mig under ett träd, tills det värsta hade slutat sen fortsatte jag promenaden hem. Gaah* Helt sjukt vad blöt jag var när jag kom hem.
Nu ska jag lägga mig & kramas med min sovande son :)
Åh, det är sååå mysigt! Jag är så lycklig över min fina familj.

Kvällen..

Kategori:

När Tommy kom hem åkte jag, helt själv till Csyd, var borta lite mer än 1 Tim. Vilket inte var meningen, men jag träffade en kollega från jobbet. Jag hittade iaf det jag sökte från Csyd. 2 pyjamaser & inflyttningspresent till Emelie :) Det kändes jättekonstigt att vara iväg själv & jag saknade mitt fina hjärta massor! MASSOR! Men nu vet jag att Tommy klarar att ha honom en längre stund :) Nu ska jag lägga mig. Godnatt!

Händer i veckan!

Kategori:

Fan idag fick jag ringa folktandvården igen, hade 2 tider i sep som jag inte kan gå på. Har ingen barnvakt, vill helst att Tommy ska han honom när jag är iväg. Men kan ju inte begära att han ska ta ledigt från jobb. Det klydda massor & jag fick reda på att mitt friskvårdsavtal går ut i Dec & i och med att jag har 2 rotfyllningar att göra så kan priset ändras radikalt. GAAH!!!! Jag har känt ett tag att jag inte är så förtjust i den kliniken & har nu bestämt mig för att hitta en annan klinik, som ftf har friskvårdsavtal, men som HAR kvällstider. Så ikväll när lillkillen somnat ska vi sätta oss & leta ny tandläkare till mig. Innan han somnat ska vi iväg till Csyd igen, glömde helt bort att köpa nya pyjamaser & en inflyttningspresent till Emelie så det ska göras idag osså. På Ons kväll ska vi hem till Emelie, vi blir bjudna på mat - vilken lyx :)) Nu ska jag leka med min son :)

Helgen!

Kategori:

I lördags åkte vi ut till Sandby en kort sväng på fm, kollade in deras "nya" uterum. Sen hem för att fixa lite i trädgården :) Mys på hög nivå! Blev en komedi på kvällen & mys med en av mina bästa :) UNDERBART! Igår var vi på Csyd igen, köpte presenter till 3 av mina syskonbarn :) Max "fyllde" ju 5 mån igår osså så han fick självklart en present, den lekte vi massor med när vi kom hem!

Mån - Fre :)

Kategori:

I Måndags kom ju mina föräldrar :) i Tis var vi iväg en liten sväng till Csyd, fick shoppat lite fina höstkläder till Max :) De åkte hem vid 17-tiden på Ons. I Tors var Max & jag en hel dag hos Emelie - supermysigt! Vi var & kollade in hennes lgh, den var jättefin & STOR! I fre väntade vi bara på att Tommy skulle sluta jobba, de skulle för en gångs skull få sluta tidigare - Han var hemma ca kl. 13.30. På kvällen kom Max farfar, farmor & farbror hit & grillade!